Kocanız sizi aldatıyor mu..!?

:60:ozaman herkes boşasın kocasını uğraşıp kafa yormaya gerek yok :64:

iyi de arkadaşım o zaman düzen bozulur, düzen erkeğin üzerine kurulu, aldatan da boşluklara düştüğünü iddia edip gününü gün eden de erkekler bu toplumda, sen şimdi haydi düzen değişsin diyorsun

nasıl olacak o, yok belki zamanla o da belki

bize düşen görev, yaptıklarını görmemeye çalışmak ya da ömrünün sonuna kadar yalnız yaşamak, ama ikinci şık da toplumda pek hoş karşılanmaz, en iyisi kadınlar evliliklerine bir yandan da aldatılmalarına devam etsin :)

Son düzenleme:
arkadaşlar bende evliyim ve eşimlede Allaha şükürler olsunki çok mutluyuz.bence evlilik iki insanın birbirine aynı çatı altında tahammül etmesi demek olmamalı diye düşünüyorum kadın çocuk olunca bide ailesine dönüşte gereken desteği hem maddi hemde manevi anlamda bulamayınca oturup affetmek değil bu duruma katlanmak zorunda kalıyor bence.arkadaşa bende katılıyorum zaten onun yazısını okumadan öncede tam eşime diyordum erkek aldatınca affedilebiliyo ya kadın aldatınca ?? bence ikisininde hiç bir farkı yok ama erkek karısı aldatınca namussuzluk oluyo yaşatmaz bile vallahi adam.vallahi gece gece sinirim bozuluyo erkek milletine neden aldatırlar madem eşinden memnun değil boşanmak istesin daha iyi.

olmaz, olmaz, eşinden memnun ki, nerden çıkardınız memnun olmadığını sayın nehirasi, bir erkeğin eşini aldatması, gizli işler çevirmesi için ondan memnunsuz olması gerekmezki, eşiyle mutlu olsa bile arkadan iş çevirmeyene erkek demezler ki bizde, lütfen ama aaaa :60:

sanal ya da gerçek aldatma aldatmadır bende affı yoktur eşimde bunu çok iyi bilir ! aldatılmam demem asla ama öğrendiğim an bitmiştir ben birdaha o adamla aynı masada yemek bile yiyemem bırakın evli kalmayı :47:çok zor bir durum çocuğunu düşünüyorsun haklı olarak ama nereye kadar çekeceksin ? o huzursuz ortam giderek artacak çocuğun yine mutsuz büyüyecek ...çok ince düşünülmesi gereken bir konu tabi yaşadığını şartlarını en iyi sen bilirsin ..ama sineye çekme sen affettikçe o bunu kendine hak!sana reva! gibi görmeye başlıyacaktır ....:20:burnunu sürt yoksa iyice arsızlığa döner olay boşanmak istemiyorsun madem sineye çekmeklede olmadı tepkini koy.....
dünyaya bir daha gelmeyeceğiz canım hayat senin...karar senin hakkında hayırlısı :71:

öyle olmuyor işte maalesef, umarım başına gelmez ve umarım ömrünün sonuna kadar bu kadar kesin yargınla kalırsın, çünkü hemen hemen bütün kadınlar başıma gelse çekerim giderim diyorlar evet bazılarını bırakıyorlar, basıyorlar popişlerine tekmeyi, ama bazılarına ise yapamıyorlar işte, olmuyor maalesef, bunları sözcüklerle anlatamazsın bile, ona hem kızıyorsun hem de onu her şeyinle hissettiğin için onu affetmeye doğru giden bir yola giriyorsun

kocana ve çocuğuna asla yapmaz demiyecekmişsin aldatmayan erkek yoktur bence sadece bazı kadınlar bunun farkında olamıyor

Kırmızı işaretlediğim bölüme katılıyorum,asla yapmaz demiyeceğiz ..

fakat sonrasında "aldatmayan erkek yoktur"çok kesin bir karar olmuş,buna katılamıyacağım.En azından şimdilik:))aldatılsaydım bunu hissederdim.

