- 15 Şubat 2015
- 13.364
- 47.182
- 798
Öncelikle herkese iyi geceler, iyi sahurlar :)
Ciddi düşündüğümüz erkek arkadaşımla bu akşam bir tartışma yaşadık. Ben uluslararası bir şirketin bilgi teknolojileri departmanında çalışmaya başladım. (2 yıl part time çalıştım öğrenci iken şimdi full e geçtim mezun olduğum için) Burada global çalışıldığı için yurtdışı seyehatleri oluyor. Duruma göre bir kaç ayda bir 1-2 hafta almanya ispanya vs çıkabiliyor. Erkek arkadaşım da yurtdışı seyehatleri konusunda epey rahatsız. Ben de ileride tecrübe edindiğimde çok seyehat istemediğimi söyleyebileceğimi ama bir kaç ayda bir 1 haftanın bir problem olmaması gerektiğini söyledim. Arada bir onu da yanımda götürebileceğini rahatsız olunacak bir ortam olmadığını görebileceğini vs söyledim. Bu akşam bana "evlendiğimizde kesinlikle yurtdışı istemiyorum" dedi. Gerekirse işten çıkarsın yurtdışı olmayan iş bulana kadar çalışmazsın dedi ben de yeni bir iş arayabileceğimi ama bulana kadar işsiz kalmak istemediğimi söyledim onun beğendiği bir iş bulamazsam bulana kadar evlenmeyebileceğimizi söyledim. Bana işi ilişkimizden daha önde tuttuğumu söyledi fedakarlık yapmanı bekliyorum dedi.
Sizce gerçekten bir kaç ayda bir 1 haftalık seyehatler evlilik huzurunu bozan bir durum mu? Bu konuda nasıl bir tepki vermeliyim?
Aldatmaya niyeti olan adam burnunuzun dibinde bile olsa yine yapıyor..demekki adamın içinde s..sizlik varmış. .sizin için kötü olmuş tabiki guvenmissiniz ve hayal kırıklığı yaşamışsıniz..Size katılıyorum bende. 3 yıllık sevgilimi üniversitedeyken erasmus programı ile yurt dışına göndermiştim 5 aylığına filan. Hatta gideceksin bu senin kariyerin için çok önemli tarzı bir sürü morel verici şeyler söyleyip kendi ellerimle ben göndermiştim. Orada bir sürü sağlık sıkıntısı oldu ve o süreçte de yanında tek ben olmuştum. Her neyse daha sonra beyefendimiz geldi Türkiyeye, ve bilgisayarında gizli bı resim dosyası gördüm apar topar elimden aldı ve sildi beni yitirerek, daha sonra bı kızı yanağından öperken resmini gördüm baya samimiydi. Ve ben yıkılmıştım. Aldatmış beni orda, ben Burda onu saf gibi beklerken.. O gün bu gündür babam bile yurt dışına gitcem dese içim hep şüphe doluyor. Ve 2 yıl oldu neredeyse hala bende ki etkisi kalkmadi bunun. Kendimi keriz gibi hissettim. Ve hep ön yargılıyım aşamıyorum hala daha asamıyorum bir türlü.konu sahibinin konusuna gelince belki erkek arkadaşınizin bu tarz bi travması olabilir.. Birde daha sevgiliyken bu kadar fedakarlık yapmak çok ağır değil mi? İlerde belki ayrıldığınızda sizin canınızı bu bile yakacak. Çünkü bnm hala yakıyor. Kendi elimle gönderdim birde diye.. bogakizii
Ciddi düşündüğümüz erkek arkadaşımla bu akşam bir tartışma yaşadık. Ben uluslararası bir şirketin bilgi teknolojileri departmanında çalışmaya başladım. (2 yıl part time çalıştım öğrenci iken şimdi full e geçtim mezun olduğum için) Burada global çalışıldığı için yurtdışı seyehatleri oluyor. Duruma göre bir kaç ayda bir 1-2 hafta almanya ispanya vs çıkabiliyor. Erkek arkadaşım da yurtdışı seyehatleri konusunda epey rahatsız. Ben de ileride tecrübe edindiğimde çok seyehat istemediğimi söyleyebileceğimi ama bir kaç ayda bir 1 haftanın bir problem olmaması gerektiğini söyledim. Arada bir onu da yanımda götürebileceğini rahatsız olunacak bir ortam olmadığını görebileceğini vs söyledim. Bu akşam bana "evlendiğimizde kesinlikle yurtdışı istemiyorum" dedi. Gerekirse işten çıkarsın yurtdışı olmayan iş bulana kadar çalışmazsın dedi ben de yeni bir iş arayabileceğimi ama bulana kadar işsiz kalmak istemediğimi söyledim onun beğendiği bir iş bulamazsam bulana kadar evlenmeyebileceğimizi söyledim. Bana işi ilişkimizden daha önde tuttuğumu söyledi fedakarlık yapmanı bekliyorum dedi.
