KOCANIZ EVLİ BİR KADINLA R SİZİ ALDATSA NE YAPARDINIZ

Ay sen her istediğinde kocan kocalık yapmazsa Şen'de aldat var mı böyle dünya bide evli demisin evli bekar ne farkeder sen ama rahat durmazsın söleyeym yuvanı yıkarsanda o kadındanda intikam almak istersin her neyse belki kadın kocanızdan hamile nasıl içinize siniyor bence boşanın şüphe en kötü duygudur bence ayrıl bırak herkes kendi kötülüğünde bogılsun!

bastan desene kocam zengin desene :)
bosanmazsin sezn bu adamdan ha daha zenginini bulursan belki :)
haa bidee aldatma esnasinda bosasaydin dunyanin tazminatini alirdin :)) geçmis olsun
geçmiste aldaatti dersen hakim kabul edermiki
Evet sana katılıyorum tam süresini bilmiyorum ama öğrendikten sonra belli bı sure içinde mahkemeye taşıyıp boşanma davasını açmak gerekiyor karşıda ki kadına bile acabiliyorsun tazminat alabiliyorsun

İçimi yaktın belli sende aldatilmissin
Ben tüm hikayeyi gülerek okuyodum inandırıcı gelmedi acımak da gelmedi ama sizin yazdıklarımız etkiledi beni UZDUN

Eğer ki böyle bı kadın ve böyle mı hikaye varsa ben bu hikayenin sonrasını çok merak ettim eee sonra ne oldu??

Eğer ki böyle bı kadın ve böyle mı hikaye varsa ben bu hikayenin sonrasını çok merak ettim eee sonra ne oldu??
sana dalga geçme hakkını km veriyor nesini merak ediyorsun ki bu tt Ür şeyler oluyor ben birebir yaşadım anlattığım herseyi haddini bil ben kimseden acımalarını yada üzülmelerini beklemedim sadece paylaştım yaşadıklarımı lütfen saçma sapan kırıcı yorumlar yapmayın

bekar mı yoktu kocam gözümde sapık ve ....
bekar mi yoktu derken !!!
dunden razi bi tavir gordum sende. evli degil bekar bi kadinla aldatsa icine su serpilecek gibi geldi.

Naptınız sonuç ne?

"Ayrıl diyenler yorum yazmasın" butonuna bastınız mı sizde? Ona göre yorum belirticem.

Edit: Konu eskiymiş inşallah boşanmışsınızdır.

Seni cok iyi anliyorum inan iki cocuk cok zor rv isinemi bakicaksin cocuklarami esinemi hele ufaklarsa birde aldatma suclusu sen olmussun.esin seni sewiyorms bu tek tarafli dgil ama o kadin hamilemi ben anlamadim o yazik o bebegede boswer hamileyse Allaha havale et keser doner sap doner gun gelir devran doner eden bulur.senin yuzunden birsey olmasin bu sefer daha cok uzulursun Allah korusun esinede ayrilmak istemiyorsan bir seferlik odun ver bakalim umarim birdaha yapmaz mutlu evliliginz olsun ins

ödün vermek
ikinci defa aldat demekten farksiz bence.
yorumlara saygim var tabi,konu cocuklara gelince evliligi kurtarmakda dogru gibi gorunsede bilemedim ne kadar mutlu olunur.
ve o kadinin hamile olmasida dusundurdu acikcasi

Fazla iyi niyetlisiniz
İnşallah o bebeğin babası da konu sahibinin eşi değildir

Ne yaptınız son durum nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…