• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaniz yaptiginiz surprizleri nasil karsiliyor

çocuk olduktan sonra süprize vakit kalmayacak o yüzden dert etme:) ben sürpriz fln yapamam valla sofrayı zor kuruyorum hatta o benden önce eve geliyor bi zahmet sofrayı kursa da bana sürpriz olsa keşke
Zaten 2.de olunca cocugun birinin bütün sorumlulugunu ustune aticam artik napar bilmiorum beyfendi:KK47:

bu boş zamanlarınızı bence ne gerek vardı dıyen eşinize harcayacagınıza kendınıze harcayın zıra doğumdan sonra surprız dusunecek bile zamanınız olmaycak :KK66:

benim eşim, tatlı yapmam dışındaki süprizlerden pek haz etmiyor, benim içinde kolay oluyor:deli:

15 sayfayı okumadım.
her konuda yazarım.
erkeklere böyle kalpli mumlu sürprizler yapmaya gerek yok.
en fazla "ah canım benim" filan derler..
onlara en güzel sürpriz işlerine yarayacak bir hediye, yaşam tarzına göre bir aktivite ve güzel bir gece..

Yoo onceden gayette mutlu oluodu cok sık surpriz flnda yapmam ayrica 4 yildir ilk kez dogum gununu kutlamistim ona kasinti gelio bole şeyler samimi bulmuo sanirim
Onceden mutlu oluyoduysa suan hamile oldugunuz icin kiyamadigindan yorulmasaydin bosuna demek istemis ozaman. Ama erkek milleti iste ifade sekli yanlis olmus :) tabiatimiz farkli genel olarak erkekler sevmiyor boyle seyleri. Benim esimde cok sever suprizi bende onun hizina yetisemiyorum. Herkes farkli farkli. Sevmiyorsa bile sizin boyle seyleri sevdiginizi onunda en azindan kabalik etmeden eslik etmesini rica edin. Zaten sık sık yapmiyormussunuz. Bebeginizi saglikla kucaginiza alin :)

Kocam yok ama 2 yııldır görüştüğüm erkek arkadaşım var. İlk staj günüydü dönüşünde yemek yapmak istedim güzel bir sofra kurdum evime çağırdım. Geldiğinde dedim işte ilk stajını kutlamak için hazırladım falan diye. ‘Ne gerek var ki o kadar önemli bişi değil bu’ falan dedi, yemeği bitirince de bir ‘eline sağlık’ dedi kalktı koltuğa oturdu. Bir kaç kez böyle yaptığım şeyleri küçük gördü falan ben de dedim ki ‘Bak ben senin annen değilim, hizmetçin değilim, evli falan da değiliz. Kendim istemesem senin önüne bi kahve bile yapıp getirmem, senin bunları küçük görmen beni çok kırıyor’ diye. O günden sonra her yemek yaptığımda ‘ellerine sağlık aşkım, teşekkür ederim, çok güzel olmuş’ vs demeye, sofrayı toplamaya bulaşıklara falan da yardım etmeye başladı. Şimdi siz ‘evli de değiliz’ kısmını kullanamazsınız tabi ama belki benzer bir konuşma biraz daha dikkatli olmasını sağlayabilir. Erkek arkadaşım doğum günü yıldönümü sevgililer günü vs hiç umursamaz ama ben önemsediğim için elinden geldiğince uyuyor planlara.

Kalp seklinde pastadir pizzadir gorunce beni bir gulme tutar genelde. Cok gereksiz. Ev kutlamasi zaten sevmem de yapmam da. Bana da yapmasinlar. Oyle dogum gunu mu olur yav derim kesin ;) disarida kutlama seviyorum. Bir yemek bir icki tamam. Surprize gerek yok

Kizlar merak ediorum kocalariniz yaptiginiz dogum gunu yada diger ozel bi gunde yaptiginiz surprizi nasil karşılıyor esimin dogum günüydü bugun ve emek emek ona hediye baktim pasta aldim (yapmaya vaktim olmaz die)eve geldim pizza yaptım en sevdiği seydir pizza ve kalp sekli verene kadar baya uğraştım masayı hazirladim mumlar falan gorunce ne gerek var bunlara die bi tepki alınca cok kirildim sevinmedi bile sonra ozur diledi ugrasmasaydin keske die soyledim dedi ama ben mi abartiorum sizce hamileyim bu arada insan verdiği emeğin hiçe sayılmasına cok uzuluo
Ben de ilk evlendiğimizde mumlu masalar falan hazırlardım sonra eşim gülmeye başlıyordu pat diye ışığı açıyordu falan yapmadım bir daha bende. Bence hiç uğraşmayın kıymete geçmiyorsa. Benimkine makarna tost yap ver eline tepsiyle daha mutlu oluyor koca dana:D

