- 19 Haziran 2014
- 1.082
- 953
- 208
ben hem çalışıyım bişeyler sahibi olalalım diye yırtınıyım. hanımlaara abisi para göndersin.süsüne harcasınlar.bense eşine kıyamasın herşeyin mütevazisini tercih etsin.bi ara bende işe bile gitmek istemiyordum sırf bu yüzden ama eşim işi bırakmama asla müsade etmiyor.
Ay
nEn canim biz calisip birseyelr sahibinolalim birikim yapalim dyelim ama gtsinler kardeslerine harcasinlar o halde biz nden calisiyoruz bu konu benim hayatimdaki beni uzen suan en buyul konu canim abisininde bzinle ayni olmasini istemesi abisi okumamis esim okumus onlarin cocugu var bzim yok e cocuk olmadan brikim yapalim dmi ama yok abisi bizle aybi seviyede olmaliymiss ahhh ahhh buna nasil cozum bulucaz yaa eltim yatsin aksama kadar ben calisim ama ayni durumda olalim
Cnm esim abisiyle ayni parayi aliyor
maaşımı eşime veriyorum.ve yapımda tutumludur malesef har vurup savuramıyorum çünkü yokluğunda ne demek olduğunu biliyorum.çevremdekiler kızıyor sen yemezsen yerler diye...
Bayanlar kafama bir şey takıldı, eşlerinizin anne ve babası sağ mı?
Özellikle aynı imkana sahip olmalı, aynı maaşa sahip olmalı, diyen, acaba sorumluluk mu hissediyor?
Ondan mı böyle yapıyor?