- 18 Mart 2017
- 68
- 33
- 3
- 33
- Konu Sahibi gereksiz_sevgi1
-
Evet belki çoğumuz aldatıldık bilmiyourz. Ama şahsen kendi adıma bunu bile bile durmam.o anki psikolojiyle yazdım evli bi kadınla aldatılmak inanın çok kötü bişey bekarım tercih ederdim çünkü evli yada dul bi kadınla ilişki daha farklı boyutlarda oluyor hala kabullenip unutamıyorum ve hala kocamın başının etini yiyorum ama yapacak bişey yok iki çocuğum var ve biz severek evlenmiştik hala da seviyorum ama evet gözümde sapık ni ırz düşmanı gibi di şimdi çok şükürr çok ii yüz o zamandan bu zamana hiç bişeyin görmedim kendisine yaptığı hatanın pişmanlığında ve vicdan azabı çekiyor tövbe etti ümre ye gitti ve asla namazını kaçırmıyor işten eve evden işe onun için artık önemli olan sadece ben ve çocukları boşan ayrıl diyenlere sesleniyorum aldatılma yan kadın yoktur kimse diyemez ben aldatılma dım asla beklemem diye çünkü her erkek aldatır karısını sevende sevmeyene sizlerinde çoğu aldatılmıştır burda dominantlık diktatörlük taslıyorsunuz siz ne yaptınız boşandınız mı hemen asla inanmam lütfen saçma sapan yorum yapmayın olurdu ve hayatın gerçeklerini yansıtın
birçok sebeplerim var babamın kızı değil sonuçta kocasının bilmesini çok isterdim yazık acıyorum adama ama söyleyemedim çünkü ucu bana da dokuncak ve 1 çocugu vardı o Çocuğun günahı ne niye vebalini ben cekiyim kim bilir ne durumda olacak şimdi hamile eminim ki kocamdan değil çünkü ole olsaydı o kadın bunu çoktan kullanırdı ve eşimde kendinden emin bu yüzden uzak durmak istiyorum ha burnundan getirmedim mi getirdim hergün diken üstü durdu ona yeter de arttı bileValla bilmiyorsam baska da eger senin bildigin gerceklerin yarisini bilsem. Bosanirdim. O kadinin ailesinede söylerdim. Neden mi ben hayatta hata yapan herkesin bedel odemesi taraftariyim.
Ama ben yapardim.
Sen yapmadiysan unuttum guveniyorum diyorsan kimsenin hakki yok elestrmeye. Senin hayatin senin kararin. Biz burda ben olsam kismini soyleriz o kadar.
Aman yarabbim kadın birde hamile mi?birçok sebeplerim var babamın kızı değil sonuçta kocasının bilmesini çok isterdim yazık acıyorum adama ama söyleyemedim çünkü ucu bana da dokuncak ve 1 çocugu vardı o Çocuğun günahı ne niye vebalini ben cekiyim kim bilir ne durumda olacak şimdi hamile eminim ki kocamdan değil çünkü ole olsaydı o kadın bunu çoktan kullanırdı ve eşimde kendinden emin bu yüzden uzak durmak istiyorum ha burnundan getirmedim mi getirdim hergün diken üstü durdu ona yeter de arttı bile
sizin başınıza gelirse ki inşallah gelmez yaparsınız dedikleriniziAman yarabbim kadın birde hamile mi?
Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
Ben önce o kadının hayatının bitirir, sonra kocam olacak adamın donuna kadar nesi varsa alırdım.
