- 18 Aralık 2009
- 6.507
- 7.875
- 773
Birlikte gitme imkanınız yokmu acaba
O da gelsin hemen ayrılık ayrılık diyorlar ya bukadar kolaymı ayrılık...burda herkes dört dörtlük olmuş
duymaz olur muyum günahmış kadının dışarda çalışması.aynısını ben yaşadım.oğluna nerde hangi ayakkkabıyı giyeceğimi bile söylüyormuş o da gelip bana söylerdi şu ayakkabıyı surda giy bunu burda giy diye.benim bi kaynana vardi, tesetturluymus kendine gore hanim ablam !!!!
basi kapali etek giyiyor evet, ama içindeki fesatliklari tek bana ve aileme gosterdi. bence erkeklere cok suç bulmamak gerek, benim nisanlimi annesi yonetiyodu. oglum nisanlina soyle etek giysin basini kapatsin erkeklerin icinde çalismasin topuklu giymesin evden çikarken sana haber etmeden çikmasin diyodu ogluna, benim meslegim ogretmenlik degil ama erkeklerle sirnasacak gulucuk atacak cilve yapacak bi meslekte degil. kendinden olmadikca ister ogretmen ol ister baska bi meslegin olsun hiç onemli degil. beni cok bunalttilar anali ogullu. peygamber efendimizin esi çalismis dusunsene bide benim kaynana ne diyodu biliyomusun, KADININ CALISMASI HARAM !!! duydunuzmu siz hic bunu ya.
Cnm bence sikinti is seyehati heleki 1-2 ayda 1 hafta
Baska is bak neden olmasin yani dugune yakin is bak buluncada cikarsin
gizzzz yoksa ayni kaynanami bizimki seninleduymaz olur muyum günahmış kadının dışarda çalışması.aynısını ben yaşadım.oğluna nerde hangi ayakkkabıyı giyeceğimi bile söylüyormuş o da gelip bana söylerdi şu ayakkabıyı surda giy bunu burda giy diye.
Ben olsam esimin bole sehir gitmesini istemezdim hele ki siz bayansinizNeden sıkıntı?
benimki de aynı yönetiyordu oğlunu.bir gün geldi eve masada yemek yicez hemen oğlunun yanına oturdu.laf lafı açtı." sen de kılıbık olmazsın inşallah" dedi.bu kukla da " yook ben gılibik mılibik olmam" dedi.yani vurdu mu ağzımın üstüne oturtacakmış.sözümü dinlemeyecekmiş.iki tane de kızı var.ALLAH ım inşallah o kızlarını gelinlike görmek nasip olmaz o kadına.çünkü ben annemin evine döndüğümde bu mal beni getirecekti.ertesi gün yok gelmicem gittiğin gibi tıpış tıpış gel dedi.nah gittim ben de işte.bir de ben sınava çalışacaktım evlendikten sonra.sana kitap alacam dedi.mutfaktaydık anası da misafir odasında oturuyordu.sordum alacaksın kitap değil mi dedim.işaret parmağını dudakalrına götürdü." suusss annem duymasın" dedi.ya böyle bir kuklaydı işte.gizzzz yoksa ayni kaynanami bizimki seninle
bi kere dugune gittik diz kapagimin hizasinda elbise giydim, nisanlim denen kiside begendi guzel oldu dedi hic ses etmedi, dugune gittik bi masaya iki aile oturduk onlar ve biz. benim yanima geldi sessizden kimse yokken bana dediki oglum bu elbiseyi begenmez bu cok kisa bi dahakine uzun giy bunu bi daha giyme dedi.
Öyleyse bencillik ediyor,aynı durumda kendisi olsa ne yapardı acaba.. Siz daha iyi bilirsinizGötürme imkanım var tabiki ama her seferinde o işinden izin alamayabilir. Bunu ona söyledim zaten. Gelebileceğimi pek düşünmüuorum diyor.