Kırmızı işaretlediğim bölüme katılıyorum,asla yapmaz demiyeceğiz ..

fakat sonrasında "aldatmayan erkek yoktur"çok kesin bir karar olmuş,buna katılamıyacağım.En azından şimdilik:))aldatılsaydım bunu hissederdim.

bunu anlamak için illaki aldatılmak gerekmez, gözlerinizi kocaman açın ve izleyin, çevrenizi biraz takip edin, sokakta bir yerde oturun insanlara bakın, parklar, cafeler
erkeklerin deevamlı bir arayış içinde olduklarını göremiyor musunuz

ben IRIS filmindeki erkeğin var olabileceğine inanmıyorum. maalesef. :50:

bunu anlamak için illaki aldatılmak gerekmez, gözlerinizi kocaman açın ve izleyin, çevrenizi biraz takip edin, sokakta bir yerde oturun insanlara bakın, parklar, cafeler
erkeklerin deevamlı bir arayış içinde olduklarını göremiyor musunuz

ben IRIS filmindeki erkeğin var olabileceğine inanmıyorum. maalesef. :50:

Haklısın,çevremde pek çok vardır ama ben kendi eşim için konuştum :)

istisnalarda var hepsini aynı kefeye koyamayız :34:

Haklısın,çevremde pek çok vardır ama ben kendi eşim için konuştum :)

istisnalarda var hepsini aynı kefeye koyamayız :34:

yani muhakkak istisna vardır arada çıkar, ama %100 dediğim genellemeyi etkileyemeyecek kadar az sayıda :1::1::1::1:

şık alımlı seksi bir kadın bir erkeğin önünden geçsin hadi bakalım, ağzı bi karış açık bakakalmıyor mu :9::9: kadın durdu diyelim döndü ona yaklaştı eli ayağına dolanmıyor mu, hebele hübele demeye başlamıyo mu :60::60::60::60::60::60:

yani muhakkak istisna vardır arada çıkar, ama %100 dediğim genellemeyi etkileyemeyecek kadar az sayıda :1::1::1::1:

şık alımlı seksi bir kadın bir erkeğin önünden geçsin hadi bakalım, ağzı bi karış açık bakakalmıyor mu :9::9: kadın durdu diyelim döndü ona yaklaştı eli ayağına dolanmıyor mu, hebele hübele demeye başlamıyo mu :60::60::60::60::60::60:

benim adam kadın düşmanı sekreteri bile erkek...

beni nasıl sevdi bilmem....

slm bayanlar artık bende aldatılanlar grubuna katıldım sanırım.. eşim beni aldatıyor ama sadece net uzerinden herseferinde yakalıyorum ve affediyorum cunku 5 yasında dünya güzelim var..kafam cok karısık sadece sanal oldugu ıcın affedıyorum belkıde.. 3 msnnını bide gizli hattını yakaladım hepsini ele gecirdim ve artık ben cok sogudum ama bosanmak ıstemıyorumda cunku hala sevıyorum galıba bana akıl verın nolur sizce onsuz yeni bir yasammı demeliyim :S yoksa bu işkenceyi cekmelimiyim... biz cok severek evlendık kactık..cok mucadele verdık 6 yıllık evlıyım 1 aya kadar dayagını dahı yememıstım bu 1 ay ıcınde ne olduysa oldu bana yardım edın aklım cok karısık lütfen:çok üzgünüm:

çocuklar duymasında meltem kocasından bosanmak ısıtyor psıkolgda bosansan belkı mutsuz olucaksın dıyo we meltem bı hıkaye anlatıyo ADAMIN BIRINE 2 TANE SARAP WERMISLER IKISINIDE İÇ HANGISI DAHA GUZELSE SOYLE DEMISLER ADAM 1. SARABI İÇMİŞ WE DEMISKI DIGER SARAP DAHA GUZEL AMA DIGERINI ICMEDINKI NERDEN BILICEKSIN OBURKUNUN DAHA GUZEL OLUDUGUNU ADAMDA DEMISKI HICBI SARAP BUNDAN DAHA KOTU OLAMAZZZ

haribo09

hayat şartlarını bilemiyorum ama bunu nasıl kabul ettin? bence ayrılma şansın yoksa otur konuş, varsada ayrıl. dünya güzeli 5 yaşındaki kızını bu yönde eşin düşünseydi zaten yapmazdı. aldatılmanın sanalı gerçeği yokki, beden temasındada değil, aldatma beyinde başlar.

haribo09

hayat şartlarını bilemiyorum ama bunu nasıl kabul ettin? bence ayrılma şansın yoksa otur konuş, varsada ayrıl. dünya güzeli 5 yaşındaki kızını bu yönde eşin düşünseydi zaten yapmazdı. aldatılmanın sanalı gerçeği yokki, beden temasındada değil, aldatma beyinde başlar.