Acikcasi hic boyle seyler yapmadik
Ozel gunler icin birlikte plan yapariz

Mesela dogum gunumde kalp pizza? Komik.
Mumlu yemekler falan da komik gelir bana. Bir yere gideriz konsept odur atmosfer uygundur tamam. Ama evde mum yakip oturmak degisik ya ne biliym.

Kotu niyet aramayin. Sevmiyor bunlari diyip bir daha bu sekil surpriz yapmayin

Bir çok kişi sevmeyebilir normal demiste,sürpriz sevmemek ayrı,emeğe saygı duymak , nezaketen bir teşekkür edebilme inceliğini gösterebilmek ayridir.
Sevinçten ayilip bayilmasi gerekmiyordu,küçük çocuklu hamile karısı, düşünmüş ona özel birşeyler hazırlamış,emek vermiş ,uğraşmış.Surprizlerden nefret dahi etse,bir teşekkür edip eşini öpebilirdi.
Daha sonra farklı bir zamanda surprizlere gerek olmadığını söylesin yine soyleyecekse,ama o anda değil.
Sürpriz sevmemek,kaba,düşüncesiz ve patavatsız olmayı gerektirmiyor.

Onceden cok sevinirdi demekki insan zamanla degisebilio

2 yasinda oglum var ve hamileyim hoslanmasa bile emek vermisim ve en sevdigi seydir pizza insan bi tesekkur beklio haliyle ama yok ya odun iste kendini ifade edemio

hayır önceden kırılmayın diye sevinmiş gibi yapıyormuş..
artık rol yapmak istememiş ne gerek var demiş..

Sürpriz yapmam o da bana yapmaz gül gibi geçinir gideriz :)
Ama keşke sizin eşiniz bu kadar emeğe kayıtsız kalmasaydi.
Hata yapmis,neyse bu halinizle çok uzmeyin kendinizi.

Benim eşim de "Lütfen bana sürpriz yapma, sonra ben de sana sürpriz yapmak zorunda kalıyorum aklıma bir şey gelmiyor." der her zaman :KK11:

Neyse en azindan kirdiginin farkina vardi evi temizliodum işten geldi sarildi kaba davrandığını ugrastigima uzuldugunu soyledi yardim edeyim sana dedi tuvaleti lavaboyu yikadi yemeği yapti falan aldigim kazakla gitmis ise sabah ole telafi etti yani ama bidaha yapmicami soyledim canin saolsun dedi (bu fikir icten ice hosuna gitmistir zaten eminim:KK53:)herkese tesekkur ederim yorumlar icin:KK200:

Ayıp olmuş size o kadar emek vermişsiniz madem hoşlanmıyor yapmayın isterseniz, canınız sıkılmaz hem. Kocam yok ama sevgilim var 4 senedir birlikteyiz. Birlikte yaşadığımız dönem ben ona ilk kez sürpriz hazırladığımda ağlamıştı çok duygulanmıştı :) Şimdi ağlamıyor ama mutlu oluyor o da bana hazırlar aynı şekilde ben de mutlu olurum. Ama sevmese yapmazdım demek onlarında içinden öyle geliyor napalım derdim herhalde. Bi de buradaki konuları okuduktan sonra evlenmeyim diyorum böyle devam edelim gözüm korktu:KK17: :olamaz:

Neyse en azindan kirdiginin farkina vardi evi temizliodum işten geldi sarildi kaba davrandığını ugrastigima uzuldugunu soyledi yardim edeyim sana dedi tuvaleti lavaboyu yikadi yemeği yapti falan aldigim kazakla gitmis ise sabah ole telafi etti yani ama bidaha yapmicami soyledim canin saolsun dedi (bu fikir icten ice hosuna gitmistir zaten eminim:KK53:)herkese tesekkur ederim yorumlar icin:KK200:

Sevindim adınıza :KK68:

Back
X