Kocanız ve bekar arkadaşları ile tatil?

Eşiniz ve bekar arkadaşları ile tatil?

• Kesinlikle kıyamet kopar! Bensiz nereye??

OY: 131 57,7%
  • Benim için sorun olmaz, gidip gezebilir. Hatta gitsin bi zahmet.

OY: 41 18,1%
  • O giderse bende arkadaşlarımla giderim!

OY: 67 29,5%

• Ankete Katılan
    227
  • Anket Kapalı .
Gidilecek yer seçimi çok önemli bence bu konuda. Benim eşim de aralarinda evli de bekar da olan arkadaslariyla dağ basina kamp yapmaya gider mesela arada. Hosuma gitmez bu durum ama ses cikarmam. Ama tutup da otel deniz kum güneş flörtleşilecek bir ortama gidecekse kim ne derse desin tavrimi koyarim. Bu arada bekar olmasin diyen arkadaslara kesinlikle katılmıyorum. Cok yakinimda var evli cocuklu arkadasi esimin. Karim evde oturur ben gezerim aldatirim hiç çakmaz benim hatun. Sizin benim gibi olabilmeniz icin kirk firin ekmek yemeniz lazim diye eşime ve arkadaslarina hava basan densiz:duduk:. Erkek milleti hayatim bunlar gazla çalıştıklarını unutmamak lazım yine de:KK14:

Beraber gideceği arkadaşlarını gözüm tutuyorsa tabiki gitsin..Bende giderim istediğim zaman.zaten bizim için problem olmaz böyle şeyler. .

Eşimin kiminle gittiği beni ilgilendirmez, çünkü beni eşim ilgilendirir. Eşimin böyle 1-2 gün arkadaşlarıyla kaçamakları, yurt dışı turları olmuştur. Bende yaparım böyle ufak kaçamaklar arkadaşlarımla. Ben yanlış yapacak bir insanın her yerde ve her an yapacağına inanıyorum.

Eşim için huzur çok önemli.
Ben git desem de huzursuz olacağımı, içten içe istemeyeceğimi bildiği için gitmez.
Ben de ona bu hassasiyeti gösteriyorum.
Daha dün 'ben çocuğu alıp yürüyüş yapayım sende evde biraz yalnız kal kafa dinle' dedim. Sensiz sıkılıyorum dedi. Salak yaa :KK74:

Bu kadar yoğunluğun arasında size vakit ayırıp, sizinle bir tatil geçirse daha makul olurdu. Peki siz ne demeyi düşünüyorsunuz?
Tabikide benim istediğim benimle olması. Ben zaten ayrı kalmak istemiyorum.
Tabikide kavga kıyamet gidemezsin dedim :) oda gitmicem ama benim istediğime saygı duymuyosun dedi, bende istediğini düşünebilirsin dedim ve gitmiyor :) bi süre sonra senin kafan dağılsın birlikte gidelim diyeceğim :))

esinizi bilmem ama isin icine bekar arkadas girince araya kadin da girer diye duaunuyorum. yani bensiz gezmesi eglenmesi benim icin sorun olmaz ama BEKAR arkadaslariyla gezmesi sorun olurdu:)

o zaman seninde varsa böyle bir özgürlüğün, neden olmasın? Eşine güveniyor musun?Yani evlilik demek zincirle adamı bağlamak değil ama ne bileyim biraz yakışıksız bir durum gibi yine de.ben olsam dediğim gibi tanıdığım arkadaşlarıyla, ve aynı hakka benimde sahip olmam şartıyla hoş görebilirdim belki.
Canım zaten ben o kadar sıkan bi insan değilim, iş için başka bi ile deniz kenarına gitti. Ayda bir görüşüyorduk ve orda istediği gibi geziyordu ilden ile orda kimsesi yok diye birşey demiyordum. O kadar tutucu sıkı bi insan değilim. Tabikide eşime güvenim zaten başka bi bayanın dokunmasına bile tahammülü yoktur. O zaten bakmaz bile ama ben artık ayrı kalmak istemiyrum. Geçen sene çok gezdi zaten bu şekilde..

Eşim için huzur çok önemli.
Ben git desem de huzursuz olacağımı, içten içe istemeyeceğimi bildiği için gitmez.
Ben de ona bu hassasiyeti gösteriyorum.
Daha dün 'ben çocuğu alıp yürüyüş yapayım sende evde biraz yalnız kal kafa dinle' dedim. Sensiz sıkılıyorum dedi. Salak yaa :KK74:
Ne salağı yaa süper birşey bence böyle olması. Herkes böyle olmasını ister herhalde :) yada ben ilgiye fazla düşkünüm..

Bu bir ankettir, isteyen yorumda yapabilir :)
Eşiniz, bekar arkadaşları ile iki gün tatile yakın bi yere gitmek istese tepkiniz ne olurdu?
İki gün, bir gece kalınacak.
Tabikide gidemez gitmez bensiz bi yere gitmek istemez zaten bende göndermem öyle bişey olsa :KK51:

Back
X