Kocaniz Başkasina Aşik Olduysa Ve Siz Bunu Hissediyoorsaniz Naparsiniz ?

ben nescafe üçü bir arada değilim öyle birşey sezdiğim anda sepeti koluna herkes kendi yoluna derim

eğer böyle bişey başıma gelirse (allah korusu)çok yıkılırım ama asla ona ve ailesine belli etmem normal karşılamış gibi davranırım zaten sonrada hemen ayrılır ve herkezede anlatırım onu aldattı aşşağılık biri diyeheryerde rezil ederim ve bende hemen birini bulur onun görmesini ve kıskanmasını sağlarım tabi bulduğum kişi bilir oyun yaptığımı

eğer böyle bişey başıma gelse eşimede söylemişim büyük konuşmayayım ama sormam,karşıma alıp konuşmam direk işlemlere başlarım...ayrıca o beni kıskansın diye birini alıpta koluma takıp kıskandırmam o düştü diye bende aynı seviyeye düşecek değilim...ayrıca oyunda olsa oyuna bulaşanın ne günahı var...ama siz yinede bana bakmayın ben fevri hareket ederim bişey görsem hemen buz gibi soğur ardıma bile bakmam...siz emin olun konuşun inkarının saçma olduğunu gözünüzle gördüğünüzü bunamadığınızı açıklama yapması gerekenin kendisi olduğunu söyleyin...hem suçlu hem güçlü olmasın...sonrada sakin kafa düşünüp kararınızı verin derim ben...

oppss :uhm: bu nası bi soru böyle yaa:bbo:

bir insanın başına gelebilecek en kötü şeylerden birisi olsa gerek.

hazmedemem, kaldıramam böyle birşeyi.. ama diğer arkadaşlarında dediği gibi ona yol göstermekten başka da çare yok sanırım..kafamçokkarıştı

hissetmeme gerek kalmaz
bi başkasına aşık olduğu an bana söyliyecek kadar dürüst bi insan
o söyledikten sonra banada çekip gitmek kalır

Son düzenleme:
hiç vakit kaybetmeden evden ayrılırım.
en kısa zamanda da boşanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…