- 23 Kasım 2014
- 21
- 6
- 38
- 40
- Konu Sahibi leyla aslan
Ben kendim yaşadım. Ama kalkipta suçlayamazsinizda sonuçta aynı edersiniz ve evlisiniz ve kimse anlayışda gosteremez diye sustum. Siz olsaydiniz ne yapardınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç...kadınlar sık sık kocaları tarafından böyle şeylere maruz kalır..başkalarına anlatsan seni suçlarlar kocanın ihtiyacını göstermiyorsun o da zorla yapıyor diye..Ben kendim yaşadım. Ama kalkipta suçlayamazsinizda sonuçta aynı edersiniz ve evlisiniz ve kimse anlayışda gosteremez diye sustum. Siz olsaydiniz ne yapardınız?
bazen kadın olmak zordur...bekar yaşasan etrafta yalnız olduğunu başında bir erkeğin olmadığını öğrenen erkekler başına üşüşür..bu kadın yalnız ihtiyacı vardır giderelim derler...bekar olsan bire dert evli olsan ayrı bir dert.İşte oyüzden elden bişey gelmiyor
Çok üzüldüm... Kocanz da olsa hakkı yok.. Keşke yaptığına pişman etseniz!! Ben olsam 1 dk durmam yanında!!anasından emdiği sütü burnundan getiririm! Ne demek tecavüz! Hayvan mıyız biz dürtüleri bu kadar mı hayvaniymiş!!! Kusura bakma ama fikirlerim bunlar...Ben kendim yaşadım. Ama kalkipta suçlayamazsinizda sonuçta aynı edersiniz ve evlisiniz ve kimse anlayışda gosteremez diye sustum. Siz olsaydiniz ne yapardınız?
Siz?Ne yapacağımı bilemiyorum.
anlamadım..sizdemi.Ne yapacağımı bilemiyorum.