Kocaniz gün içinde sizi aramasa naparsiniz?

günde 3-4 kere arar bir okadarda mesaj yazar çok ararsa sıkılıyorum yoğunum zaten hem evde ne konuşacam sonra fazla aramasınıda istemem bende 1 kere falan ararım o kadar

bazen sık bazen de gün içinde hiç telefonlaşmadığımız günler olur
durumlara göre değişiyor
gün içinde beni o merak eder cevap vermeyince genelde
bari msj at toplantıdayım görüşmedeyim diye der durur
bunun dışında pek problem olmaz aramızda

Bazen hiç aramayız birbirimizi bazende birkaç kere araşırız.

Öyle sıksık aramasın zati, istemem.

Azcık özliyim dimi ama:1closedeyes:

Gün içinde öyle çok aramaz beni bende çok aramam
sadece akşamları kaçta çıkıyorsun gelip alayım mı diye arar
bende o da bugune kadar problem yapmadık bunu

Normal bir günde 2 defa falan arar.. Bazen 3 olur müsait olursa..:smiley-cool:
Ama akşam kavga ettiysek,ertesi gün telefonum susmuyor..
Bir adam gibi kafa dinliyemiyorum,ölçüp biçemiyorum,trip yapamıyorum..:mymeka:

ilk evlendiğim zamanlar bende sorun ederdim aramamasını sonra alışmıştım yoğun oluyorum derdi...önemli bişey olmadıkça pek aramazdı bende öyle nadir ararım o aramadığı zaman...ama geçenlerde tartıştım biraz bu konuyla ilgili...hormonlar zirve yapmış zaten bende geçen hafta izinliydim annemlerle yazlığa gittim ve hastaneden çıkıp gittim yani rahatsız gittim...beyimiz aramadı sormadı günde bir defa o da ben ararsam görüşüyorduk..kızdım söylendim dedim bi merak edip aramazmı insan diye .... ben izinden geldikten sonra özür diledi...şimdi en azından öğlene doğru arıyor nasılsın bi sorun varmı rahat gittinmi işe diye....gün içerisinde yoğunluktan pek arayamıyor..ama olsun bu kadarıda yetiyor bana....

Didoş hanım yüksek müsadenizle bir oha diyebilirmiyim acepsengözlerimebaksanab

diyebilin kuzum:roflol: bazen bizde bi gariplik mi var diye düşünüyorum ama napaalım ilk başladigimizdan beri böyle
şimdi beni 1-2 saat aramaza meraktan çatlarım onun icinde aynen öyle

esım ona ıhtıyacım oldugu zaman arar ama normal zaman da aramazsa ben ararım ama mutlaka gun ıcınde en az 2 kere arar ama dıyelım aramadı ıhtıyacım oldugu zaman o zaman kuserım heralde ve onun bana ıhtıyacı oldugu zamanı bekler bende onu aramam

ararışırz ara sıra
ama genelde msn'den yazışıyoruz
daha rahat oluyor
ofisden beni sürekli aramasını pek sevmiyorum rahat rahat konuşamiyorum zaten
en iyisi yazışmak
o aramasa ben ararım ne varki
ama abartmayada gerek yok nasılsa akşama görüşecez yani dimi

o zaman akşama bizim evde 1.ci dünya savaşı var desenize ben ona akşam sorarımmm saçını yoluyum diyecem ama saçı yokki eşşek sıpasının bende bıyıklarını yoluyum bariii..... hepinize yorumlarınızdan dolayı çok teşekkürler canım iyi varsınız gurban olduklarım :)))))))))

eşim hep arardı günde iki - üç kez
aramasa merak ederdim kötü bir şey mi var diye
şimdi beraber çalışıyoruz gene arıyor hatta daha çok iş yüzünden tabi ki

ben ölüm yaaa
hiç aramıyo bu adam beni.ayy düşünüyorumda genckende aramazdı,gerci o zamanlar cep tel.mi vardı.
ama düşünüyorumda
gereklimi acaba kızlar yaa.
biriktiripde akşam konuşsanız.gün boyu ne yaptığınızı.hararetle ,heyacanla anlatsanız.yüz yüze iletişim daha iyi oluyor hı ne dersiniz
tabiki gerektiği zaman acil bir şey olur aranılır.,o başka da öteki zır zıra öyle olmasın güzeller.

işteysem çıkışa yakın cepten ararım evdeysem de öğleden sonra aramamışsa merak eder ararım ama bir-iki kez falan çoğuna ne gerek var ki?

aramasinda goreyim ben onu yok oyle yagma esim gece calisiyor firsat buldugu zaman arar o aramayinca ben ararim acaba bir haltmi karistiriyor diyeKötü Kazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…