- 11 Aralık 2023
- 1.107
- 3.920
- 53
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Hatası büyük adamın en büyük bedeli beni kaybetmek olurduCanlarım kocam bi konuda suçlu hatası büyük affettirmeye çalışıyor kendini affedicem ama bedelini ödetmem lazım ona hayatı zindan etmem lazımancak bu konuda pek iyi değilim dişli kadınlarımızdan taktik istiyorum ağır bedel ödetmek hayatı zindan etmek için neler yapıyorsunuz neler yapabilirim
6 aylık bi bebişim var onun için hemen ayrılmayı düşünmedim hatasını affettirmek istiyor o yüzden affetmeyi düşünüyorumAdama hayatı zindan ederken hala onun donunu yıkıyorsunuz esas o hayat size zindan oluyor farkında değilsiniz. Affetmeyin ,aptallık etmeyin
O zaman doğru dürüst oturun. Zindan mindan ne saçma şeyler,abuksabuk uğraşır durursunuz. Bunun yerine aklınızı başınıza toplayıp çocuğunuzla ilgilenin.6 aylık bi bebişim var onun için hemen ayrılmayı düşünmedim hatasını affettirmek istiyor o yüzden affetmeyi düşünüyorum
Çocugumla gayet güzel ilgileniyorum ilgilenmediğimi nereden anladın nereden çıkardın ?O zaman doğru dürüst oturun. Zindan mindan ne saçma şeyler,abuksabuk uğraşır durursunuz. Bunun yerine aklınızı başınıza toplayıp çocuğunuzla ilgilenin.
Çünkü sağlıklı bir düşünce yapısında değilsiniz. Aklı başında olan insan kocama hayatı nasıl zindan ederim diye düşünmez.Çocugumla gayet güzel ilgileniyorum ilgilenmediğimi nereden anladın nereden çıkardın ?
Zaten affedeceksem hiç de bir şey yapmam. Guldugunuze göre aldatma vs de değil ? Umarım şiddet yoktur. Eften puften şeyler için de plan yapamam.Canlarım kocam bi konuda suçlu hatası büyük affettirmeye çalışıyor kendini affedicem ama bedelini ödetmem lazım ona hayatı zindan etmem lazımancak bu konuda pek iyi değilim dişli kadınlarımızdan taktik istiyorum ağır bedel ödetmek hayatı zindan etmek için neler yapıyorsunuz neler yapabilirim
6 aylık bebeğim var kendini affettirmek istiyor ama öyle hemen affetmek istemiyorum evlilik boyunca zindan etmiycem tabi ama bi bedel ödetmek istiyorum
dişli kadınlarımızdan taktik istiyorum ağır bedel ödetmek hayatı zindan etmek için neler yapıyorsunuz neler yapabilirim
Hatası ne? Bunu bilmeden fikir veremeyiz. Sizi aldattı mı naptı. Maddi konu mu veya başka birşey mi bunu bilmemiz lazım.Canlarım kocam bi konuda suçlu hatası büyük affettirmeye çalışıyor kendini affedicem ama bedelini ödetmem lazım ona hayatı zindan etmem lazımancak bu konuda pek iyi değilim dişli kadınlarımızdan taktik istiyorum ağır bedel ödetmek hayatı zindan etmek için neler yapıyorsunuz neler yapabilirim
6 aylık bebeğim var kendini affettirmek istiyor ama öyle hemen affetmek istemiyorum evlilik boyunca zindan etmiycem tabi ama bi bedel ödetmek istiyorum
Çok güldüm :)) büyük hatası olmadı ama istemeden bile olsa kalp kırarsa ya da küsersem (haksız olsam bile) ben de tam tersi temizliğe izin vermiyorum çırpınıyor yapmak için hayır ben yapıcam deyip biriktiriyorum ertesi hafta daha zorlanarak dip köşe yapıyorBen derin temizlik yaptırıyorum, cinsel ilişkiye girmiyorum.
Büyük hatalarında ceza vermiyorum çünkü onlar kefareti olacak düzeyde değil ve cezalar ile basite indirgenmesini istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?