kocana ve çocuğuna asla yapmaz demiyecekmişsin aldatmayan erkek yoktur bence sadece bazı kadınlar bunun farkında olamıyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kocana ve çocuğuna asla yapmaz demiyecekmişsin aldatmayan erkek yoktur bence sadece bazı kadınlar bunun farkında olamıyor
ozaman herkes boşasın kocasını uğraşıp kafa yormaya gerek yok
![]()
arkadaşlar bende evliyim ve eşimlede Allaha şükürler olsunki çok mutluyuz.bence evlilik iki insanın birbirine aynı çatı altında tahammül etmesi demek olmamalı diye düşünüyorum kadın çocuk olunca bide ailesine dönüşte gereken desteği hem maddi hemde manevi anlamda bulamayınca oturup affetmek değil bu duruma katlanmak zorunda kalıyor bence.arkadaşa bende katılıyorum zaten onun yazısını okumadan öncede tam eşime diyordum erkek aldatınca affedilebiliyo ya kadın aldatınca ?? bence ikisininde hiç bir farkı yok ama erkek karısı aldatınca namussuzluk oluyo yaşatmaz bile vallahi adam.vallahi gece gece sinirim bozuluyo erkek milletine neden aldatırlar madem eşinden memnun değil boşanmak istesin daha iyi.
sanal ya da gerçek aldatma aldatmadır bende affı yoktur eşimde bunu çok iyi bilir ! aldatılmam demem asla ama öğrendiğim an bitmiştir ben birdaha o adamla aynı masada yemek bile yiyemem bırakın evli kalmayıçok zor bir durum çocuğunu düşünüyorsun haklı olarak ama nereye kadar çekeceksin ? o huzursuz ortam giderek artacak çocuğun yine mutsuz büyüyecek ...çok ince düşünülmesi gereken bir konu tabi yaşadığını şartlarını en iyi sen bilirsin ..ama sineye çekme sen affettikçe o bunu kendine hak!sana reva! gibi görmeye başlıyacaktır ....
burnunu sürt yoksa iyice arsızlığa döner olay boşanmak istemiyorsun madem sineye çekmeklede olmadı tepkini koy.....
dünyaya bir daha gelmeyeceğiz canım hayat senin...karar senin hakkında hayırlısı![]()
Kırmızı işaretlediğim bölüme katılıyorum,asla yapmaz demiyeceğiz ..
fakat sonrasında "aldatmayan erkek yoktur"çok kesin bir karar olmuş,buna katılamıyacağım.En azından şimdilik:))aldatılsaydım bunu hissederdim.
bunu anlamak için illaki aldatılmak gerekmez, gözlerinizi kocaman açın ve izleyin, çevrenizi biraz takip edin, sokakta bir yerde oturun insanlara bakın, parklar, cafeler
erkeklerin deevamlı bir arayış içinde olduklarını göremiyor musunuz
ben IRIS filmindeki erkeğin var olabileceğine inanmıyorum. maalesef.![]()
Haklısın,çevremde pek çok vardır ama ben kendi eşim için konuştum :)
istisnalarda var hepsini aynı kefeye koyamayız
yani muhakkak istisna vardır arada çıkar, ama %100 dediğim genellemeyi etkileyemeyecek kadar az sayıda
şık alımlı seksi bir kadın bir erkeğin önünden geçsin hadi bakalım, ağzı bi karış açık bakakalmıyor mukadın durdu diyelim döndü ona yaklaştı eli ayağına dolanmıyor mu, hebele hübele demeye başlamıyo mu
![]()
slm bayanlar artık bende aldatılanlar grubuna katıldım sanırım.. eşim beni aldatıyor ama sadece net uzerinden herseferinde yakalıyorum ve affediyorum cunku 5 yasında dünya güzelim var..kafam cok karısık sadece sanal oldugu ıcın affedıyorum belkıde.. 3 msnnını bide gizli hattını yakaladım hepsini ele gecirdim ve artık ben cok sogudum ama bosanmak ıstemıyorumda cunku hala sevıyorum galıba bana akıl verın nolur sizce onsuz yeni bir yasammı demeliyim :S yoksa bu işkenceyi cekmelimiyim... biz cok severek evlendık kactık..cok mucadele verdık 6 yıllık evlıyım 1 aya kadar dayagını dahı yememıstım bu 1 ay ıcınde ne olduysa oldu bana yardım edın aklım cok karısık lütfen:çok üzgünüm:
haribo09
hayat şartlarını bilemiyorum ama bunu nasıl kabul ettin? bence ayrılma şansın yoksa otur konuş, varsada ayrıl. dünya güzeli 5 yaşındaki kızını bu yönde eşin düşünseydi zaten yapmazdı. aldatılmanın sanalı gerçeği yokki, beden temasındada değil, aldatma beyinde başlar.
bu aldatma konusuda kadınlar arasıda bi komedi
bi kadın aldatılsıysa karşıdaki kadına dert yanarken, hemen "sakın bak kocana güvenme o da aldatıyodur zaten erkeklerin %99.9 u aldatır" der. İstatikçi ya, onbin kişiye sormuştur mesela. yahu aldatıyodur ya da aldatmıyodur neden karşıdaki kadının kafasına fitne sokarsın ki, konu karşıdaki kadın mı, ben bunda hiç bi iyi niyet görmem, ben aldatıldım her kadın aldatılır inşallahtır bence bunun arkasında yatan düşünce
bi kadın aldatılsıysa karşıdaki kadına dert yanarken, hemen "sakın bak kocana güvenme o da aldatıyodur zaten erkeklerin %99.9 u aldatır" der. İstatikçi ya, onbin kişiye sormuştur mesela. yahu aldatıyodur ya da aldatmıyodur neden karşıdaki kadının kafasına fitne sokarsın ki, konu karşıdaki kadın mı, ben bunda hiç bi iyi niyet görmem, ben aldatıldım her kadın aldatılır inşallahtır bence bunun arkasında yatan düşünce
benim adam kadın düşmanı sekreteri bile erkek...
beni nasıl sevdi bilmem....