Kocanız için işsiz kalır mısınız?

Bunu ona açıklayın o zaman.yani aynı durumun söz konusu olmadığını. .ama ben yinede dayanilmayacak bir ayrılık olacağını düşündüğü için değil ilk yazdığınız nedenden dolayı istemediğini düşünüyorum.
Size karşı değil elbette bu güvensizlik. .yani kişisel değildir. Rahatsız edenler olacak diye düşünüyor.
Ya yanlış düşündüğünü kabul edecek yada siz onu bırakacaksınız başka çare kalmamış. .

Söylüyorum anlatıyorum. Daha önce ispanyaya 1 kere iş seyehatine gittim rahatsız olacağı bir şey olmadı. Bunları söylüyorum yine de istemem diyor başka bir şey demiyor.

Söylüyorum anlatıyorum. Daha önce ispanyaya 1 kere iş seyehatine gittim rahatsız olacağı bir şey olmadı. Bunları söylüyorum yine de istemem diyor başka bir şey demiyor.
Pek yurt dışı görmemiş sanirim))Türkiye'de potansiyel tecavüzcüler daha yoğunlukta halbuki..

Ha bir de işyerinden başka erkeklerle karşılaşırsam bana yavşarlarsayı dert ediyor. Bizim işyerinin erkeklerine güvenmiyomuş (hiç birini görmedi kafasında kuruyor hepsi kocaman adamlar)

Ha bir de işyerinden başka erkeklerle karşılaşırsam bana yavşarlarsayı dert ediyor. Bizim işyerinin erkeklerine güvenmiyomuş (hiç birini görmedi kafasında kuruyor hepsi kocaman adamlar)
Himm bu fena işte onyargili. .
Peki onu iş ortamıniza davet etemiz nasıl olur.bir şekilde tanıştirmayi sağlayın onlarla..belki kafası rahatlar.

Sevgilin yurtdışına gitmenden değil, kendini geliştirmenden, elinin ekmek tutmasından, ona muhtaç olmamandan rahatsız. Bu tamamiyle kötü niyettir benim gözümde. Bırak bence bu özgüvensiz ayak bağını. Eğer kendine sahip çıkmazsan anca balkondan uçakları izlersin.

O hic yurtdisina cikmis mi? Sanki biraz sizin bu kadar aktif olmaniz onun sizin yaninizda pasif kalmasina neden olmus bu durumda onu rahatsiz etmis ondan boyle konusuyor gibi.

Benim esimde cok sik olmasa bile senede 1 2 defa yurtdisina gidiyor. Benim meslegimin yurtdisiyla alakasi yok. O gidince icten ice kendimi kotu hissediyorum. Ne guzel o gidiyor ufkunu gelistiriyor yeni yerler goruyor yeni insanla taniyor diye gipta ediyorum. Tabiki esimle tartismadim bu onun isi gitmek zorunda ama bende gelmek istiyorum diye diye simdi bir sorun cikmazsa temmuzdaki yurtdisi seyahatine beraber cikacagiz.

Yani sizin ondan bir tik öte olmaniz rahatsiz etmis olabilir. Guven problemi oldugunu zannetmiyorum. Beraber yurtdisina cikmayi teklif etseniz? Gerci onunda isi varsa her defasinda bu mumkun olmayabilir. Zor bir durum. Direk isi birakin denemez ama orta yol bulursunuz insallah.

eğer işinde başarılı olan o olsaydı ve ben de peşinde sürüklenseydim uyum sağlayabilirdim en azından kendime evden nasıl iş yürütebilirimin çarelerini arardım belki? kesin diyemem çünkü yazarken bile soğuk geldi bana bu fikir
ama benim işime o uyum sağlamayı düşünmüyorsa işler değişir üzgünüm bunu kabul etmezdim

Sevgilinizin bakış açısından hoşlanmadım. Kendisini işinizle kıyaslayıp fedakarlık beklemesi saçma olmuş.

Sevgi, sizin emeğinize kendi emeğiymiş gibi önem vermesini gerektirir.

Sert çıkmamışsınız, çözüm üretmeye çalışmışsınız, alternatif sunmuşsunuz. Tüm bunlara rağmen “ille de benim istediğim” demiş. Bencilce geldi bana.