Herkes keyfine bakmış olan size olmuş,sizin adınıza üzüldüğüm için söylüyorum
Yaparım emin olabilirsiniz.sizin başınıza gelirse ki inşallah gelmez yaparsınız dediklerinizi
o anki psikolojiyle yazdım evli bi kadınla aldatılmak inanın çok kötü bişey bekarım tercih ederdim çünkü evli yada dul bi kadınla ilişki daha farklı boyutlarda oluyor hala kabullenip unutamıyorum ve hala kocamın başının etini yiyorum ama yapacak bişey yok iki çocuğum var ve biz severek evlenmiştik hala da seviyorum ama evet gözümde sapık ni ırz düşmanı gibi di şimdi çok şükürr çok ii yüz o zamandan bu zamana hiç bişeyin görmedim kendisine yaptığı hatanın pişmanlığında ve vicdan azabı çekiyor tövbe etti ümre ye gitti ve asla namazını kaçırmıyor işten eve evden işe onun için artık önemli olan sadece ben ve çocukları boşan ayrıl diyenlere sesleniyorum aldatılma yan kadın yoktur kimse diyemez ben aldatılma dım asla beklemem diye çünkü her erkek aldatır karısını sevende sevmeyene sizlerinde çoğu aldatılmıştır burda dominantlık diktatörlük taslıyorsunuz siz ne yaptınız boşandınız mı hemen asla inanmam lütfen saçma sapan yorum yapmayın olurdu ve hayatın gerçeklerini yansıtın
Erkeklerin aldatmak icin hep bir bahanesi vardir. Aslinda sadece merak sebebi. Acaba bir baska kadinla sevismek nasil olur. Bende aldatildim. Bosandim 17 sene oldu.kocam beni evli ve çocuklu bir kadınla aldattı ve kadının kocasını ailesini adresini kısacası herşeyini buldum ama bir türlü kimseye bişey anlatamadım bir çok girişimde bulundum fakat her seferinde geri çekildim hazmedemiyorum deliriyorum beni engelleyen bir çok şey var her açıdan düşünüyorum çıldırıyorum anlatırken bile hamile şimdi o kadın çok şükür defolup gitti hayatımdan allaha havale ediyorum seni kocam beni sevdni soluyor aldatılma sebebim eşimle ilgilenmemem miş kadınlık yapmamammış hanımlar evet haklı olur ama iki çocuk var yoruluyorum akşam kadar be olursa olsun bu bahane diil bekar mı yoktu kocam gözümde sapık ve karaktersiz gibi görünüyor kocaman boşanmak istiyorum onu seviyorum artık ilgilenmiyor benimle o erkeklik yapıyo benden kadınlık bekliyor i
o anki psikolojiyle yazdım evli bi kadınla aldatılmak inanın çok kötü bişey bekarım tercih ederdim çünkü evli yada dul bi kadınla ilişki daha farklı boyutlarda oluyor hala kabullenip unutamıyorum ve hala kocamın başının etini yiyorum ama yapacak bişey yok iki çocuğum var ve biz severek evlenmiştik hala da seviyorum ama evet gözümde sapık ni ırz düşmanı gibi di şimdi çok şükürr çok ii yüz o zamandan bu zamana hiç bişeyin görmedim kendisine yaptığı hatanın pişmanlığında ve vicdan azabı çekiyor tövbe etti ümre ye gitti ve asla namazını kaçırmıyor işten eve evden işe onun için artık önemli olan sadece ben ve çocukları boşan ayrıl diyenlere sesleniyorum aldatılma yan kadın yoktur kimse diyemez ben aldatılma dım asla beklemem diye çünkü her erkek aldatır karısını sevende sevmeyene sizlerinde çoğu aldatılmıştır burda dominantlık diktatörlük taslıyorsunuz siz ne yaptınız boşandınız mı hemen asla inanmam lütfen saçma sapan yorum yapmayın olurdu ve hayatın gerçeklerini yansıtın
Çok karışık yazmışsın çözmekte zorlandım.. hala çözemediğim yerler var.. esin seni sevdiğini sen ilgilenmediğin için aldatmış diyorsun.. sonunda da o benimle ilgilenmiyor diyorsun.. (seven insan hem ilgi gösterir hemde ilgi bekler)kocam beni evli ve çocuklu bir kadınla aldattı ve kadının kocasını ailesini adresini kısacası herşeyini buldum ama bir türlü kimseye bişey anlatamadım bir çok girişimde bulundum fakat her seferinde geri çekildim hazmedemiyorum deliriyorum beni engelleyen bir çok şey var her açıdan düşünüyorum çıldırıyorum anlatırken bile hamile şimdi o kadın çok şükür defolup gitti hayatımdan allaha havale ediyorum seni kocam beni sevdni soluyor aldatılma sebebim eşimle ilgilenmemem miş kadınlık yapmamammış hanımlar evet haklı olur ama iki çocuk var yoruluyorum akşam kadar be olursa olsun bu bahane diil bekar mı yoktu kocam gözümde sapık ve karaktersiz gibi görünüyor kocaman boşanmak istiyorum onu seviyorum artık ilgilenmiyor benimle o erkeklik yapıyo benden kadınlık bekliyor i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?