Kocanız size böyle yaptırımlar uyguladımı

esin bu sekilde davraninca sen nasil karsilik veriyorsun peki,beraber olmayimi seciyorsun yoksa baska yontemmi deniyorsun...Bence karsina alip bu durumun evliliginizi zedeligini ve senin cinsellikten soguttugunu belirtmelisin.Cirkin bir durum...Bu arada bende 1 yildir evliyim,esim oldukca anlayislidir.

Cinsellik için dayak mı yedin

evet canımmm baya tartaklandım neden istemiyomuşum onu nası bi spiklojiye sokuyomuşum yeni evliymişiz millet hergün yaşıyomuş ben zorla yapıyomuşumm ama bana söylediği şeyi sizide söyleyseydi emin olun onun bulunduğu ortamda bile bulunmazdınız bırakın yatağa girmeyii ..bende dayanamdım vei terkettim ondan osnra uzun bi süe kendime gelemedim çok hasta oldum sonrada zaten ayrıldımm..çok şükr kurtuldum

gözlerime inanamadım okurken .....
verilmiş sadakan varmış canım yaaa:26:

Aklım almıyor, ne biçim insanlar varmış şu dünya da

Duvarla konussam dile gelır afedersın derdı .

Cinselliğe benım bildiğim erkek güzel sözlerle ,jestlerle, guru okşayıcı şeylerle

öperek yumuşak dokunarak ikna eder , Yada kendını cinsel olarak cazip bir hale sokarak

cinselliği görev olarak gören biri değilim , ama bu tür şeyler yapılınca

ne yani ben senın kölenmıyım ,senin tatmin aracınmıyım diye içimden inatla yapmamak

beraber olmamak gelıyordu.Ya bunun bu şekılde yapılmasıyla ,para karsılığında yapılması arasında

ne fark var gibi gelıyordu karsındakı eşin ya , hayatı paylaştığın insan ,sokakta birlıkte olmak için

cagırdığın bir kadın değil ki ki ona bile kaba davranma hakkın yok ,yok kimsenin

konumu sabota etme teyzeni bilmem ama seni eşek cennetine gönderirim

akıllı bir erkek eşini güzellikle yoldan çıkarır ki ondan soğumasın, böyle bir tavır karşısında hangi kadın ister ilişkiye girmeyi.
çok şükür benim eşim "hayır" dan anlar ve sorun yapmaz.

Konu içeriği nedeniyle "Aile,evlilik ve çocuklar" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

ilk zamanlarda hayır deyince küserdi ama artık yapmıyor karşına al konuş umarım işe yarar erkekler bu konuda çok problem çıkarıyor

evt bende yaşadım...evin ihtiyaçalrı konusunda değil ama surat asma kavga çıkarma vs.ve halada yaşıyorum...insan kendini tecavüze uğramış gibi hissediyo

genelde sorun hayır dediğimde sorun etmez sadece birkaç defa surat asması kızması oldu ama asla evin ihtiyaçlarını almama gibi bir durum olmadı
yani o ayrı bir konu cinsellik ayrıama işte kimi erkeklerin aklı ancak bu kadarına çalışıyor

Malesef eşimle cinsellik konusunda bende çok tartışıyorum artık kavga boyutlarına varıyor ama hiç öyle maddi açıdan cezalandırılmadım benim maddi imkanlarım var zaten belki ondandır ama kötü davranır, evet surat asar.... yanlız degilsin yaniii

Benim eşimde öyle yaptırımlar uygulamıyor.. o konuya cok önem veren biri değil Allahtan.

Eşim şimdiye kadar böyle yaptırımlar uygulamaya kalkmadı ...

Sağlık sorunlarım yüzünden 1 sene beni idare etti anlayış gösterdi...

İsteğini geri çevirsem bile küsmez,kızmaz,inatlaşmaz,şart koşmaz...

Sen istemeden olursa ben sana tecavüz etmiş gibi olurum,

buda bana ters gelıyor der herzaman ve asla yaklaşmaz...

Çok yakınım olan birinin eşide küser günlerce konuşmaz...

Böyle bir konuda yaptırım uygulamak çok tuhaf. Ancak, talep ve reddetme sıklıkları, talebin nasıl geldiği, istenmediğinin nasıl belirtildiği gibi konular da işi bu noktalara getiriyordur belki. Bazı durumda yaptırım uygundur demek istemiyorum, tabi ki, zaten normal giden bir evlilikte hiç bir konuda, hiç bir tip yaptırım olmaması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…