kocaniz tarafından tecavüze uğrasaydiniz ne yapardınız?

Ha bu arada Hayat'cım feykçim, eğer konuyu ziyaretçi olarak okuyorsan sana iletmek isterim ki, bu feykliği telefondan yaptıysan hiç kaçarın yok.
Emniyet müdürlüğü'nden konunun Asayiş Şube'ye aktarıldığı bilgisini de aldım çünkü.
Bilgisayardan yaptıysan da vay haline diyorum kardeşim.
Ara ara arayıp durumun ne olduğunu da öğrenicem bu arada. :KK66:

Ayrıca dipnot. Bu tarz feyk konularla insanların duygularıyla oynanmasından ciddi manada sıkıldığım için böyle birşey yaptım bu kez. Konunun gerçek olduğuna dair en ufak bi ihtimal olsaydı zaten ihbar falan yapmayız, hiçbir konuda da yapmıyoruz zaten.
Feyk açacaklara da ibret olsun ayrıca.

bence sen bu konuyla ilgili bir başka konu aç arkadaşım...çünkü bu konuyu okuyan olur okumayan olur...

üzülüyorum şahsım adına bazı konulara kafa yorup yorum yazıyorum...hatta sabaha kadar acaba ne oldu diye merak ediyorum ve konu sonuna doğru bakıyorum ki konu sahibi yan çiziyor ve konu fake oluyor...
üzüldüğümüz yanımıza kaldığı gibi birde beddua alıyoruz

allah sizi de benden beter etsin diyorlar...buna da üzülüyorum gerçekten ama gülüp geçsemde...

1. Benim öyle bir kocayla işim olmaz.Egerki öyle birşey olsaydı sanırım acmam gereken tüm davaları açar anasından emdiği sütü burnundan getirirdim.Ve asla çocuğumun kimliği nasıl olmaz daha doğar dogmaz hallederdi eşim, çıkartmasa ben çıkartırdım çünkü evladım üstünde bende söz hakkına sahibim.Ben dünyaya 1 kere geldim canımı yakanın canını yakarım,ÇOCUĞUM icinde dünyayı yıkarım.Ayrica sex cift taraflı bir ihtiyactır bana bunu zorla yapacak,aldatacak,dövecek olan ,eşimi(banlansamda söyleyeceğim) çıktığı yere geri so.arım.

Ben kendim yaşadım. Ama kalkipta suçlayamazsinizda sonuçta aynı edersiniz ve evlisiniz ve kimse anlayışda gosteremez diye sustum. Siz olsaydiniz ne yapardınız?

şimdi olay nasıl bılmıyorum ama şu var hani inat hırs dürtü bunlar mı acaba baskın oldu tam anlayamadım..

Çok can acıtıcı bir durum. Başıma geldiğini hayal etmek bile zor. Kolum kanadım kırılmış, ihanete uğramış gibi hissederdim eminim. Tabi bunlar yapacaklarıma engel olmazdı, o adama hayatı dar ederdim. Doktordan rapor, polise şikayet, boşanma ve manevi tazminat davaları... Sonra bir de psikologa koşardım kesinlikle. Böyle bir olay travmalara yol açar, yardım almak kaçınılmaz. Üstelik çocuğunuz da varmış. Sizin iki kat daha güçlü durmanız, sağlıklı olmanız gerekiyor.

Bazı arkadaşlar bkonuyu bilip bilmeden beni suçlamaya başlamişlar kimse benim kötü bir anne olduguma karar veremez! Eğer yazılarımın tümünü okusanız iyi ederseniz. Cocuguma siddet uyguladıgı gün kocamla tabiki kavga ettim bunu onun yanına bırakmadım su an aynı evin içinde yaşasakta hiçbirşekilde beraber olmuyorum sadece hukuki yönden kendimi güvenceye almak istediğimi belirttim oyüzden bekliyorum. Çocuğum hergün dayak yiyor diye biseyde yok böyle bişeye asla müsade etmem ki ozaman riskde alırım yanı yurtdişina kaçmayı ama haklıyken haksız duruma düşecem hakim karşinda. çocuğumu kaybetmek istemiyorum. Hiçbiriniz bu yaşadıklarıma karşılık ne müdahalelerde bulunduğumu bilmiyorsunuz! Şu an bu evde son 2 hafta mı geçirecem yani bu kabus sona erecek. Aylardır mahkeme pıskoloğundan yardım alıyorum sonunda bana en üst raporu verebildi bu rapor sayesinde ülkenin dişinada cıka bilirim dedi avukatım. Sandığınız gibi değil ...

Mümkünse bu konu kapatılabilirmi? Ben buraya derdimi paylaşmak istedim hepinizi anlıyorum kızmakta tabi bende hatalıyım ama konu gıttıkçe saptırılıyor hatta dalga geçenler bile oluyor bu hiçte hoş değil. Editöre sormak istiyorum bu konuyu silebilirmisiniz?

Mümkünse bu konu kapatılabilirmi? Ben buraya derdimi paylaşmak istedim hepinizi anlıyorum kızmakta tabi bende hatalıyım ama konu gıttıkçe saptırılıyor hatta dalga geçenler bile oluyor bu hiçte hoş değil. Editöre sormak istiyorum bu konuyu silebilirmisiniz?
maalesef silmek yasak ama konuyu kapatıyorum

Back
X