- 13 Mart 2011
- 731
- 1
- 96
- Konu Sahibi eksikklavye
-
Ay kahrolasıca adam..
Benim bir arkadaşıma da eşi daha 2 günlük falan evlilerken "Ne güzel artık ne zaman istesem yapabiliyorum" demiş. Çok ağlamıştı arkadaşım.:26:
asla böyle birşey olamaz ya ... evi yatak odası yönetiyorsa ne acı... ayrıca belkide bu huzursuzluğu çıkartmasa ilişkide daha güzel gidebilir. hemde erkeklerin canım istedi hadi bakalım diiyerek bu işe girişmesindende nefret ediyorum. arkadaşım vardı ve gece bazen çırılçıplak uyanıyorum diye anlatıyordu ...
cinsellik iki taraf birlikte isterse güzel. bunu istemediğimde eşimm tamam canım diyerek sarılıp uyuyor.. buna bayılıyorum ...
aynen canım benim eşimde çok anlayışlıdır hiç öyle şeyler yapmaz sagolsun
normalde erkekler bu durumda sinirli oluyor ama bunu ceza yöntemine dönüştürmesi ilginç geldi bana
aynen canım benim eşimde çok anlayışlıdır hiç öyle şeyler yapmaz sagolsun
Sanki bu iş için yaşıyorlar
erkekler ne kadar çok güveniyor evlilik cüzdanına hıh tam artık ne yapsam benim diyor demi.. ama ben daha başta ona öğrettim defterin ne kadar geçerli olduğunu şükür ki zaten bu konularda sıkıntısı olan birisi değil ama yinede erkek milleti ... sınırları bilmeli... biz onların malı hizmetçisi değiliz bunu bilmeleri gerek...imzayı attıktan sonra kadın erkeğin malı oluyor ya , nikah cüzdanı da o malın tapusu !
Ziyniyetine tükürdüklerim
Sok oldum valla
Esım yapmaz cok sukur
Hatta hamılelık dogum derken hemen ıkıncı hamılelıgım nerdeyse karde olduk
Yınede asla boyle bısey olmadı canım benım daha cok ustume tıtrer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?