- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
Kuzum yine cimbiz yiyeceksin :)) sakin ol.cok sacma! bagimlilik probleminiz var.
Sinirli oldugumu nereden cikardiniz?Kuzum yine cimbiz yiyeceksin :)) sakin ol.
Çok özür dileirm yanlış anlaşıldım :) benimki öngörüydü Henüz evli dğeiliz
Nen vazgeçerim Öyle bişeyi kabul edemem Hani kocaya kendini ezdirmek vs değil, kocaya da izin vermem katiyeeen Varsa öyle bi durum Mecbursak ben de gideirm , işim gücüm var gidemiyor muyum, işi gücü bırakırım onu bırakmamtamam şimdi daha netleşti:))
hele bir evlenin birbirinize doyun kıskanılacak zaman mevhumu kalmaz..
işte konu sahibine de onu diyoruz o zamana geldiğinde pişman olmasın ..
elinde kendinden vazgeçmişliğiyle kalıvermesin..
Sinirli oldugunuzu ileri surmedim ki, yorumu heyecanla da yapmis olabilirsiniz Sadece her geldiginizde bir sekilde gidiyorsunuz yorumlarinizi seviyorum. Gitmeeeeeeeeeee.Sinirli oldugumu nereden cikardiniz?
Nen vazgeçerim Öyle bişeyi kabul edemem Hani kocaya kendini ezdirmek vs değil, kocaya da izin vermem katiyeeen Varsa öyle bi durum Mecbursak ben de gideirm , işim gücüm var gidemiyor muyum, işi gücü bırakırım onu bırakmam
Flört etmeye başladığınızda çalışan bir kadın olduğunuzu, yurtdışı seyahatleri gerektiren bir işe sahip olduğunuzu biliyordu değil mi?Normalde çok yapıcı anlayışlı bir insandır ama bu konuda niye böyle yapıyor anlamadım. Bu konuda aşırı rahatsız oluyormuş kendisini esnetemezmiş. Benden işsiz kalmamı beklemesi beni çok üzdü
Daha başlarken böyle güvensizlikle kurulan salt mantık evliliği kuracaksam evlenmem ki Aşk işte bağlılığın da sebebi, beni bırakamayacağına olan inancın da sebebi. Aşk bir gün bitebilir denerek başlanmaz ki bu işetamam işte onu diyorum.. şu an böyle hissediyorsunuz ya evlendikten birkaç yıl sonra böyle hissetmeyeceksiniz..
hatta benim bu söylediğimin gerçekleşeceğine bile inanmayacak kadar aşıksınız şu anda..
ama o gün gelecek..
işi gücü bırakmayın sakın o gün geldiğinde pişman olmayın diye ön uyarı benimkisi :))
bir kulağınızdan girip diğerinden çıkacak olsada yazmadan edemedim:)
Ahahaha olsun tatile cikardim ben de ahahaha!Sinirli oldugunuzu ileri surmedim ki, yorumu heyecanla da yapmis olabilirsiniz Sadece her geldiginizde bir sekilde gidiyorsunuz yorumlarinizi seviyorum. Gitmeeeeeeeeeee.
Daha başlarken böyle güvensizlikle kurulan salt mantık evliliği kuracaksam evlenmem ki Aşk işte bağlılığın da sebebi, beni bırakamayacağına olan inancın da sebebi. Aşk bir gün bitebilir denerek başlanmaz ki bu işe
Hayatini kumar masasina koyabiliyorsan koy, sahsen ben cesaret edemezdim. Ne deli asiklar gordum ben karisini 1. Yili dolmadan aldatan. O yuzden tedbiri elden birakmamakta her zaman fayda var.Daha başlarken böyle güvensizlikle kurulan salt mantık evliliği kuracaksam evlenmem ki Aşk işte bağlılığın da sebebi, beni bırakamayacağına olan inancın da sebebi. Aşk bir gün bitebilir denerek başlanmaz ki bu işe
Ben evlilik planları yaptığınız insanın düşüncesine saygı duyuyor hak veriyorum. Pek tabiki yurt içinde de uygun bir iş bulabilirsiniz, size bunu diretmemiş sadece istemediğini bulana kadar çalışmayabilirsini belirtmiş, gayet yapıcı bence.. Kır bacağını evde otur çalışan kadın istemiyorum dememiş ki tercih edilsin işe! Bence makul düşünün derim..
Aslında sorun sizin iş degistirmenizden ziyade bu konunun gündeme gelmesine sebep olan asıl altta yatan nedenin ne olduğu. .
Erkek arkadaşınız yurt dışı seyahatlerinı neden istemiyor?Bir güvensizlik mi soz konusu?Herhalde bir iki ayda bir olan bir haftalık ayrılığa dayanamayacağı için değil. Yada o bir haftalık dönemin evliliginizde bir aksaklık yaratacağı düşünmüyor..
Bence önce bunun asıl nedenini öğrenin ve ona göre verin cevabınızı. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?