Bende benim nisanlim numunelik ona benzeyen yok zannediyodum ayni benim nisanlim. Ben hic makyaj yapmamda hani ceyizde makyaj seti falan oluyomusya ben heveslendim dedim banada alsana dedim. Tamam dedi. Allah var gittik 600 liraya yakin alisveris etti bana. Aldiktan sonrada dediki bak bunlari aldim ama ne bacim ne anam kimse duymayacak dedi. Bana bi dal gulu zor alirdi. Oyle korkardi anasindan bana bisey almayabenimki de aynı yönetiyordu oğlunu.bir gün geldi eve masada yemek yicez hemen oğlunun yanına oturdu.laf lafı açtı." sen de kılıbık olmazsın inşallah" dedi.bu kukla da " yook ben gılibik mılibik olmam" dedi.yani vurdu mu ağzımın üstüne oturtacakmış.sözümü dinlemeyecekmiş.iki tane de kızı var.ALLAH ım inşallah o kızlarını gelinlike görmek nasip olmaz o kadına.çünkü ben annemin evine döndüğümde bu mal beni getirecekti.ertesi gün yok gelmicem gittiğin gibi tıpış tıpış gel dedi.nah gittim ben de işte.bir de ben sınava çalışacaktım evlendikten sonra.sana kitap alacam dedi.mutfaktaydık anası da misafir odasında oturuyordu.sordum alacaksın kitap değil mi dedim.işaret parmağını dudakalrına götürdü." suusss annem duymasın" dedi.ya böyle bir kuklaydı işte.
sen ayrıldın mı canım nişanlından?Bende benim nisanlim numunelik ona benzeyen yok zannediyodum ayni benim nisanlim. Ben hic makyaj yapmamda hani ceyizde makyaj seti falan oluyomusya ben heveslendim dedim banada alsana dedim. Tamam dedi. Allah var gittik 600 liraya yakin alisveris etti bana. Aldiktan sonrada dediki bak bunlari aldim ama ne bacim ne anam kimse duymayacak dedi. Bana bi dal gulu zor alirdi. Oyle korkardi anasindan bana bisey almaya
Bi sene oldu. Ayni sehirdeyiz. Iki dklik mesafe var aramizda. Bu aralar surekli karsima cikiyo. Ben unutmak istesemde gitmiyo icimdensen ayrıldın mı canım nişanlından?
unutursun inşallah en kısa zamanda canımBi sene oldu. Ayni sehirdeyiz. Iki dklik mesafe var aramizda. Bu aralar surekli karsima cikiyo. Ben unutmak istesemde gitmiyo icimden
Insallahunutursun inşallah en kısa zamanda canım
gerçi 8 yıl oldu ben hala unutamıyorumInsallah
Öncelikle herkese iyi geceler, iyi sahurlar :)
Ciddi düşündüğümüz erkek arkadaşımla bu akşam bir tartışma yaşadık. Ben uluslararası bir şirketin bilgi teknolojileri departmanında çalışmaya başladım. (2 yıl part time çalıştım öğrenci iken şimdi full e geçtim mezun olduğum için) Burada global çalışıldığı için yurtdışı seyehatleri oluyor. Duruma göre bir kaç ayda bir 1-2 hafta almanya ispanya vs çıkabiliyor. Erkek arkadaşım da yurtdışı seyehatleri konusunda epey rahatsız. Ben de ileride tecrübe edindiğimde çok seyehat istemediğimi söyleyebileceğimi ama bir kaç ayda bir 1 haftanın bir problem olmaması gerektiğini söyledim. Arada bir onu da yanımda götürebileceğini rahatsız olunacak bir ortam olmadığını görebileceğini vs söyledim. Bu akşam bana "evlendiğimizde kesinlikle yurtdışı istemiyorum" dedi. Gerekirse işten çıkarsın yurtdışı olmayan iş bulana kadar çalışmazsın dedi ben de yeni bir iş arayabileceğimi ama bulana kadar işsiz kalmak istemediğimi söyledim onun beğendiği bir iş bulamazsam bulana kadar evlenmeyebileceğimizi söyledim. Bana işi ilişkimizden daha önde tuttuğumu söyledi fedakarlık yapmanı bekliyorum dedi.
Sizce gerçekten bir kaç ayda bir 1 haftalık seyehatler evlilik huzurunu bozan bir durum mu? Bu konuda nasıl bir tepki vermeliyim?
Sen evlimisin simdi yoksa bekarmisin. Sendemi nisanlindan ayrildin ?gerçi 8 yıl oldu ben hala unutamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?