Kocanız için işsiz kalır mısınız?

bu adam seni sevse senin başarılarınla övünür, gururlanır.
yurtdısına gidince ne oluyormus sığ beyinli biri belli ki zincirlesin odaya bari kafası rahat olur paşanın

Birlikte gitme imkanınız yokmu acaba
O da gelsin hemen ayrılık ayrılık diyorlar ya bukadar kolaymı ayrılık...burda herkes dört dörtlük olmuş

Birlikte gitme imkanınız yokmu acaba
O da gelsin hemen ayrılık ayrılık diyorlar ya bukadar kolaymı ayrılık...burda herkes dört dörtlük olmuş

Götürme imkanım var tabiki ama her seferinde o işinden izin alamayabilir. Bunu ona söyledim zaten. Gelebileceğimi pek düşünmüuorum diyor.

Cnm bence sikinti is seyehati heleki 1-2 ayda 1 hafta
Baska is bak neden olmasin yani dugune yakin is bak buluncada cikarsin

duymaz olur muyum günahmış kadının dışarda çalışması.aynısını ben yaşadım.oğluna nerde hangi ayakkkabıyı giyeceğimi bile söylüyormuş o da gelip bana söylerdi şu ayakkabıyı surda giy bunu burda giy diye.

gizzzz yoksa ayni kaynanami bizimki seninle
bi kere dugune gittik diz kapagimin hizasinda elbise giydim, nisanlim denen kiside begendi guzel oldu dedi hic ses etmedi, dugune gittik bi masaya iki aile oturduk onlar ve biz. benim yanima geldi sessizden kimse yokken bana dediki oglum bu elbiseyi begenmez bu cok kisa bi dahakine uzun giy bunu bi daha giyme dedi.

Kadın için çalışmanın ne kadar önemşi olduğunu evlendikten sonraki ilk büyük kavga sonrası anlayacaksınız.
Bu işk büyük kavga 5 sene sonra da olabilir 10 sene de farketmez.
İşte o kavga sonrası /hala çalışıyorsanız/ iyi ki işim gücüm param var istersem çwkip giderim deyip rahatlayabilecek, fikrinizi özgürce söyleyebileceksiniz, eğer çalışmıyorsanız her şeyin onun iradesinde olduğu bir mıh gibi işlenecek kalbinize de beyninze de.

Siz mesleğinize bakın, o size güvenip güle güle diyerek uğurlayamayacaksa yurt dışına, kendisine güle güle dersiniz.

Neden sıkıntı?
Ben olsam esimin bole sehir gitmesini istemezdim hele ki siz bayansiniz
1 hafta ayri kalacaksiniz
Nasil tek kalicak 1 hafta ve 1-2 ayda bir yani hadi senede bi kere olsa neyse
Yeni evlendiniz 1 ay sonra seyahat cikti diyelim icinizden gitmek gelmiyecek
Baska is imkaniniz varkenneden zorluk cekiceksiniz ayri kalicaksiniz

benimki de aynı yönetiyordu oğlunu.bir gün geldi eve masada yemek yicez hemen oğlunun yanına oturdu.laf lafı açtı." sen de kılıbık olmazsın inşallah" dedi.bu kukla da " yook ben gılibik mılibik olmam" dedi.yani vurdu mu ağzımın üstüne oturtacakmış.sözümü dinlemeyecekmiş.iki tane de kızı var.ALLAH ım inşallah o kızlarını gelinlike görmek nasip olmaz o kadına.çünkü ben annemin evine döndüğümde bu mal beni getirecekti.ertesi gün yok gelmicem gittiğin gibi tıpış tıpış gel dedi.nah gittim ben de işte.bir de ben sınava çalışacaktım evlendikten sonra.sana kitap alacam dedi.mutfaktaydık anası da misafir odasında oturuyordu.sordum alacaksın kitap değil mi dedim.işaret parmağını dudakalrına götürdü." suusss annem duymasın" dedi.ya böyle bir kuklaydı işte.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu ne kadar anlasam da kendimi daha çok anlardım.
Koca için işsiz kalmayı seçmem.
Siz çok güzel teklifler sunmuşsunuz aslında, o çok anlayışsızca diretiyor.

Bende benim nisanlim numunelik ona benzeyen yok zannediyodum ayni benim nisanlim. Ben hic makyaj yapmamda hani ceyizde makyaj seti falan oluyomusya ben heveslendim dedim banada alsana dedim. Tamam dedi. Allah var gittik 600 liraya yakin alisveris etti bana. Aldiktan sonrada dediki bak bunlari aldim ama ne bacim ne anam kimse duymayacak dedi. Bana bi dal gulu zor alirdi. Oyle korkardi anasindan bana bisey almaya

sen ayrıldın mı canım nişanlından?

soyliyimde aklinda bulunsun yurtdisinda insan yemiyorlar. gayet saglikli bir sekilde yasiyoruz bizler.
bekar ve universite sonrasi geldim ve uzun yillar yasadim yasioyrum. korkacak birsey yok yani.
erkek arkadasin muhakkak kompleks yapiyordur senin boyle ust duzey bir iste calismani.
begenmedigi isin var diye senle evlenmeyen adam (tabi lafin gelisi) sana koca olamaz bence, iyice bir dusun derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…