- 1 Aralık 2017
- 288
- 330
- 53
- 45
- Konu Sahibi Kestane Sekeri
-
Haöile halinizle iki yaşındaki çocuğunuzla uğraşmışsınız ya ondan öyle demiştir. Benim eşimde teşekkür eder ama aynen öyle der diye düşünüyorum.
Bende öyle yaa hemen ay ben gülerim moduna geçiyorum.. Ama böyle abartılı süprizleri sevmem onun spontane şeylere bayılırım sanırım eşim de alıştı artık :)
Bende bu halimle ugrasip bide bu tepkiyle karşılaşınca ciddi anlamda kirildim butun erkeklerin ayni olduguna inaniorum bu saatten sonraHamile halinizle iki yaşındaki çocuğunuzla uğraşmışsınız ya ondan öyle demiştir. Benim eşimde teşekkür eder ama aynen öyle der diye düşünüyorum.
Ben de gezeyim yeni yerler görüp fotograf çekeyim.. zaten şu gezmelerim kimlere dert olmadı ki :)Benim sürprizden anlayışım çikolatalı pasta, ekler ve mini muzlu pastalar...
Diğer erkeklerden size ne, diğer erkeklerin hepsini nereden tanıdınız da böyle genelliyorsunuz?Bende bu halimle ugrasip bide bu tepkiyle karşılaşınca ciddi anlamda kirildim butun erkeklerin ayni olduguna inaniorum bu saatten sonra
Tamda dedigin gibi biri mini muzlu pasta digeri mini cikolatali pastaydi:)Benim sürprizden anlayışım çikolatalı pasta, ekler ve mini muzlu pastalar...
Yorumlari okumadin sanirim herkesin esi hemen hemen ayni tepkiyi verdigi icin soyledim yoksa tabiki butun erkekleri tanimiorum insanlari kirmak icin bu kadar cabalamayin zira mutlu etmek daha kolay bi dene sendeDiğer erkeklerden size ne, diğer erkeklerin hepsini nereden tanıdınız da böyle genelliyorsunuz?
Hoşlanmıyordur yani ne yapsın adam?
Tamda dedigin gibi biri mini muzlu pasta digeri mini cikolatali pastaydi:)
4 yildir evliyiz ve ilk kez kutlamistim oysa dogum gununu sizin gibi dusunuorum bendeBenimkisine en fazla senede bir yaptığım için çok mutlu olur çok sevinir.kıymeti olmasi için her zaman yapılmamalı sürpriz
Buradan gelen yorumlara kırılmamanızı tavsiye ederim size.Yorumlari okumadin sanirim herkesin esi hemen hemen ayni tepkiyi verdigi icin soyledim yoksa tabiki butun erkekleri tanimiorum insanlari kirmak icin bu kadar cabalamayin zira mutlu etmek daha kolay bi dene sende
Duygusuz adam.uğraşmayın bir daha.4 yildir evliyiz ve ilk kez kutlamistim oysa dogum gununu sizin gibi dusunuorum bende
Yorumlara kirilmiorum ama kimsenin kimseye sanane deme hakkinada sahip oldugunu dusunmuorumBuradan gelen yorumlara kırılmamanızı tavsiye ederim size.
Bacım sen niye atarlandın şimdiDiğer erkeklerden size ne, diğer erkeklerin hepsini nereden tanıdınız da böyle genelliyorsunuz?
Hoşlanmıyordur yani ne yapsın adam?
Bende bu halimle ugrasip bide bu tepkiyle karşılaşınca ciddi anlamda kirildim butun erkeklerin ayni olduguna inaniorum bu saatten sonra
Abartili bi kutlamami sizce bana gore de oldukca basitOğlaklar abartılı kutlamalardan hoşlanmazlar.
Ufak ama dokunan şeyler daha çok hoşlarına gider. ( kendimden örnek vererek söylüyorum )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?