Sizce gerçekten bir kaç ayda bir 1 haftalık seyehatler evlilik huzurunu bozan bir durum mu? Bu konuda nasıl bir tepki vermeliyim?
aynı sebepten ben de evlendim ayrıldım.ne kadar mantıksız değil mi? benim mesleğim öğretmenlik.ben karımı elin adamlarının içine gönderip de bilmem neresini naptıttıramam diyordu.demek biz bayan öğretmenleri okulda bilmem napmak için sıraya giriyormuş erkek öğrenciler müdürler erkek öğretmenler.yazıklar olsun.kadın olarak şu dünyaya gelmek bir sıfır ezik başlamak zaten.ne hakla benim mesleğim üzerinde kararı veren otorite olabiliyor? biz neden diyemiyoruz o işi bırakacaksın şurda çalışacaksın ben kocamı o kadar kadının arasına göndertip de bilmem neresini naaptıramam diyemiyoruz? yazıklar olsun bir de benimki islamcı geçinirdi.şu dini her bir halta alet eden insanlardan nefret ediyorum.bir de inandıkları hz.Muhammed'in Hatice'si çalışan bir bayandı.YAZIKLAR OLSUN.Sakin birakma isini. ben ne çileler çektim o is sorunu yuzunden. gunlerce gozyasi doktum.
Sevgiliyken bana "çalismayacaksin evlenince" dedi bende aptal gibi kabul ettim. nisanlandik nisanliyken is buldum "benim nisanlim çalisamaz orda burda" dedi. neymis efendim bana erkekler bakarmis ortamdan rahatsiz olurmus.
nisanlimla isim arasinda kalmistim. kontrati imzalayinca bana dediki o kontrat bitmeden evlenmeyiz dedi.
beni cok zora kostu. zaten baska sebeplerde vardi ama en BUYUK sebep çalistigimdi.
çalisacam ben dedim istemiyorum o zaman ben seni dedi. ve beni birakti.
sonuc ayrildik.
Sen bosuna okumadin onca sene dirsek çürüttün okullarda kafa yordun. bi seyahat var diye evlenince neyine olmaz diyomus
noluyomuski yurtdisi olunca. sen bisey yapmak istesen dort duvar arasinda kndi evindede yaparsin yapacagini. yurtdisindaa kimse kimseye bakmiyor bile.
sakin birakma isini sakin.
benim bi kaynana vardi, tesetturluymus kendine gore hanim ablam !!!!aynı sebepten ben de evlendim ayrıldım.ne kadar mantıksız değil mi? benim mesleğim öğretmenlik.ben karımı elin adamlarının içine gönderip de bilmem neresini naptıttıramam diyordu.demek biz bayan öğretmenleri okulda bilmem napmak için sıraya giriyormuş erkek öğrenciler müdürler erkek öğretmenler.yazıklar olsun.kadın olarak şu dünyaya gelmek bir sıfır ezik başlamak zaten.ne hakla benim mesleğim üzerinde kararı veren otorite olabiliyor? biz neden diyemiyoruz o işi bırakacaksın şurda çalışacaksın ben kocamı o kadar kadının arasına göndertip de bilmem neresini naaptıramam diyemiyoruz? yazıklar olsun bir de benimki islamcı geçinirdi.şu dini her bir halta alet eden insanlardan nefret ediyorum.bir de inandıkları hz.Muhammed'in Hatice'si çalışan bir bayandı.YAZIKLAR OLSUN.
sonuç ben öğretmenliği seçtim boşandık.ona göre ben şu an okulda her gün birine veren bir o...yum .inan o gözle bakıyor.anası bacısı hariç herkes o.pislik adam.nefret ediyorum ondan.inşallah bir ömür mutlu olamaz
Güvensizlik kesinlikle değil. Bir kere barcelonaya gezmeye gittim gece sokaklarda çok laf atan rahatsız eden oldu ben de ona bunu sohbet etme amacıyla anlattım rahatsız olduğumu şehri hiç sevmediğimi söylemiştim vs o ara çok rahatsız olmuştu barcelonada olmamdan. Ama iş seyehati iş-otel yapılan bir süreç ve bu tarz eahasızlıklar oluşturabilecek şeyler yok. Onu bırakıp gitmem rahatsız edermiş. 3 ayda 5 gün dayanılmaaycak süre mi diyorum kızıyor bana azmış gibi konşma diye.
Şu tabir bile yeter ona güvenmemen için '' azmış gibi konuşma''
Bu bakış açısında sana böyle hitap eden bir adamda daha ne cevherler vardır. Sakın işini bırakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?