+1 ozguvensiz+güvensizlik var
Iş yerindeki adamlar asılır diyo demişsin bogakizii sen de saftin iraden sezilerin yok ayırt edemeyeceksin karsindaki şahsı, aman kandirirlar seni tepkini de koyamaz kendini savunamazsin

Asla. İsinden sikayet ediyor olsan, yurtdışına cıkmayı kulfet olarak görüyor olsan sevgilinin bu önerisi anlaşılır ama mevcut durumdan sen gayet memnunsun. Sırf kendi bencilliği ve gereksiz istegi yüzünden sen niye mesleğinden feragat edeceksin? Cok saçma.

İliskilerde iki tarafında birbirlerini bi seyler dayatmaları, olağan durumu ve pozisyonları değiştirme cabalarını saçma buluyorum. Artı bir insan neden kendi isteğiyle sevgilisinin mutsuzluğuna sebebiyet verebilir?

Sevgilin kompleksli, senin ondan bir tık üstte olmanı kabullenemeyen tipik Türk erkeği. Bugun bu is konusunda ona taviz verirsen yarın baska turlu dayatmalarla Karsına çıkacak. Simdiden sınırlarını çiz.

Kimse icin sırf istiyor diye, sırf içi rahat edecek diye, sırf dogru bulmuyor diye kendinden odun verme.

İşinden vazgeçme.
Yok iş arkadaşların orda sana yavşarmış da bilmemneymiş. Çünkü arkadaşlarınız hayatta kadın görmemiş, yurtdışlarına da iş diye değil, iş arkadaşı kadına sarkmak için gidiyor! Sevgilindeki zihniyet bu kadar işte. Adamın aklına iş arkadaşlarının sarkması geliyor iş seyahati denince. Bu dar kafalı, sapık zihniyetli ezik adamı bırakman hayrına olur. Yoksa hayat boyu seni dibe çeken ayakbağı edinmiş olursun kendine.

Adam kompleks yapmış senin yurtdışına çıkacak olmanı ufkunun açılacak olmasını. Erkeklik havalarına girmiş. Erkekliğini yiyim ben onun. Çok saygısız bir yaklaşım. Benim eşim olsa havalara uçardı önüme böyle fırsatlar çıksa.

Bence asla taviz vermeyin... Bu tavrınızdan evlenene kadar vazgeçmeyin asla, bilerek evlenme cesareti varsa evlensin. Sinmeyin. Sizin yerinizde olmak isteyen kaç insan, kaç işsiz vardır kim bilir... Ülke koşullarından bihaber mi sevgiliniz?
Evliyken bir şehir değişikliği gerekir, bir mecburiyet olur, tamam o zaman kadın ya da erkek, bir taraf işsizliği göze alabilir ama bu pazarlık çok çirkin ve keyfi bence.
Fedakarlık çok mühimse ilişkide o fedakarlık göstersin madem, katlanıversin. Hoş sen de gelirsin demişsiniz de zaten, katlanacağı bir durum da yok. Yeterince anlayışlı yaklaşmışsınız. Evlenene kadar geri adım atmayın derim. Resti çekerse de ilişkiyi harcayan o olur, o zaman da işinizden değil ondan vazgeçin bence.

Azmış gibi konuşma ne demek! Çok terbiyesizce... Ayrıca bu söylem basbayağı güvensizliğe işaret ediyor bana kalırsa..
Kaldı ki Türkiye'nin hangi ilinde kadın laf yemeden rahat rahat gezebiliyor acaba da bu konuda onun için dışarısı sorun oluyor? Burada ben varım ne de olsa, dibimde kimseyi bulmaz, ama orada bir yabancı sevdasına (bazı kadınlarda da erkeklerde de vardır bu malum), birilerine kapılabilir korkusu bence bu içten içe..

Son düzenleme:
sorry my turkish isnt that well so Ill type in english. I wouldnt go overseas. If you are planning to marry , you must know marriage means sacrifice. I sacrifice leaving my home country and my job for my husband and Its something I would do over again. there is always job openings but family happiness isnt absolute. I wish you the best luck in finding your way. congrats on graduating tech school.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…