Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size de çok garip geliyor değil mi ve bunun bi açıklaması da yok :) anlamsızca istenmiyor..Eşim bekar arkadaşlarıyla görüşür, zaman zaman biraraya gelir birşeyler yaparlar.
Ama tatile gitmek başka birşey. Öyle birşeyi teklif edebiliyorsa bir terslik var demektir.
Hani evli arkadaş bekar arkadaş muhabbeti yapılmış ya yorumlarda, evli olup ahlaksızlığın dibini yaşayan türk erkeği de çok malesef. O yüzden bu ayrım bana saçma geldi.Eğer evlendikten sonra bir sene ayrı yaşamışsanız, ayda bir görüşmüşseniz? O zaman insan özlemekten bile nefret ediyor.
Acaba aldatırmı diye değil ayrı kalmak istememek olarak bakıyorum ben.. :) fazla mı paronayak oldum acaba :)
Ayrıca kalma dışında günübirlik her yere gider, hatta gece yarıları gelir. Tabikide yapçak olsa böyle de yapar konu o değil zaten yapacak bi insan değil. Ama sorun dediğim gibi ayrı kalmak. Ve bekar arkadaşlar..
1 sene evliyken ayrı kalmış biri için 1 gece bile çok uzun bi süreErkeklerin kafa yapisi da farkli ama biraz
Onlar icin kiz kesmek flort etmek filan cok normal en azindan benim calistigim yerdeki erkekler icin oyle
Evli bekar hep kizlarin arkasindan konustuklarini duyuyorum en duzgun gorunen tiplerin bile
Birbirlerini gaza getiriyolar resmen
Normalde capkin olmayip bu tarz yerlerde flort eden tipler de cok
Ama kisiye bagli iste karaktere gore degisir
Esinizi taniyosunuzdur sonucta
Sizi suphelendirecek bisey mi oldu
Arkadaslari nasil tipler ve nereye tatile gidiyolar
2 gun zaten kisa bi sure
Zaten ediyor :)Hani evli arkadaş bekar arkadaş muhabbeti yapılmış ya yorumlarda, evli olup ahlaksızlığın dibini yaşayan türk erkeği de çok malesef. O yüzden bu ayrım bana saçma geldi.
Hatta asıl evli olup, bak ben hayatımı yaşıyorum, evdekini uyutuyorum, sen öyle tasmanla otur modunda "arkadaşlar" bence asıl endişe kaynağı olmalı. Kaç tane erkek tanıyorsam çevremde, hepsinin karısını aldatan arkadaşları var. Bekarlar değil, evliler normalleştiriyor bu durumu.
Neyse, zaten sizin için böyle bir endişe yoksa, ben 1 gece ayrı kalacağım diye eşimi heves ettiği birşeyden alıkoymazdım. Bu da ona aynı hakkı tanır bence, ilerde sizi veto ederse yeridir![]()
Size de çok garip geliyor değil mi ve bunun bi açıklaması da yok :) anlamsızca istenmiyor..
aa o size karışıyor, gitmeyin etmeyin diyor, aksi takdirde burnunuzdan getiriyorsa, siz de keyfinizce davranın diyorum.Zaten ediyor :)
Arkadaşlar tanınmıyor canım :)yani arkadaşına göre de değişir bu durum. eşimin böyle talebi olmadı ama olduğunda kadına kıza düşkün olan arkadaşlarıyla olacaksa pekte sıcak bakamam duruma.
Bende böyle isteklerin devamının geleceğine inanıyorum. Çünkü her ne kadar olda her gün gördüğün insandan ayrı, tek başına kafa dinlemeyi herkes ister. Ben sen yaptın bende yaparım olayına karşıyım. İstemiyosam nedenini söylerim. Yapar yapmaz ona göre davranırım..Bunlar tehlikeli istekler, bir kere olduğunda devamı gelecektir. Bu da evliliği yıpratır. Evlenmeye karar veren insanın bir takım sorumlulukları yerine getirebilme olgunluğuna sahip olması gerekir. Sorumluluk sadece evine ekmek getirmekten ibaret değildir.
İyi o zaman ben de bekar kız arkadaşlarımla tatile çıkayım ve vegasta yaşanan vegasta kalsın. Sonra gelsin zamane, içi boş evlilikler. Cıks. Bana göre değil.
Arkadaşlar tanınmıyor canım :)
Eşim özgürlüğüne düşkün, sıkılmayı sevmeyen, çalıştığı için pek gezme fırsatı bulamayan, belki iki haftada bir dışarı çıkan, genelde evde olmayı tercih eden, genelde de nereye giderse bana hadi sende diyen biri :) tanımıyorum ama söylediği biri liseden arkadaşı denk gelmiştik yolda. Diğerini tanımıyorum.Ha bir de tanımıyorsunuzÜzmek istemem ama eşinizin bu isteği, zorla yüklemeye çalıştığım azıcık masumiyetini de kaybetti gözümde.
Eşim özgürlüğüne düşkün, sıkılmayı sevmeyen, çalıştığı için pek gezme fırsatı bulamayan, belki iki haftada bir dışarı çıkan, genelde evde olmayı tercih eden, genelde de nereye giderse bana hadi sende diyen biri :) tanımıyorum ama söylediği biri liseden arkadaşı denk gelmiştik yolda. Diğerini tanımıyorum.
Bu durumda olduğu için ben her çıkmak istediğinde sesimi çıkarmıyorm. Çünkü gerçekten çok yorucu ve yoğun bi.işi var. Ama kalmak neyin nesi onu anlamıyorum
o zaman seninde varsa böyle bir özgürlüğün, neden olmasın? Eşine güveniyor musun?Yani evlilik demek zincirle adamı bağlamak değil ama ne bileyim biraz yakışıksız bir durum gibi yine de.ben olsam dediğim gibi tanıdığım arkadaşlarıyla, ve aynı hakka benimde sahip olmam şartıyla hoş görebilirdim belki.Arkadaşlar tanınmıyor canım :)