- 9 Mart 2016
- 835
- 384
- 18
- 45
evlendim ayrıldım canımSen evlimisin simdi yoksa bekarmisin. Sendemi nisanlindan ayrildin ?
Bilmem neresini naaptırtmak ne demekmış yaa! G.rizekalıaynı sebepten ben de evlendim ayrıldım.ne kadar mantıksız değil mi? benim mesleğim öğretmenlik.ben karımı elin adamlarının içine gönderip de bilmem neresini naptıttıramam diyordu.demek biz bayan öğretmenleri okulda bilmem napmak için sıraya giriyormuş erkek öğrenciler müdürler erkek öğretmenler.yazıklar olsun.kadın olarak şu dünyaya gelmek bir sıfır ezik başlamak zaten.ne hakla benim mesleğim üzerinde kararı veren otorite olabiliyor? biz neden diyemiyoruz o işi bırakacaksın şurda çalışacaksın ben kocamı o kadar kadının arasına göndertip de bilmem neresini naaptıramam diyemiyoruz? yazıklar olsun bir de benimki islamcı geçinirdi.şu dini her bir halta alet eden insanlardan nefret ediyorum.bir de inandıkları hz.Muhammed'in Hatice'si çalışan bir bayandı.YAZIKLAR OLSUN.
sonuç ben öğretmenliği seçtim boşandık.ona göre ben şu an okulda her gün birine veren bir o...yum .inan o gözle bakıyor.anası bacısı hariç herkes o.pislik adam.nefret ediyorum ondan.inşallah bir ömür mutlu olamaz
Geçimini sağladığın ,ayaklarının üzerinde durdugun ve geleceğin için önemli olan is durumuyla alakalı kararlar vermeni sevgililik konumunda senden isteyemez.
Yurtdışında başka erkeklerle ilgileneceğini ya da onların seninle ilgileneceğini düşünüyor büyük ihtimal, bir ilişki içine girebileceğini, onsuz eglenmene bile tahammülü olmayabilir.
Ayrıl ya da ayrilma demiyorum fakat;
Evlendiginizde işin aranızda hep sorun olacak.
Sen yurtdışı olmayan bir işte çalıştığın zaman yeni işin eskisi kadar olanaklı olmadığında ya üzüleceksin, ya beklentilerini karşılamadığı için hep sevgilini suçlayacaksın.
Belki sorun sadece yurtdışı değildir, ileride calismamani isteyecek? Bu daha büyük sorun.
Senin çalışma hayatına karışamaz.
KARIŞTIRMA!!!
there is always work in technology field. If you know where to look then you can find work simply. the 25% is only perhaps reguarding those field where you have to compete for job openings. If you do not have the willpower to fight for a job then you shouldnt of selected that field of work
Yasadigim icin tecrubeyle soyluyorum. Isini birakma. Gerekirse onu birak. Senden fedakarlik bekleyecegine o fedakarlik yapsin seyahatlere katlansin. Ben fedakarlik yamistim. Esim icin seyahayi cok diye istifa edip is aradim. Issiz kaldim. Sonra bana hic uymayan mutsuz oldugum bir ise basladim. O eve gec gelmeye basladi. Isi bahane etti. Biraz da ben fedakarlik bekledim rn azindan erken cikabilecegi saatlerde bize de zaman ayirmasini. Ama o yapmadi. En sonunda da tetk edip sevgilisine gitti ve bosandik. Ben sifirdan hayata basladim..insanin basina hersey gelebiliyor. Tum ihtimalleri dusun. Her iliski hep ayni guzellikte ayni sekilde yurumuyor. Hele ki evlenince erkekler nasilsa cepte gozuyle bakiyorlar. Simdiden daha evlenmeden sana dolayli da olsa baskiya baslamis. Ben olsam acik kapi asla birakmam bu konudaki net tavrimi koyardim. Isine gelmiyorsa gitsin. Asla isini birakma. Hele ki bir erkek icin.
