Kocanız için işsiz kalır mısınız?

Iki ayda bir haftalık ne diye sorun olacakmış kendi bilir onu bırak işi bırakma

Geçimini sağladığın ,ayaklarının üzerinde durdugun ve geleceğin için önemli olan is durumuyla alakalı kararlar vermeni sevgililik konumunda senden isteyemez.

Yurtdışında başka erkeklerle ilgileneceğini ya da onların seninle ilgileneceğini düşünüyor büyük ihtimal, bir ilişki içine girebileceğini, onsuz eglenmene bile tahammülü olmayabilir.

Ayrıl ya da ayrilma demiyorum fakat;
Evlendiginizde işin aranızda hep sorun olacak.

Sen yurtdışı olmayan bir işte çalıştığın zaman yeni işin eskisi kadar olanaklı olmadığında ya üzüleceksin, ya beklentilerini karşılamadığı için hep sevgilini suçlayacaksın.

Belki sorun sadece yurtdışı değildir, ileride calismamani isteyecek? Bu daha büyük sorun.

Senin çalışma hayatına karışamaz.

KARIŞTIRMA!!!

Bilmem neresini naaptırtmak ne demekmış yaa! G.rizekalı

Öyle mi dersiniz? Zamanla alışmaz mı? Evlenene kadar bir çok kez gidip gelmiş olacağım zaten, bir problem teşkil etmediğini görür belki de.

Kendisi Edirne'de büro açmak istiyordu avukatlığı hep bürosu olacağı hayaliyle okumuş ama İstanbulda yanımda kalmaya karar verdi. Ben de bu yüzden bencillik mi yapıyorum diye düşünmeden edemiyorum

there is always work in technology field. If you know where to look then you can find work simply. the 25% is only perhaps reguarding those field where you have to compete for job openings. If you do not have the willpower to fight for a job then you shouldnt of selected that field of work

Yasadigim icin tecrubeyle soyluyorum. Isini birakma. Gerekirse onu birak. Senden fedakarlik bekleyecegine o fedakarlik yapsin seyahatlere katlansin. Ben fedakarlik yamistim. Esim icin seyahayi cok diye istifa edip is aradim. Issiz kaldim. Sonra bana hic uymayan mutsuz oldugum bir ise basladim. O eve gec gelmeye basladi. Isi bahane etti. Biraz da ben fedakarlik bekledim rn azindan erken cikabilecegi saatlerde bize de zaman ayirmasini. Ama o yapmadi. En sonunda da tetk edip sevgilisine gitti ve bosandik. Ben sifirdan hayata basladim..insanin basina hersey gelebiliyor. Tum ihtimalleri dusun. Her iliski hep ayni guzellikte ayni sekilde yurumuyor. Hele ki evlenince erkekler nasilsa cepte gozuyle bakiyorlar. Simdiden daha evlenmeden sana dolayli da olsa baskiya baslamis. Ben olsam acik kapi asla birakmam bu konudaki net tavrimi koyardim. Isine gelmiyorsa gitsin. Asla isini birakma. Hele ki bir erkek icin.

What you are writing is not relevant with the topic but thanks anyway!

Çok üzüldüm, ve durumlarımız birebir örtüşüyor fena ders çıkardım.
Şuan nasıl bir işiniz var? Hayatınızı toparlayabildiniz mi?

O, büro açmanın sadece hayalini kuruyormuş.
Yani var olan bürosunu senin için bırakıp gelmemiş..

Alışmaz.
Hayatında sırf is yüzünden mutsuz olacaksın.
Burada bir cok kişi bunu yaşamıştır.
Yaşamasak bile edinilen tecrübelere dayalı olarak sana bunun garantisini vermiş oluyoruz nerdeyse :)

İşin hayatında ki en önemli sey.
Cidden.

Gerekirse bencillik yap.
İşini kabul etsin.
Yurtdışına çıkmana razı gelsin.
Yoksa yollarınıza bakin.

Şimdi göz yumar ama evlenince göz yummaz.
Razı gelsin diyorum ama pek sanmıyorum. Sadece sevgililik durumunda sıkıntı çıkarmasın ona izin verme.

Kabul ettirmeye çalışacağım...
Umarım iş ayrılık noktasına gelmeden ortak noktalarda buluşabiliriz.
Zira çok değer verdiğim her şeyin yolunda gittiği bir ilişki bu, bitmesini hiç istemem.

