- Konu Sahibi eksikklavye
-
Cinsellik için dayak mı yedin
evet canımmm baya tartaklandım neden istemiyomuşum onu nası bi spiklojiye sokuyomuşum yeni evliymişiz millet hergün yaşıyomuş ben zorla yapıyomuşumm ama bana söylediği şeyi sizide söyleyseydi emin olun onun bulunduğu ortamda bile bulunmazdınız bırakın yatağa girmeyii ..bende dayanamdım vei terkettim ondan osnra uzun bi süe kendime gelemedim çok hasta oldum sonrada zaten ayrıldımm..çok şükr kurtuldum
evet canımmm baya tartaklandım neden istemiyomuşum onu nası bi spiklojiye sokuyomuşum yeni evliymişiz millet hergün yaşıyomuş ben zorla yapıyomuşumm ama bana söylediği şeyi sizide söyleyseydi emin olun onun bulunduğu ortamda bile bulunmazdınız bırakın yatağa girmeyii ..bende dayanamdım vei terkettim ondan osnra uzun bi süe kendime gelemedim çok hasta oldum sonrada zaten ayrıldımm..çok şükr kurtuldum
gözlerime inanamadım okurken .....
verilmiş sadakan varmış canım yaaa:26:
Doğru mu okuyorum
esin bu sekilde davraninca sen nasil karsilik veriyorsun peki,beraber olmayimi seciyorsun yoksa baska yontemmi deniyorsun...Bence karsina alip bu durumun evliliginizi zedeligini ve senin cinsellikten soguttugunu belirtmelisin.Cirkin bir durum...Bu arada bende 1 yildir evliyim,esim oldukca anlayislidir.
Danger
Önümüzde ilerleyen tankerin üzerindeki ‘DANGER’ yazısını görüp de ‘Allah’ın akıllısı, tanker yazacağına danger yazmış’ diyen ve arkasından
kahkahalarla gülen teyzemi nerelere göndersem acaba?
evt bende yaşadım...evin ihtiyaçalrı konusunda değil ama surat asma kavga çıkarma vs.ve halada yaşıyorum...insan kendini tecavüze uğramış gibi hissediyo
Kızlar benım bazı yaşanmışlıklarım var.
Bunları sadece benmı yaşadım merakımdan böyle bır konu açtım.
Soru su kocanızla cinsel ilişkiye girmeyınce size ,evinizin ihtıyacları almamk
kötü davranmak ve eviyle ilgilenmemk gibi yaptırımlar yaparmıydı.
surat asmak gıbı bir şey değilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?