Kocaniz yaptiginiz surprizleri nasil karsiliyor

Hamile halinizle iki yaşındaki çocuğunuzla uğraşmışsınız ya ondan öyle demiştir. Benim eşimde teşekkür eder ama aynen öyle der diye düşünüyorum.

Bende öyle yaa hemen ay ben gülerim moduna geçiyorum.. Ama böyle abartılı süprizleri sevmem onun spontane şeylere bayılırım sanırım eşim de alıştı artık :)

Benim sürprizden anlayışım çikolatalı pasta, ekler ve mini muzlu pastalar...

Bende bu halimle ugrasip bide bu tepkiyle karşılaşınca ciddi anlamda kirildim butun erkeklerin ayni olduguna inaniorum bu saatten sonra
Diğer erkeklerden size ne, diğer erkeklerin hepsini nereden tanıdınız da böyle genelliyorsunuz?

Hoşlanmıyordur yani ne yapsın adam?

Diğer erkeklerden size ne, diğer erkeklerin hepsini nereden tanıdınız da böyle genelliyorsunuz?

Hoşlanmıyordur yani ne yapsın adam?
Yorumlari okumadin sanirim herkesin esi hemen hemen ayni tepkiyi verdigi icin soyledim yoksa tabiki butun erkekleri tanimiorum insanlari kirmak icin bu kadar cabalamayin zira mutlu etmek daha kolay bi dene sende

İlk evlendiğimiz zamanlar bende hep çok abartılı hazırlık yapardım benim koca yaptğm hazırlığa değil direkt bana odaklanırdı hersey bitsede yatsak gibisinden :)) baktım adam anlamıyor artık bi hediye bi pasta geçiştiriyorum vallahi zaten çocukta var kim uğraşcak süslemeyle süslenmeyle..

Yorumlari okumadin sanirim herkesin esi hemen hemen ayni tepkiyi verdigi icin soyledim yoksa tabiki butun erkekleri tanimiorum insanlari kirmak icin bu kadar cabalamayin zira mutlu etmek daha kolay bi dene sende
Buradan gelen yorumlara kırılmamanızı tavsiye ederim size.

Bende bu halimle ugrasip bide bu tepkiyle karşılaşınca ciddi anlamda kirildim butun erkeklerin ayni olduguna inaniorum bu saatten sonra

Bu cümle de dahil tüm genellemeler yanlıştır. Benim eşim bayılır böyle işlere; Ankara'da olması gereken bir gün Muğla'da kapıyı çalmıştı, (normalde bambaşka bir yerde yaşıyorduk) sürpriz yapacakmış; "Senin burada ne işin var ki?" şeklinde bir tepki aldı, dağın başındaki köy okuluma taksiciye çiçek çikolata hazırlatıp göndermiş, adam okul koridorunda beni arıyor, sürpriz mi sürpriz de; benim de tepkim "Ne gerek var?" olmuştu. Hala da benden ümidi kesmemiş olacak ki yapar böyle acayip işler fırsat buldukça. Adamın içinden geliyor böyle çiçekli böcekli şeyler.

Bana sorarsanız sürpriz yapmıyorum, haliyle sürprizi nasıl karşılar hiç bilmiyorum.

Hatta düşündüm de, sevinir kesin.

İtiraf ediyorum; ilişkinin odun tarafı olmak çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…