Ayriiiil. Yerim ben onu kendini erkek hissedecek diye ben fedakarlık yapacağım. Senin is yerinde güvenlik sorunu mu var ispanya da öyle bir şey mi var biz bilmiyoruz. Hiiiic kusura bakmasın. Seni sevdiği değer verdiği için değil sadece kendi egosunu tatmin etmek için senin yurt dışına gitmen istemiyor.
İlişkinize o ne kadar değer veriyorsa sen de o kadar değer veriyorsun. Seni seven değer veren bir insan senin kendini gerçekleştirmene başarılı olmak istemene saygı duyar. Kusura bakma tatlım ama bu çocukla evlenirsen bu seni hep eteğinden işte böyle aşağıya çekecek. Ondan çok kazansan başka yerden seni hirpalamaya İncitme çalışacak. Ondan önce terfi etsen hasetlenecek seni boklayacak. Uzak dur. Uzak. Kaç kaç kaç.

Çok üzüldüm, ve durumlarımız birebir örtüşüyor fena ders çıkardım.
Şuan nasıl bir işiniz var? Hayatınızı toparlayabildiniz mi?
Ogretim uyesiyim su an. Yillar sonra doktorami bitirdim ve akademisyen olmak istedim. Hic bir sey icin gec degil.
Inan hep hayatimiza biri girince onunla evlenecegiz saniriz ama ilk erkek arkadasimizla cogumuz evlenmedi mesela degil mi?
Evlenince de omur boyu beraber olacagiz saniriz. Ama bazen oyle olmuyor. Hayat suprizlerle dolu. O yuzden baskasina gore hayatimizi sekillendirmeyelim. Onlar hayatimizdan cikabiliyor. Biz kendimiz ne olmak istiyorsak onu yapalim. Birak yaninda gelmek isteyen gelsin gelmeyen de yoluna gitsin.

Bunu ben de yaşadım.

Güzel bir işim vardı, eşimin yanına gelebilmek için nispeten daha alt pozisyonda bir işi iki yılda bulup gelebildim.

Gelmemden 3 hafta sonra artık ümidim kalmadığı için evi terkettim. Altın, tazminat vs. almadım, arabamı eşyalarımı alıp çıktım. Şimdi yeni bir düzen kurmam gerek, yeni ev yeni eşyalar. Maaşım da eski işime göre düştüğü için biraz daha zorlanacağım anlamına geliyor.

Bunları kötü durumda olduğum için söylemiyorum. Şükür gelirim yine iyi, sağlığım yerinde, huzurluyum. Aslında sizin de söylediğinizi söylüyorum, başkasına göre hayatımı şekillendirmeseydim iki yıldır bu kadar yıpranmazdım. Kaldı ki değmezmiş, boşandık yani :) Bu sadece iş ve şehir değişikliği idi, işi bıraksaydım allah bilir neler yaşardım.

Bana sağlam ders oldu, bundan sonra karşılığını görmeden hayatta böyle fedakarlıklar yapmam. Yolumu çizerim, gelmek isteyen gelir.

Erkek arkadaşımın işi gereği 1 ayının 20 günü şehirdışında geçiyor. Bugüne kadar çıkıcaksın edeceksin demedim. Gerçi çıksa ne olur iş yine aynı iş. Yine dışarda geçecek. Bana böyle bi şey dense asla kabul etmezdim. Mis gibi yere kapak atmışssın resmen. Biraz huyuna gitmeye çalışmışsın ama olmamış böyle durumlarda kesin olarak çizgini cekeceksin o zaman süt dökmüş kedi gibi oluyorlar.

Yorumları okumadan yazıyorum, böyle buyrulursa asla kabul etmem

Ben yaklaşık on yıldır sizin işiniz gibi birkaç ayda bir 1-2 haftalık yurt içi seyahatler gerektiren bir iş yapıyorum. İlk seneler aylarca kalıyordum, kıdem aldıkça seyreldi, ben başladığımda sevgiliydik şimdi 4 yıllık evliyiz, hiçbir zaman ilişkimize olumsuz yansımadı-özlem dışında tabi... eşim hep saygı duydu... 2 yıldır seyahat etmiyorum, kurumum bebeğim olduğu için askıya aldı, büyüyünce biraz daha yine arada giderim...

Bu kararı kendin ver, kimse senin hayatını etkileyecek kararlar için sana emir vermesin, hem adamın istediği şey fedakarlık değil... bencillik yapıyor sadece

erkek arkadasın senı kıskanıyormus gıbıme geldı ,
ısını asla bırakma derım degmez cunkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…