- 20 Ocak 2010
- 49.943
- 197.461
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi gereksiz_sevgi1
Nickin gibi gereksiz sorular soruyorsun ne yapacağın belli ayrıca bekarla aldatsa iyi yapmış mı diyecektin ayrılmadığına göre sadece evli biriyle aldatmasına takılmışsın 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kocam beni evli ve çocuklu bir kadınla aldattı ve kadının kocasını ailesini adresini kısacası herşeyini buldum ama bir türlü kimseye bişey anlatamadım bir çok girişimde bulundum fakat her seferinde geri çekildim hazmedemiyorum deliriyorum beni engelleyen bir çok şey var her açıdan düşünüyorum çıldırıyorum anlatırken bile hamile şimdi o kadın çok şükür defolup gitti hayatımdan allaha havale ediyorum seni kocam beni sevdni soluyor aldatılma sebebim eşimle ilgilenmemem miş kadınlık yapmamammış hanımlar evet haklı olur ama iki çocuk var yoruluyorum akşam kadar be olursa olsun bu bahane diil bekar mı yoktu kocam gözümde sapık ve karaktersiz gibi görünüyor kocaman boşanmak istiyorum onu seviyorum artık ilgilenmiyor benimle o erkeklik yapıyo benden kadınlık bekliyor i
Napardım giderdim kadının kapısına al tepe tepe kullan :) Ben hayatıma baktığım için kocamla ilgilenemedim onu tatmin edemedim sen tatmin etmişsin 2 kocayla yaşarsın dikkat et karnındaki bebe kocama ait olmasın mutluluklar dilerim de :) akşamda süslen püslen çocukarını gönder annenlere kocana süpriz yap herşey çok güzel olsun bugün sondu merak ediyorum seni o kadın kadar tatmin edemeyecekmiyim de kocanla güzel dakikalar yaşa sonrasında toplan eyvallah boşanma davası açıyorum de :) çok fena iz bırakırsın hatta vazgeçilmez olma olasılığın bile var :)
Iyi sabrediyon ben olsam ağzına ederdim... Evli olsun bekar olsun tahammül edilir bisey degil... Hsdi onu gectim kocanın dedikleri nedir öyle... Ne demek kadınlık yapmıyosun.. Gebermişmi kadınsizliktan? Insanlar hiçbirşeyin değerini bilmiyolar... Ben olsan burnundan getirirdim...kocam beni evli ve çocuklu bir kadınla aldattı ve kadının kocasını ailesini adresini kısacası herşeyini buldum ama bir türlü kimseye bişey anlatamadım bir çok girişimde bulundum fakat her seferinde geri çekildim hazmedemiyorum deliriyorum beni engelleyen bir çok şey var her açıdan düşünüyorum çıldırıyorum anlatırken bile hamile şimdi o kadın çok şükür defolup gitti hayatımdan allaha havale ediyorum seni kocam beni sevdni soluyor aldatılma sebebim eşimle ilgilenmemem miş kadınlık yapmamammış hanımlar evet haklı olur ama iki çocuk var yoruluyorum akşam kadar be olursa olsun bu bahane diil bekar mı yoktu kocam gözümde sapık ve karaktersiz gibi görünüyor kocaman boşanmak istiyorum onu seviyorum artık ilgilenmiyor benimle o erkeklik yapıyo benden kadınlık bekliyor i
Bu anlattıklarımızdan midem bulandı. Akıl gerçekten herkesten alınmamalı.
Evli kadın evli adamla birlikte olunca mide bulanmıyor ikisinede ders verince mi mide bulanıyor... İşte biz ağlayıp sızlayıp boşanıcam deyip boşanınca herşey güzel olmuyor... Sizde insansınız sizinde duygualarınız kalbininz var ve her kim sizin gururunuzu kırıyorsa sizde kırmasını bileceksiniz yoksa çok kırılırsınız hanım efendi:)