Öyle mi dersiniz? Zamanla alışmaz mı? Evlenene kadar bir çok kez gidip gelmiş olacağım zaten, bir problem teşkil etmediğini görür belki de.
Kendisi Edirne'de büro açmak istiyordu avukatlığı hep bürosu olacağı hayaliyle okumuş ama İstanbulda yanımda kalmaya karar verdi. Ben de bu yüzden bencillik mi yapıyorum diye düşünmeden edemiyorum
O, büro açmanın sadece hayalini kuruyormuş.
Yani var olan bürosunu senin için bırakıp gelmemiş..
Alışmaz.
Hayatında sırf is yüzünden mutsuz olacaksın.
Burada bir cok kişi bunu yaşamıştır.
Yaşamasak bile edinilen tecrübelere dayalı olarak sana bunun garantisini vermiş oluyoruz nerdeyse :)
İşin hayatında ki en önemli sey.
Cidden.
Gerekirse bencillik yap.
İşini kabul etsin.
Yurtdışına çıkmana razı gelsin.
Yoksa yollarınıza bakin.
Şimdi göz yumar ama evlenince göz yummaz.
Razı gelsin diyorum ama pek sanmıyorum. Sadece sevgililik durumunda sıkıntı çıkarmasın ona izin verme.
Öncelikle herkese iyi geceler, iyi sahurlar :)
Ciddi düşündüğümüz erkek arkadaşımla bu akşam bir tartışma yaşadık. Ben uluslararası bir şirketin bilgi teknolojileri departmanında çalışmaya başladım. (2 yıl part time çalıştım öğrenci iken şimdi full e geçtim mezun olduğum için) Burada global çalışıldığı için yurtdışı seyehatleri oluyor. Duruma göre bir kaç ayda bir 1-2 hafta almanya ispanya vs çıkabiliyor. Erkek arkadaşım da yurtdışı seyehatleri konusunda epey rahatsız. Ben de ileride tecrübe edindiğimde çok seyehat istemediğimi söyleyebileceğimi ama bir kaç ayda bir 1 haftanın bir problem olmaması gerektiğini söyledim. Arada bir onu da yanımda götürebileceğini rahatsız olunacak bir ortam olmadığını görebileceğini vs söyledim. Bu akşam bana "evlendiğimizde kesinlikle yurtdışı istemiyorum" dedi. Gerekirse işten çıkarsın yurtdışı olmayan iş bulana kadar çalışmazsın dedi ben de yeni bir iş arayabileceğimi ama bulana kadar işsiz kalmak istemediğimi söyledim onun beğendiği bir iş bulamazsam bulana kadar evlenmeyebileceğimizi söyledim. Bana işi ilişkimizden daha önde tuttuğumu söyledi fedakarlık yapmanı bekliyorum dedi.
Sizce gerçekten bir kaç ayda bir 1 haftalık seyehatler evlilik huzurunu bozan bir durum mu? Bu konuda nasıl bir tepki vermeliyim?
Ogretim uyesiyim su an. Yillar sonra doktorami bitirdim ve akademisyen olmak istedim. Hic bir sey icin gec degil.Çok üzüldüm, ve durumlarımız birebir örtüşüyor fena ders çıkardım.
Şuan nasıl bir işiniz var? Hayatınızı toparlayabildiniz mi?
Bunu ben de yaşadım.Ogretim uyesiyim su an. Yillar sonra doktorami bitirdim ve akademisyen olmak istedim. Hic bir sey icin gec degil.
Inan hep hayatimiza biri girince onunla evlenecegiz saniriz ama ilk erkek arkadasimizla cogumuz evlenmedi mesela degil mi?
Evlenince de omur boyu beraber olacagiz saniriz. Ama bazen oyle olmuyor. Hayat suprizlerle dolu. O yuzden baskasina gore hayatimizi sekillendirmeyelim. Onlar hayatimizdan cikabiliyor. Biz kendimiz ne olmak istiyorsak onu yapalim. Birak yaninda gelmek isteyen gelsin gelmeyen de yoluna gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?