- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi Kestane Sekeri
-
Atarlanmadım gerçekçi konuşuyorum :)Bacım sen niye atarlandın şimdi
Diğer erkeklerden size ne, diğer erkeklerin hepsini nereden tanıdınız da böyle genelliyorsunuz?
Hoşlanmıyordur yani ne yapsın adam?
Pardon? Konu sahibi kocasından yola çıkarak bütün erkekler aynı demiş. Bahsettiğinizle bunun ne bağlantısı var çözemedim?Yalnız bu yorum hakikaten olmamış. O zaman açılan diğer konulara "size ne diğer kaynanalardan siz kendinizinkine bakın, size ne diğer görümcelerden, size ne ondan bundan diye yorum yapmanız gerekir. "diğer erkeklerin hepsini nerden tanıdınız" demek de neyin nesi? yaklaşım biçiminiz enteresan, konu sahibi takılma, salla
Yorumunda bi gerçeklilik göremedim ama neyse direkt sanane diye giriştin.. seninki nadir erkeklerden olabilir belki ama çoğu erkek odunun teki görüyoruz yani.. Sen Allahın sevdiği kuluymuşsun maşallah.Atarlanmadım gerçekçi konuşuyorum :)
Kocamdan yola cikarak demedim konunun basindan beri erkekler odundur zaten bosver yapma gibi yorumlara istinaden yazilmis bi cevapti konunun ortasindan dalarak gormek istedigini goruosun sadece canımPardon? Konu sahibi kocasından yola çıkarak bütün erkekler aynı demiş. Bahsettiğinizle bunun ne bağlantısı var çözemedim?
"Gerçeklilik" demedim zaten "gerçekçilik" dedim. Evli bir kadın neden bütün erkekler aynı der? Ona ne yani? Yazımımdan sert geliyor olabilir ama ana fikirde haklıyım. Sizi de ilgilendirmiyor sanırım yorumum, iyi geceler.Yorumunda bi gerçeklilik göremedim ama neyse direkt sanane diye giriştin.. seninki nadir erkeklerden olabilir belki ama çoğu erkek odunun teki görüyoruz yani.. Sen Allahın sevdiği kuluymuşsun maşallah.
TamamKocamdan yola cikarak demedim konunun basindan beri erkekler odundur zaten bosver yapma gibi yorumlara istinaden yazilmis bi cevapti konunun ortasindan dalarak gormek istedigini goruosun sadece canım
:)Oneri icin tesekkurler telafi edeyim yarinKalpli pizzanın yanında çiçek almadıysan ona bozulmuştur. Bir tektaş alır telafi edersin
Aslinda ilk degil sevgiliykende yaptim ve cok mutlu olurdu o dahada cok yapardi o zamanlar evleneli cok nadir bu ikinci yani 4 yilda.Bu ilk degildi ama son artik.Bence çok kırıcı. Ben suprizli degilim pek hatta 1. yildonumumuzu unutmustum. -.- Birde dogum gunu fiyaskosu yapmistim, hatirlamak istemiyorum.
Eşim hiç unutmadi. Dogum gunumude atlamaz. Asla onemsemez bir tavirla yaklasmadim yaptigi suprizlere ve bende daha dikkatli olmaya calisiyorum simdi. Adam seviniyor cunku.
Odun gibi tepki veren bir adama kilimi kipirdatmazdim bi daha. Ilk kez mi supriz birsey yaptiniz?
Düşüncemi yazınca olay olacakKizlar merak ediorum kocalariniz yaptiginiz dogum gunu yada diger ozel bi gunde yaptiginiz surprizi nasil karşılıyor esimin dogum günüydü bugun ve emek emek ona hediye baktim pasta aldim (yapmaya vaktim olmaz die)eve geldim pizza yaptım en sevdiği seydir pizza ve kalp sekli verene kadar baya uğraştım masayı hazirladim mumlar falan gorunce ne gerek var bunlara die bi tepki alınca cok kirildim sevinmedi bile sonra ozur diledi ugrasmasaydin keske die soyledim dedi ama ben mi abartiorum sizce hamileyim bu arada insan verdiği emeğin hiçe sayılmasına cok uzuluo
Cok tesekkur ederim.O değil de ben de ilk pizza denememde hamurunu açmayı becerememiştim. Adam eve geldi, "kıyamam bir de kalp yapmaya mı uğraştın" dedi. Yok tabi öyle bir şey, becerememiştim yuvarlak yapmayı, kalp aklıma bile gelmedi hiç, ama sevinmişti yani kıyamam
Konu sahibesi üzülmeyin, kırmak istememiştir eşiniz sizi. Bir sürü insan yazmış, demek ki eşiniz de onlar gibi hoşlanmıyor sürprizlerden.
Ama alay etmeye gerek yok bence, böyle şeyler hayat telaşesi içinde insanın yüzünü güldüren, önemsendiğini hissettiren şeyler. Ben zaman zaman ufak şeyler yaparım, o da keza öyle. İçeriği de çok önemli değil aslında, düşünülmek güzel şey.
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız dilerim.
Aslinda ilk degil sevgiliykende yaptim ve cok mutlu olurdu o dahada cok yapardi o zamanlar evleneli cok nadir bu ikinci yani 4 yilda.Bu ilk degildi ama son artik.
Yok zaten fikirleri almak icin acilmis bi konu kimse kimseyle ayni dusunmek zorunda degil ki olay olmaz yani merak etmeyin:)Düşüncemi yazınca olay olacak
Mum falan çok komik bence.
Demekki esiniz odun degilmis aslinda. Yillar etkilemis sanirim.
Evet basit ama hem oğlak hem erkek kafası. Birleşince pek algılayamıyordur çifte katmerli maalesefAbartili bi kutlamami sizce bana gore de oldukca basit
Ve karsisindaki bi aslan kadiniEvet basit ama hem oğlak hem erkek kafası. Birleşince pek algılayamıyordur çifte katmerli maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?