aldatmanın beyinde başladığını neden sadece kadınlar kavrayabiliyor peki :50::50::50::50:

kaç kere yakaladım ve affettim diyorsunuz.oda yüz bulmuş maalesef bu durumdan.1 ayda bunlar oldu diyorsunuz peki 1 sene sonrasında nasıl bir evlilik görebiliyorsunuz?öncesinde iyi gidiyordu ama sonrasında bu 1 aydaki gibi gidecek gibi geliyor bana bu şekilde devam ederse.
gittim aramadı bile diyorsunuz.bence bu zaten size o cevabı veriyor.maddi durumunuz nasıldır ailenizden nasıl bir tepki görürsünüz(kaçtığınız için belki geri dönmekte sıkıntı yaratacak diye düşünüyorsunuzdur) bilemiyorum ama o dünya güzelinizi azıcık düşünseydi o adam bunları yapmazdı.komşumuzun kızı en büyüğü 15 yaşında 3 çocukla kaçtığı adamdan ayrıldı çünkü aldattı.ve hayatı boyunca hep omzunda bir yüktü ve bu yükü attı kurtuldu.
aldattığı halde devam ediyorsa ve üste çıkıyorsa ben bu işin sonrasını pek hayırlı göremiyorum açıkçası.Allah kolaylık,güç ve sabır versin size.

bu aldatma konusuda kadınlar arasıda bi komedi
bi kadın aldatılsıysa karşıdaki kadına dert yanarken, hemen "sakın bak kocana güvenme o da aldatıyodur zaten erkeklerin %99.9 u aldatır" der. İstatikçi ya, onbin kişiye sormuştur mesela. yahu aldatıyodur ya da aldatmıyodur neden karşıdaki kadının kafasına fitne sokarsın ki, konu karşıdaki kadın mı, ben bunda hiç bi iyi niyet görmem, ben aldatıldım her kadın aldatılır inşallahtır bence bunun arkasında yatan düşünce

Son düzenleme:
bi kadın aldatılsıysa karşıdaki kadına dert yanarken, hemen "sakın bak kocana güvenme o da aldatıyodur zaten erkeklerin %99.9 u aldatır" der. İstatikçi ya, onbin kişiye sormuştur mesela. yahu aldatıyodur ya da aldatmıyodur neden karşıdaki kadının kafasına fitne sokarsın ki, konu karşıdaki kadın mı, ben bunda hiç bi iyi niyet görmem, ben aldatıldım her kadın aldatılır inşallahtır bence bunun arkasında yatan düşünce

aynen katılıyorum canım:6:
bir arkadaşın eşi onu aldatıyordu kadın eşiyle tartışmıştı yanında bir de başka arkadaşı vardı.konu o kadın ve eşiyedi ama laf arasında arkadaşı dönüp bana yanlış anlama ama benimki yapmaz deme erkeğe güven olmaz demez mi:26:halbuki ben hiç eşimden bahsetmedim bile:27:
bu ne şimdi demek geldi içimden.bu şahıs da benim komşum hiç bir samimiyetim yok kendisiyle:19:
bende durduk yere böyle konuşanlara kızıyorum
ben orda kocamı övmedim ki niye durup benim kocama laf ediyorsun ki:31:
ayrıca ben hep söylerim bir erkek eşini aldatıyorsa bunu akıllı her kadın hisseder kimi dile getirmez belki ama akıllı her kadın anlar diye düşünüyorum ben:97:

canım kendilerini bu fikirle rahatlatıyolar çünkü.elle gelen düğün bayram diye bir laf var.herkesin bunu yaşadığına kendilerini inandırarak hem biraz olsun rahatlıyorlar hemde boşanmamalarına gerekçe yaratıyorlar.ben şunu iddia ediyorumki "aldatan erkekleri canım hepsi yapıyor diye affeden kadınlar oldukça (ki ekonomik özgürlüğü dayanağı olan birçok kadın bunu çekiyor bunlara kızıyorum ben, çaresizlere lafım yok tabiki) bu erkek aldatmaya devam edecek.ne zamanki kadınlar bu durumda erkekleri kapının önüne koyarsa eminim çoğu birdaha böyle bir halt yiyemez.en azından sonraki ilişkilerinde yapamazlar.hatalarının cezalarını vermeyen kadınlar yüzünden kadın aciz zavallı gibi görünüyor toplumda"

Kızını uyuşturucu yüzünden kaybeden bir annenin tv'deki konuşmasını dinlemiştim. Yıllar geçti, hala aklımda.. Diyordu ki, "ne zaman çocuğunu uyuşturucudan kaybeden birini görsem yüreğime su serpiliyor. bu acıyı yaşayan tek kişi değilim, diye avunuyorum"..

Herhalde "her erkek aldatır" düşüncesi de buradan kaynaklanıyor.

Back
X