Kocanız için işsiz kalır mısınız?

Çok özür dileirm yanlış anlaşıldım :) benimki öngörüydü Henüz evli dğeiliz

tamam şimdi daha netleşti:))
hele bir evlenin birbirinize doyun kıskanılacak zaman mevhumu kalmaz..

işte konu sahibine de onu diyoruz o zamana geldiğinde pişman olmasın ..
elinde kendinden vazgeçmişliğiyle kalıvermesin..

Nen vazgeçerim Öyle bişeyi kabul edemem Hani kocaya kendini ezdirmek vs değil, kocaya da izin vermem katiyeeen Varsa öyle bi durum Mecbursak ben de gideirm , işim gücüm var gidemiyor muyum, işi gücü bırakırım onu bırakmam

tamam işte onu diyorum.. şu an böyle hissediyorsunuz ya evlendikten birkaç yıl sonra böyle hissetmeyeceksiniz..
hatta benim bu söylediğimin gerçekleşeceğine bile inanmayacak kadar aşıksınız şu anda..
ama o gün gelecek..
işi gücü bırakmayın sakın o gün geldiğinde pişman olmayın diye ön uyarı benimkisi :))

bir kulağınızdan girip diğerinden çıkacak olsada yazmadan edemedim:)

Flört etmeye başladığınızda çalışan bir kadın olduğunuzu, yurtdışı seyahatleri gerektiren bir işe sahip olduğunuzu biliyordu değil mi?
Sizi ev kızıyken sevip aşık olmadı, bu durumda sizden onun istediği kriterlere uygun bir iş bulana kadar evde oturmanızı isteme hakkı yok, işin nasıl garantisi yoksa evliliklerinde garantisi olmuyor.
İşten çıkar evde oturursanız bir daha işe girmenize onay vereceğininde garantisi yok.
Bir tanıdığım böyle bir gaflette bulundu, eşi yıllarca çalışmasına izin vermedi.

Empati kuralım, ben eşimin yurtdışına çıkmasını istemem geri kafalı vs olabilirim ama istemem.
Bu gibi şeyleri şimdiden konuşun bence. Hatta çocuğa isim bile konuşun. Çünkü genelde iş, çocuk ismi, nerede oturulacağı, arkadaşlarla dışarıya çıkma vs vs hep evliliklerde olan sorunlar. Bunları halletmeden evlenmeyin.

Daha başlarken böyle güvensizlikle kurulan salt mantık evliliği kuracaksam evlenmem ki Aşk işte bağlılığın da sebebi, beni bırakamayacağına olan inancın da sebebi. Aşk bir gün bitebilir denerek başlanmaz ki bu işe

Kartlarını acik oynamis nisanliniz. Simdi he he diyip evlenince birakacsksin o isi diyebilirdi. Bu bakımdan durust adam aferin. Amaa dedigi sey olacak is degil. Isini sakin ama sakin ha birakmayi aklindan bile gecirme. Sonucta seni bu isteyken sevdi istedi. Su anki seni olusturan karakter çalışan gerektiginde yurtdisina gitmekten cekinmeyen bir karakter. Seni bir baskasi olmaya zorlamamali.
Eger sen ona misal ki isyerinde cok kadin var calismani istemiyorum desen ne derdi? Isini birakir miydi? Hic zannetmiyorum.
Kadin olarak evlenirken eger bosanma olursa erkekten cok daha fazla yara alacagimizi bilerek evleniyoruz. Dezavantajina bir de işsizliği ekleme lutfen.
Sen isini kis tut yaz cikarsa bahtina canim

tamamen yanlış anlamışsınız söylediklerimi..
aşk bitebilir evet ama başka şeyler kalır.. illa boşanmak üzerine yazmadım ki ben onları..
yada sizi bırakır illa öyle olur falan demedim yani..
ancak aşkın gözü kör etttiği doğrudur ve bu sebeple verilen tavizler ilerde aşkınız devam etse bile pişmanlık yaratır..
şu an sadece birlikte olmak size yetebilir zira o duyguyu yaşamadınız ..

neyse yatıyorum ben artık dilerim bu söylediklerimi hatırlamazsanız ömrünüz boyunca.. mutluluklar..

Ben evlilik planları yaptığınız insanın düşüncesine saygı duyuyor hak veriyorum. Pek tabiki yurt içinde de uygun bir iş bulabilirsiniz, size bunu diretmemiş sadece istemediğini bulana kadar çalışmayabilirsini belirtmiş, gayet yapıcı bence.. Kır bacağını evde otur çalışan kadın istemiyorum dememiş ki tercih edilsin işe! Bence makul düşünün derim..

Hayatini kumar masasina koyabiliyorsan koy, sahsen ben cesaret edemezdim. Ne deli asiklar gordum ben karisini 1. Yili dolmadan aldatan. O yuzden tedbiri elden birakmamakta her zaman fayda var.

Evet bundan hoşlanmıyor olabilir ama bunu diretmeye hakkı yok.Kimse için işinizden,kariyerinizden vazgeçmeyin.Bir gün onlar gider siz keşkelerinizle kalırsınız,kimseye sonsuz güven duyulamaz bu hayatta.

Aslında sorun sizin iş degistirmenizden ziyade bu konunun gündeme gelmesine sebep olan asıl altta yatan nedenin ne olduğu. .
Erkek arkadaşınız yurt dışı seyahatlerinı neden istemiyor?Bir güvensizlik mi soz konusu?Herhalde bir iki ayda bir olan bir haftalık ayrılığa dayanamayacağı için değil. Yada o bir haftalık dönemin evliliginizde bir aksaklık yaratacağı düşünmüyor..
Bence önce bunun asıl nedenini öğrenin ve ona göre verin cevabınızı. .

Öyle bir dünya yok malesef, aylarca işsiz kalabileceğim depresyonlara gireceğim bir süreçten bahsedyoruz ne gerek var buna? Yeni bir bulana kadar 3 ayda 5 gün dayanılmayacak bir süre mi?

Güvensizlik kesinlikle değil. Bir kere barcelonaya gezmeye gittim gece sokaklarda çok laf atan rahatsız eden oldu ben de ona bunu sohbet etme amacıyla anlattım rahatsız olduğumu şehri hiç sevmediğimi söylemiştim vs o ara çok rahatsız olmuştu barcelonada olmamdan. Ama iş seyehati iş-otel yapılan bir süreç ve bu tarz eahasızlıklar oluşturabilecek şeyler yok. Onu bırakıp gitmem rahatsız edermiş. 3 ayda 5 gün dayanılmaaycak süre mi diyorum kızıyor bana azmış gibi konşma diye.

İşiniz eşinizden önce geliyor demek ki sizin için, bu durumda söylenebilecek pek birşey yok sanıyorum ki, siz bilirsiniz elbette..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…