Kocanız en çok neyinize karısır?

Benimkinin birebir aynı modeli inanır mısın ?? Hastaneden eve geldim banyo yap süt gelir dediler girdim çıktım neyse süt gelmiş akşam oldu çocuğu emziricem odaya geçtim utanıp eşimde meğersem kapı hafifçe açmış izliyo benim cicileri görünce oha onlar ne öyle dedi ve pis piste bakıyodu hani:)) ama şimdi sorsan gerek yok hiç bizde de bu da beni deli ediyor anlamıyorum
İstemem yan cebime koy diyenlerden demekki bizimkiler :)) ikna olmaz asla biliyorum umudu kestim ben :)

İstemem yan cebime koy diyenlerden demekki bizimkiler :)) ikna olmaz asla biliyorum umudu kestim ben :)
Ben de ben de ama varya sana yazarken hatırladım da ben bile ilk gördüğümde de oha bunlar ne böyle demiştim :)) keşke öyle kalsalardı:(

Ben de ben de ama varya sana yazarken hatırladım da ben bile ilk gördüğümde de oha bunlar ne böyle demiştim :)) keşke öyle kalsalardı:KK43:
Benimkiler henüz normal meme boyutuna bile gelemedi heyecanla ohaa diyeceğim günleri bekliyorum

Wc'me bile karışır

bizde durum pek farklı değil...ama ben her defasında olayı kendi penceresindende görmesi için bana uyguladığı kiskancliklari bende ona uyguluyorum...ve sonunda çıldırdı ...kafayı yicem yaaa herseye karisiyorsun bırak beni kendi halime dediii....eee atalarımız boşuna dememisler igneyi kendine cuvaldizi başkasına diyeee...o bana bir yapıyorsa ben ona on ....bırakıyo artik yavaş yavaş beni bunaltmayi ......bir iki seneye tamamdır...

Eşininiz günlük hayatınızda size karıştığı ,bunalttığı yapmamasinı karısmamasini istediğiniz hal ve hareketler nedir?
Cok nadirdir karistigi seyler ama beni en bunalttigi sey mesela kadinlar bir araya gelip aksamlari cay filan iciyorlar beni hic bir sekilde gondermiyor illa onunla yaticam tv izlememe bile onsuz izin vermiyor ben bazen bunaldim diyorumda oyle izin veriyor

aynısı yeminle....tatilde regl oldum ben de,üstelik sızlanmadım mızırdanmadım,denize bile girdim hep..sadece 1 gün oğlum havuz istedi ona giremem dedim....efendim tatilin tarihi belliymiş de neden geciktirici kullanmıyormuşum,her ay olduğum bir olguyu bu kadar büyütmeye gerek yokmuş..yahu diyorum geciktirici sonrdan dğzen bozuyor..zaten tiroid hastasısısn düzenin belli olmuyor ki diyor:mad::mad:herifle tartıştıımız konuya bak:sinirli:
Valla böyle kocalarla uğraşmak zor ben daha yeni yeni alışmaya başladım, bide biz ayrı şehirlerdeyiz hafta sonları birlikteyiz aynı şehirde olsak napıcaz kimbilir :sinirli:

Temizlik yaptıktan sonra kontrol eder.Annesi öyle öğretmiş.Kapıdan içeri adımımı attığım an köle Isaura moduna geçerim.Hemen ben napacağımı biliyorum dememe rağmen şunu yap bunu yap demeler...kıyaslamalar...kendisi haftasonu evde.Ben cumartesi 3 e kadar çalışıyorum.Yemeğimi ve evimin işini aksatmamaya çalışıyorum ama karışmasaydı daha mutlu olurdum.:KK12:

Henüz yok ama olsaydı kesin gotume karışırdı

Back
X