Kocaniz yaptiginiz surprizleri nasil karsiliyor

Yapmıyorum.
Evlendigimizde balayından dönüp evde ilk akşam yemeği yiyecegimiz zaman enfes bir masa kurdum, giyindim suslendim, etrafı susledim.
Adam geldi, pijamalarını giydi sonra yemeğini yiyip içeri geçsek de uzansam ya salon rahat değil dedi.
Peki dedim ve son oldu.
Yani erkeklerin çoğu bu tarz hareketler hoşlanmıyor ama yemek olarak sevdiği bir şey yapsam offf ellerin dert görmesin biricik askim diye peşimde geziniyor.
Bende ilk evlilik yildonumunde suslendim salonu hazirladim falan esimde askim burasi soguk hadi diger odaya gecelim demisti:)

Kizlar merak ediorum kocalariniz yaptiginiz dogum gunu yada diger ozel bi gunde yaptiginiz surprizi nasil karşılıyor esimin dogum günüydü bugun ve emek emek ona hediye baktim pasta aldim (yapmaya vaktim olmaz die)eve geldim pizza yaptım en sevdiği seydir pizza ve kalp sekli verene kadar baya uğraştım masayı hazirladim mumlar falan gorunce ne gerek var bunlara die bi tepki alınca cok kirildim sevinmedi bile sonra ozur diledi ugrasmasaydin keske die soyledim dedi ama ben mi abartiorum sizce hamileyim bu arada insan verdiği emeğin hiçe sayılmasına cok uzuluo

Tabi ki ayıp etmiş ama bunu gerçekten yorulduğunuz için de söylemiş olabilir.
Mesela bende eşime kasım ayında doğum günü için pasta aldım en sevdiği yemeği yaptım falan filan.
Bana sizinkine benzer şöyle dedi ''Niye yoruldun zaten çalışıyorsunuz çoluk çocuk yoruyor '':nazar::nazar::KK200: ama ben alınmadım.
Çünkü nasıl ve neden söylediğini biliyorum.
Hani eşinizin ne manada söylediğini sizde anlarsınız.
Mutluluklar....

eski nişanlıma doğum gününde telefon almıştım. O da ihtiyacı vardı, işe yarasın bari aldığım şey dedim. Hediyeyi alınca "neden bu kadar pahalı bişey aldın ben de sana böyle bişey almak zorunda kalıcam" demişti sessizce. Şok olmuştum.
Sonra pişman oldum, bir daha da asla maddi değeri büyük şeyler almadım. Sanırım aynı şeyi kendilerinden bekleyeceğimiz için korkuyorlar.

Surpriz yapmayan ve hoslanmayan taraf daha fazlaymis sasirdim aslinda ozellikle biz kadinlar ne bileyim bana boyle bi surpriz yapsa dünyalar benim olurdu ama ona gorede cok manasiz tamamen iki farkli karakter ama bu sondu bi daha cok bekler:)

Kizlar merak ediorum kocalariniz yaptiginiz dogum gunu yada diger ozel bi gunde yaptiginiz surprizi nasil karşılıyor esimin dogum günüydü bugun ve emek emek ona hediye baktim pasta aldim (yapmaya vaktim olmaz die)eve geldim pizza yaptım en sevdiği seydir pizza ve kalp sekli verene kadar baya uğraştım masayı hazirladim mumlar falan gorunce ne gerek var bunlara die bi tepki alınca cok kirildim sevinmedi bile sonra ozur diledi ugrasmasaydin keske die soyledim dedi ama ben mi abartiorum sizce hamileyim bu arada insan verdiği emeğin hiçe sayılmasına cok uzuluo

Benim eşimde süprizden pek anlamaz ama kendisine yapılınca en azından bir sevinme emaresi gösterir. Sizinki çok değişikmiş. Pizzayı alır oturur bir güzel hepsini yerdim sanırım.

kalp şeklinde pizza bir erkeğe çok da çekici gelmez
ben yapmam boyle bırsey

eşin yorulma demek istemiş ama ne gerek vardı diye yanlış ifade etmiş
çok durma üzerinde

kalp şeklinde pizza bir erkeğe çok da çekici gelmez
ben yapmam boyle bırsey

eşin yorulma demek istemiş ama ne gerek vardı diye yanlış ifade etmiş
çok durma üzerinde
2 yasinda oglum var ve hamileyim hoslanmasa bile emek vermisim ve en sevdigi seydir pizza insan bi tesekkur beklio haliyle ama yok ya odun iste kendini ifade edemio

Bence aenin uğraşıp kendini yormanı istemediği için ne gerek var demiş.

Ben de özel durumu olan biri benim için bu kadar uğraşsa görür görmez önce bi kim bilir ne kadar yoruldu diyr düşünürdüm

2 yasinda oglum var ve hamileyim hoslanmasa bile emek vermisim ve en sevdigi seydir pizza insan bi tesekkur beklio haliyle ama yok ya odun iste kendini ifade edemio
işte yorulma demek yerıne ne gerek vardı demiş
yanlıs cümle kullanmıs
haklısın sen
üzülme çoğu erkek böyle

dün doğum günü idi. sevdiğimiz çift arkadaşlarımızla doğum günü yaptık. telefon aldım ihtiyacını görecek kadar öyle pahalı bir şey değil.genelde doğum günü harici ne alırsam aldığıma alacağıma pişman eder.telefonu vermeye niyetlenip ağzını yokladığımda kırık telefonunun ekranını yaptıracağını söyledi.telefon kaldı öyle elimde gidip ıpone almadım ama ne diyim ben bu adama şimdi.

Ay bu öküzlükte deği anacım :D bu bildiğin gavurluk :D
O kadar uğras et yorul p*pocun koltuk yuzu gormesın eve gelince ne tepki verecek diye bak sonuc ne gerek var! Dıyen eş. Cinnet geçirmelık bi olay ya :D
Şu bir gerçek erkekler biz kadar vıç vıç sevmiyorlar hiç birşeyı napacan? Bi daha sadece hediye alıp geçersn .

Back
X