• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOCANIZ EVLİ BİR KADINLA R SİZİ ALDATSA NE YAPARDINIZ

hanımlar verdiğiniz cvp lar için çok teşekkür ediyorum kocama tek tek okutman hepsini biraz utanabiliyorsa utansın

çocuklarından utanmamış, elin evi kadınıyla yatmış kalkmış kendinden utanmamış , midesi bulanmamışta bizim yazdıklarımızdan mı utanacak? safsınız biraz sanırım..
kocanda ne arlanacak yüz ne de mide var.. geniş adamdan utanır diye beklentiye girme boş yere..
 
Eşiniz için ettiğiniz hakaretleri ikiye çarpıp kendinize yapıstırın bence.. bekar istiyosanız bekar da bulunur. Allahın belasını verecek olduğu da o kadın değil. Ilk önce kocanız. Sizin gibi bi karım olsa ben de aldatırım.
 
Hiç bir neden aldatılma sebebi değildir! Yanii her gün, her dakika onunla ilgilenseydiniz sizi aldatmayacak mıydı? Evlenirken sözleşme mi yaptı bunları yapmazsan seni aldatırım diye? Birisi de çıkıp aşık oldum, sana olan hislerim bitti bitirelim bu evliliği' desin ya biriside. Bu ne yüzsüzlük bu ne pişkinlik ya.

Aldatan insanın genel yalanıdır bu. Gider sizi aldatır ama bunun sonucunda bile pişkin pişkin sizi suçlar. Hadi oradan! Kendince haklı gerçi, karaktersizin tekiyim diyemediğine göre sen suçlusun diyecek tabii.
 
Başlıkta soruya cevap vereyim; iğrenç, midesiz, ahlaksız biri olduğu için artık kocam olamazdı.
 
Kadın bi de senin eşinden hamileyse buyrun cümbüşe.

Kocan tabi ki karaktersizin haysiyetsiz adi herifin biri. Tabi ki hazmedemezsin. Tabi ki hayatının sonuna kadar unutamayacaksın, 70 yaşında bile mideni bulandıracak. Boşanman daha hayırlı.
 
Kadına bulaşma. Kadından uzak dur bence. Eşinin hatası.
 
Kadının evli ya da bekar olması sizin probleminiz değil ,o kadının problemi, Kadın evli olunca eşiniz daha mı az suçlu oldu, suçu başka kadına giden kocanizda arayın. Ve bu durumda yapılacak tek şey boşanmak ama sizin boşanmaya niyetiniz yok belli ki.
 
beraber olduğuba dair fotoğraf veya ses kaydı çek sonra git herkese rezil et ya ayrıl diyemem arada çoçuğun var eğer pişman olmuşsa yeni bir düzen yap bilmiyorum ablacım allah yardımcın olsun
 
Kocan masum tamamen sen hatalısın. . Haklı adam kadınlık yapmıyormuşsun.. öbür kadına bak.. hem kendi kocasına hem senin kocana kadınlık yapıyor. Kadın aklını çelmiş napsın, sende ihmal edince. .

Affet kocanı, üzülme bi dahakine bekar biriyle aldatır da sende üzülmezsin..
 
Eşinin düşüncesine göre; Sen eşine karılık yapmadığın için kocan seni aldatmış ya peki o evli kadının kocası da kocalık yapmamış mı ki o da kendi eşini aldatmış.
Eeee eşin de seni ihmal etmiş, aldatmış yani sana kocalık yapmamış senin de onu aldatman gerek. Sen aldatsan eşin affeder mi?
 
Ben onu değilde aldatilann kadının durumunu anlatım biraz utanacaksa bundan utanır belki kocan!Aynen evli çocuklu bir kadınla aldatildim ama ne fark eder bekar olsaydı içime düşen acı farklımi olacaktı?
Zamanın durduğu son nefesin gelip ucu zehirli çatal Ağazli Hançerle bütün bedeninizi parçaladıgi andır o an!sanki hangi yaşta olursaniz olun 20 yaş daha biner omuzlarıniza!çığlık atamazssiniz içinizde buyur yaranız sanki korlu yanan taşlara çıplak ayakla basar gibi...bir yandan dudaklarınizi ısırır bir yandan çocuklarım anlamasın diye aynı yatağa yeniden girmek zorunda kalırsınız ama bu kez yanınızda yatan kocanız değil ömrünuzu mutluluğunuzu emeklerinizi aşkınizi herşeyinizi katl etmis katilinizdir!parmak ucunda durduğumuz sandalyeyi tekmeyle yen celladinizdir!
 
kocam beni evli ve çocuklu bir kadınla aldattı ve kadının kocasını ailesini adresini kısacası herşeyini buldum ama bir türlü kimseye bişey anlatamadım bir çok girişimde bulundum fakat her seferinde geri çekildim hazmedemiyorum deliriyorum beni engelleyen bir çok şey var her açıdan düşünüyorum çıldırıyorum anlatırken bile hamile şimdi o kadın çok şükür defolup gitti hayatımdan allaha havale ediyorum seni kocam beni sevdni soluyor aldatılma sebebim eşimle ilgilenmemem miş kadınlık yapmamammış hanımlar evet haklı olur ama iki çocuk var yoruluyorum akşam kadar be olursa olsun bu bahane diil bekar mı yoktu kocam gözümde sapık ve karaktersiz gibi görünüyor kocaman boşanmak istiyorum onu seviyorum artık ilgilenmiyor benimle o erkeklik yapıyo benden kadınlık bekliyor i
Neeeyyy :KK57: kadınlık yapmadın başkasına gitti . O başkası evli ,çocuklu ve hamile ! Bu süreçte sen geri planda izlemeyi tercih ettin ..sizin de çocuklarınız var ... geri geldi seni umursamıyor ,hatasını kabul etmiyor ,senden yatakta kadınlık bekliyor ...Senin de zaten miden bulanmış, evli ,çocuklu diye ..bekar olsaymış neyse ... yaw bacım gece gece beynimi yaktın yaaa ... bu adam numune mi ? Neden bosanmiyorsun? Kalasmatik ibreyi köklemiş, kim denk gelirse !!!boşan daa! !yazık değil mi canına ?
 
Kadınlık nedir diye bir sorsaydiniz keşke eşinize...Nedir ki sana iki çocuk verip ömrüme ortak ettiğim halde yapamadığım bu kadınlık!
 
Back
X