Bunu ona açıklayın o zaman.yani aynı durumun söz konusu olmadığını. .ama ben yinede dayanilmayacak bir ayrılık olacağını düşündüğü için değil ilk yazdığınız nedenden dolayı istemediğini düşünüyorum.Güvensizlik kesinlikle değil. Bir kere barcelonaya gezmeye gittim gece sokaklarda çok laf atan rahatsız eden oldu ben de ona bunu sohbet etme amacıyla anlattım rahatsız olduğumu şehri hiç sevmediğimi söylemiştim vs o ara çok rahatsız olmuştu barcelonada olmamdan. Ama iş seyehati iş-otel yapılan bir süreç ve bu tarz eahasızlıklar oluşturabilecek şeyler yok. Onu bırakıp gitmem rahatsız edermiş. 3 ayda 5 gün dayanılmaaycak süre mi diyorum kızıyor bana azmış gibi konşma diye.
Bunu ona açıklayın o zaman.yani aynı durumun söz konusu olmadığını. .ama ben yinede dayanilmayacak bir ayrılık olacağını düşündüğü için değil ilk yazdığınız nedenden dolayı istemediğini düşünüyorum.
Size karşı değil elbette bu güvensizlik. .yani kişisel değildir. Rahatsız edenler olacak diye düşünüyor.
Ya yanlış düşündüğünü kabul edecek yada siz onu bırakacaksınız başka çare kalmamış. .
Pek yurt dışı görmemiş sanirim))Türkiye'de potansiyel tecavüzcüler daha yoğunlukta halbuki..Söylüyorum anlatıyorum. Daha önce ispanyaya 1 kere iş seyehatine gittim rahatsız olacağı bir şey olmadı. Bunları söylüyorum yine de istemem diyor başka bir şey demiyor.
Bunu ona açıklayın o zaman.yani aynı durumun söz konusu olmadığını. .ama ben yinede dayanilmayacak bir ayrılık olacağını düşündüğü için değil ilk yazdığınız nedenden dolayı istemediğini düşünüyorum.
Size karşı değil elbette bu güvensizlik. .yani kişisel değildir. Rahatsız edenler olacak diye düşünüyor.
Ya yanlış düşündüğünü kabul edecek yada siz onu bırakacaksınız başka çare kalmamış. .
Himm bu fena işte onyargili. .Ha bir de işyerinden başka erkeklerle karşılaşırsam bana yavşarlarsayı dert ediyor. Bizim işyerinin erkeklerine güvenmiyomuş (hiç birini görmedi kafasında kuruyor hepsi kocaman adamlar)
Ha bir de işyerinden başka erkeklerle karşılaşırsam bana yavşarlarsayı dert ediyor. Bizim işyerinin erkeklerine güvenmiyomuş (hiç birini görmedi kafasında kuruyor hepsi kocaman adamlar)
Öncelikle herkese iyi geceler, iyi sahurlar :)
Ciddi düşündüğümüz erkek arkadaşımla bu akşam bir tartışma yaşadık. Ben uluslararası bir şirketin bilgi teknolojileri departmanında çalışmaya başladım. (2 yıl part time çalıştım öğrenci iken şimdi full e geçtim mezun olduğum için) Burada global çalışıldığı için yurtdışı seyehatleri oluyor. Duruma göre bir kaç ayda bir 1-2 hafta almanya ispanya vs çıkabiliyor. Erkek arkadaşım da yurtdışı seyehatleri konusunda epey rahatsız. Ben de ileride tecrübe edindiğimde çok seyehat istemediğimi söyleyebileceğimi ama bir kaç ayda bir 1 haftanın bir problem olmaması gerektiğini söyledim. Arada bir onu da yanımda götürebileceğini rahatsız olunacak bir ortam olmadığını görebileceğini vs söyledim. Bu akşam bana "evlendiğimizde kesinlikle yurtdışı istemiyorum" dedi. Gerekirse işten çıkarsın yurtdışı olmayan iş bulana kadar çalışmazsın dedi ben de yeni bir iş arayabileceğimi ama bulana kadar işsiz kalmak istemediğimi söyledim onun beğendiği bir iş bulamazsam bulana kadar evlenmeyebileceğimizi söyledim. Bana işi ilişkimizden daha önde tuttuğumu söyledi fedakarlık yapmanı bekliyorum dedi.
Sizce gerçekten bir kaç ayda bir 1 haftalık seyehatler evlilik huzurunu bozan bir durum mu? Bu konuda nasıl bir tepki vermeliyim?
+1 ozguvensiz+güvensizlik varSevgilin yurtdışına gitmenden değil, kendini geliştirmenden, elinin ekmek tutmasından, ona muhtaç olmamandan rahatsız. Bu tamamiyle kötü niyettir benim gözümde. Bırak bence bu özgüvensiz ayak bağını. Eğer kendine sahip çıkmazsan anca balkondan uçakları izlersin.
Azmış gibi konuşma ne demek! Çok terbiyesizce... Ayrıca bu söylem basbayağı güvensizliğe işaret ediyor bana kalırsa..Güvensizlik kesinlikle değil. Bir kere barcelonaya gezmeye gittim gece sokaklarda çok laf atan rahatsız eden oldu ben de ona bunu sohbet etme amacıyla anlattım rahatsız olduğumu şehri hiç sevmediğimi söylemiştim vs o ara çok rahatsız olmuştu barcelonada olmamdan. Ama iş seyehati iş-otel yapılan bir süreç ve bu tarz eahasızlıklar oluşturabilecek şeyler yok. Onu bırakıp gitmem rahatsız edermiş. 3 ayda 5 gün dayanılmaaycak süre mi diyorum kızıyor bana azmış gibi konşma diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?