Kocaniz yaptiginiz surprizleri nasil karsiliyor

Kestane Sekeri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2017
2.027
2.076
133
35
Kizlar merak ediorum kocalariniz yaptiginiz dogum gunu yada diger ozel bi gunde yaptiginiz surprizi nasil karşılıyor esimin dogum günüydü bugun ve emek emek ona hediye baktim pasta aldim (yapmaya vaktim olmaz die)eve geldim pizza yaptım en sevdiği seydir pizza ve kalp sekli verene kadar baya uğraştım masayı hazirladim mumlar falan gorunce ne gerek var bunlara die bi tepki alınca cok kirildim sevinmedi bile sonra ozur diledi ugrasmasaydin keske die soyledim dedi ama ben mi abartiorum sizce hamileyim bu arada insan verdiği emeğin hiçe sayılmasına cok uzuluo

Süprizlerden hoşlanmayız. Normal planlı oluyo bizde her şey :)

Bizim evin ayısı da benim sanırım :) ben kendi evlenme teklifine gülmekten cvp verememiş insanım... yaa kalk ayağa çok mu amerikan filmi izliyosun demişliğim var :)) sizi kırmak için değil karakterinde yoktur ondan yapmıştır üzülmeyin hem hamilesiniz de sıkmayın canınızı..

Bu sondu zaten bidaha boyle birseye kalkisacagimi hic sanmiorum bi oglum var 2 yasinda ve hamileyim buda erkek hatta 3 odunun arasinda kaldim die oturdum agladim (kiz olsaydi en azindan anlardi boyle seylerden die)hamileyken gercekten tepkilerimi kontrol etmem cok zorlaşıyor bende biraz buyuttum sanirim (saka bi yana hepsi benim canlarim)

Sevinip teşekkür ederdi ama artık yapmıyorum hep ben hep ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…