Kocanız için işsiz kalır mısınız?

Evet avukat ve şuan stajyerliğini yaptığı büroda işe başlayacak. O işsiz falan kalmadı. Ama sorduğumda bir avukatın bürosunun olmaması işsiz kalmak gibi bir şeymiş.

Kesinlikle söz konusu seyahatlerinizden rahatsız olmasıysa sakın bırakmayın işinizi.Çocuk gibi bir durum olursa pekala aylarca sürecek bir seyahat olursa pekala ama çok kısa süren iş seyahatleriniz için kesinlikle kendinizden ödün vermeyin.Hele de seyahatlerinizin sıklığını ayarlayabilecek durumdaysanız.İlerde çok pişman olursunuz aksi takdirde.Sizi böyle kabul edecekse etsin.

Sevgilinin normalde karşı çıkması rahatsız edici olabilir ama bir kadının evlilikte 1 haftalık seyahatlere çıkması bence evet huzuru bozar, ki bence erkeğin de gitmesi bozar ama

Çok haklısınız .Mesela eşim benden daha erken işe gidiyordur.Bu yüzden ben de erken kalkarım, birlikte kahvaltı yaparız.Bana göre fedakarlık budur.Ayrıca uykuyu seven biri için bu çok büyük fedakarlık olabilir.

bir erkek için geleceğinden vazgeçmek en büyük hatadır..
kadında bunun böyle olduğunu elbet anlar iş ki evlenmeden bilmesidir..

Cok afedersiniz ama bu adamin eline yurtdisi firsati gecse solugu kirmizi isikli evlerde alirdi. bundan emin olabilirsiniz. Adamin zihni pis, sizi de o gozle degerlendiren bir kontrol hastasi namus bekcisi. Yaziklar olsun ! boyle bir adami sectiginiz ve hayatinizi kisitladiginiz icin!

Elbette! sizin yukselmenizi istemiyor ki!! ben tecrubeden konusuyorum, erkekler kadinlarinin kendilerinden cok gelismesini istemezler ve oyle pis intikam alirlar ki akliniz durur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…