Kocaniz yaptiginiz surprizleri nasil karsiliyor

Diğer erkeklerden size ne, diğer erkeklerin hepsini nereden tanıdınız da böyle genelliyorsunuz?

Hoşlanmıyordur yani ne yapsın adam?

Yalnız bu yorum hakikaten olmamış. O zaman açılan diğer konulara "size ne diğer kaynanalardan siz kendinizinkine bakın, size ne diğer görümcelerden, size ne ondan bundan diye yorum yapmanız gerekir. "diğer erkeklerin hepsini nerden tanıdınız" demek de neyin nesi? yaklaşım biçiminiz enteresan, konu sahibi takılma, salla

Pardon? Konu sahibi kocasından yola çıkarak bütün erkekler aynı demiş. Bahsettiğinizle bunun ne bağlantısı var çözemedim?

Pardon? Konu sahibi kocasından yola çıkarak bütün erkekler aynı demiş. Bahsettiğinizle bunun ne bağlantısı var çözemedim?
Kocamdan yola cikarak demedim konunun basindan beri erkekler odundur zaten bosver yapma gibi yorumlara istinaden yazilmis bi cevapti konunun ortasindan dalarak gormek istedigini goruosun sadece canım

Yorumunda bi gerçeklilik göremedim ama neyse direkt sanane diye giriştin.. seninki nadir erkeklerden olabilir belki ama çoğu erkek odunun teki görüyoruz yani.. Sen Allahın sevdiği kuluymuşsun maşallah.
"Gerçeklilik" demedim zaten "gerçekçilik" dedim. Evli bir kadın neden bütün erkekler aynı der? Ona ne yani? Yazımımdan sert geliyor olabilir ama ana fikirde haklıyım. Sizi de ilgilendirmiyor sanırım yorumum, iyi geceler.

Bence çok kırıcı. Ben suprizli degilim pek hatta 1. yildonumumuzu unutmustum. -.- Birde dogum gunu fiyaskosu yapmistim, hatirlamak istemiyorum.
Eşim hiç unutmadi. Dogum gunumude atlamaz. Asla onemsemez bir tavirla yaklasmadim yaptigi suprizlere ve bende daha dikkatli olmaya calisiyorum simdi atlamam artik ozel gunleri. Adam seviniyor cunku.
Odun gibi tepki veren bir adama kilimi kipirdatmazdim bi daha. Ilk kez mi supriz birsey yaptiniz?

O değil de ben de ilk pizza denememde hamurunu açmayı becerememiştim. Adam eve geldi, "kıyamam bir de kalp yapmaya mı uğraştın" dedi. Yok tabi öyle bir şey, becerememiştim yuvarlak yapmayı, kalp aklıma bile gelmedi hiç, ama sevinmişti yani kıyamam

Konu sahibesi üzülmeyin, kırmak istememiştir eşiniz sizi. Bir sürü insan yazmış, demek ki eşiniz de onlar gibi hoşlanmıyor sürprizlerden.

Ama alay etmeye gerek yok bence, böyle şeyler hayat telaşesi içinde insanın yüzünü güldüren, önemsendiğini hissettiren şeyler. Ben zaman zaman ufak şeyler yaparım, o da keza öyle. İçeriği de çok önemli değil aslında, düşünülmek güzel şey.

Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız dilerim.

Aslinda ilk degil sevgiliykende yaptim ve cok mutlu olurdu o dahada cok yapardi o zamanlar evleneli cok nadir bu ikinci yani 4 yilda.Bu ilk degildi ama son artik.

Düşüncemi yazınca olay olacak
Mum falan çok komik bence.

Cok tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…