kocaniz tarafından tecavüze uğrasaydiniz ne yapardınız?

leyla aslan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
21
6
38
40
Ben kendim yaşadım. Ama kalkipta suçlayamazsinizda sonuçta aynı edersiniz ve evlisiniz ve kimse anlayışda gosteremez diye sustum. Siz olsaydiniz ne yapardınız?

Ben kendim yaşadım. Ama kalkipta suçlayamazsinizda sonuçta aynı edersiniz ve evlisiniz ve kimse anlayışda gosteremez diye sustum. Siz olsaydiniz ne yapardınız?
hiç...kadınlar sık sık kocaları tarafından böyle şeylere maruz kalır..başkalarına anlatsan seni suçlarlar kocanın ihtiyacını göstermiyorsun o da zorla yapıyor diye..

İşte oyüzden elden bişey gelmiyor
bazen kadın olmak zordur...bekar yaşasan etrafta yalnız olduğunu başında bir erkeğin olmadığını öğrenen erkekler başına üşüşür..bu kadın yalnız ihtiyacı vardır giderelim derler...bekar olsan bire dert evli olsan ayrı bir dert.

ben istemediğim halde oldu ağladım ettim neden yaptın diye hesap sordumm..
aldığım cevap: ben senin kocanım salak..

Çok üzüldüm... Kocanz da olsa hakkı yok.. Keşke yaptığına pişman etseniz!! Ben olsam 1 dk durmam yanında!!anasından emdiği sütü burnundan getiririm! Ne demek tecavüz! Hayvan mıyız biz dürtüleri bu kadar mı hayvaniymiş!!! Kusura bakma ama fikirlerim bunlar...

Sikayetci olurdum , mutlaka.

Bosanma davasindan bahsetmiyorum bile, kesinlikle bosanirdim. bana bu vahseti yasatmis biriyle zaten yuz yuze bakamam bir daha.

Bosanacak gucum yoksa da gece horul horul uyumasini bekler, ellerini ayaklarini baglardim. Sonra da elime bicak alip, muhtelif yerlerine fikirlerimi yazardim. Ejderha dovmeli kiz, adama ben tecavuzcu bir kusmugum seklinde bir dovme yapmisti mesela. Kesinlikle yanina birakmazdim.

Son düzenleme:
Back
X