- 11 Eylül 2017
- 2.027
- 2.076
- 133
- 35
- Konu Sahibi Kestane Sekeri
Hahahhh dimi aynen bende bundan sonra boyle dicem:)))süpriz yapmak eşimin görevi benım varlıgım onun için bir süpriz zaten
hergun otursun ona sevinsin hahahahahahaaaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahhh dimi aynen bende bundan sonra boyle dicem:)))süpriz yapmak eşimin görevi benım varlıgım onun için bir süpriz zaten
hergun otursun ona sevinsin hahahahahahaaaa![]()
Sizinkide fenaymis bizimkinin de dün du dogum gunu ayni gun dogmuslar ama oglak burclarinda var bu sanirim genel olarak halinden mutlu zaten ayriyeten yapilan hersey ne gerek var oluo duz adamdün doğum günü idi. sevdiğimiz çift arkadaşlarımızla doğum günü yaptık. telefon aldım ihtiyacını görecek kadar öyle pahalı bir şey değil.genelde doğum günü harici ne alırsam aldığıma alacağıma pişman eder.telefonu vermeye niyetlenip ağzını yokladığımda kırık telefonunun ekranını yaptıracağını söyledi.telefon kaldı öyle elimde gidip ıpone almadım ama ne diyim ben bu adama şimdi.
Evlendigimizden beri oyle evet kredi oduoruz ev icin ve tek calisio cocuktan dolayi ara verdim ben ve maasinin cogu krediye gidio ama cok sukur hicbiseydende geri kalmioruz planli hareket ederiz zaten pizza normaldede yaparim pasta desen cok bisey tutmuo ve kazak aldim oda ihtiyaci olan biseydi ben almasamda beraber cikip alacaktik ama masraf oldu diede dusunmus olabilirMaddi anlamda sikintili bir zamanlar mi yasaiyorsunuz?
Size mi gelio:)yapamıyorum kv müsade etmiyo bi türlü sağolsun![]()
evet ya geliyo yada ısrarla bizi cagırıyoSize mi gelio:)
Evlendigimizden beri oyle evet kredi oduoruz ev icin ve tek calisio cocuktan dolayi ara verdim ben ve maasinin cogu krediye gidio ama cok sukur hicbiseydende geri kalmioruz planli hareket ederiz zaten pizza normaldede yaparim pasta desen cok bisey tutmuo ve kazak aldim oda ihtiyaci olan biseydi ben almasamda beraber cikip alacaktik ama masraf oldu diede dusunmus olabilir
Bizim kvdede gecen sene yapti aynisini bana dio ki ee hani ben pasta börek falan yapmissindir die dusunmustum dio bende siz getirirsiniz die yapmadim dedimevet ya geliyo yada ısrarla bizi cagırıyobende eşime sana süpriz yapcatm diyorum ona bile seviniyo garibim
![]()
ooovvvvBizim kvdede gecen sene yapti aynisini bana dio ki ee hani ben pasta börek falan yapmissindir die dusunmustum dio bende siz getirirsiniz die yapmadim dedim![]()
Ama savas amacli degildi benimkide hakikaten pasta yapayim dedim aldim malzemeyi aradi aksam dogum gunu ya gelcez die e dedim eli bos gelmezler pasta alirlar die düşünerek yapmadim bendeooovvvvama ben hazırlamıştm biliyodu arkadaslarımız fln vardı evde (gencler) geldi yedi gitti ertesi günde bizi cagırdılar
ben savası bıraktım gayrı boyun egdim ugrasmıyciğiimm![]()
+1Kocam yok ama erkekler biraz ayı
Öyle tepki görüyorsanız yapmayın boşverin
Erkekler genelde böyle maalesef . Bence siz sürpriz yapmaya devam edin . Şimdi özür dilemiş madem bir dahiline iyi bir tepki verecek olsa gerekKizlar merak ediorum kocalariniz yaptiginiz dogum gunu yada diger ozel bi gunde yaptiginiz surprizi nasil karşılıyor esimin dogum günüydü bugun ve emek emek ona hediye baktim pasta aldim (yapmaya vaktim olmaz die)eve geldim pizza yaptım en sevdiği seydir pizza ve kalp sekli verene kadar baya uğraştım masayı hazirladim mumlar falan gorunce ne gerek var bunlara die bi tepki alınca cok kirildim sevinmedi bile sonra ozur diledi ugrasmasaydin keske die soyledim dedi ama ben mi abartiorum sizce hamileyim bu arada insan verdiği emeğin hiçe sayılmasına cok uzuluo
Erkeklere boyle genelleme yapmayin lutfenErkekler genelde böyle maalesef . Bence siz sürpriz yapmaya devam edin . Şimdi özür dilemiş madem bir dahiline iyi bir tepki verecek olsa gerek
aynen bizimkide o kafada sanki ona özel yapilan şeylerde israf ilginçler vallahaSizinkide fenaymis bizimkinin de dün du dogum gunu ayni gun dogmuslar ama oglak burclarinda var bu sanirim genel olarak halinden mutlu zaten ayriyeten yapilan hersey ne gerek var oluo duz adam
Kizlar merak ediorum kocalariniz yaptiginiz dogum gunu yada diger ozel bi gunde yaptiginiz surprizi nasil karşılıyor esimin dogum günüydü bugun ve emek emek ona hediye baktim pasta aldim (yapmaya vaktim olmaz die)eve geldim pizza yaptım en sevdiği seydir pizza ve kalp sekli verene kadar baya uğraştım masayı hazirladim mumlar falan gorunce ne gerek var bunlara die bi tepki alınca cok kirildim sevinmedi bile sonra ozur diledi ugrasmasaydin keske die soyledim dedi ama ben mi abartiorum sizce hamileyim bu arada insan verdiği emeğin hiçe sayılmasına cok uzuluo