kocaniza eski iliskilerinizden hic bahsettiniz mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi acromion
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

acromion

Ziyaretçi
Arkadaslar, kocanizdan önce erkek arkadasiniz varmiydi? kocanizla evlendikten sonra eski iliskilerinizi ona anlattinizmi? o sordumu? umarim sorularim kimseyi rahatsiz etmez.

evlendikten sonra degil evvel anlatilmasi gerekir.

tabiki oldu. yani ilk aşkıyla evlenen oldukça azdır diye düşünüyorum.
ben görüşmeye başladığımız ilk gün geçmişimdekilerin hepsini anlattım. başkasından duyacağına benden duysun istedim, ilerde duyupda bana neden anlatmadın demesine fırsat vermek istemedim. oda aynı şekilde bana anlattı. hiç bir gizli saklımızda yoktur aramızda.

bir daha da sormadı konusu bile açılmadı, zaten geçmişi konuşmayı istemiyoruzda.

biz geleceğimize bakıyoruz, mutlu mesut yaşayacağımızın hayallerini kurup birbirimize sevgiyle sarılıyoruz

evt anlattım ama bunu ilişkimiz başladığında anlattım...

Evet eşim bilir eski ilişkilerimi..
Ayrıntıyı değil ama ondan önce hiç kimseyle görüşmedim deseydim yalan söylemiş olurdum..

evet anlatılması çok uygundur ve normadir olması gerekir..başkalrından duyulması hiç hoş olmaz...

kocanizin tepkisi nasil oldu?sizin tepkiniz nasil oldu o anlattiginda?

Evet evlenmeden öncede biliyordu. Kendimden bahsederken onlardan da bahsederdim sonuçta önce arkadaşımdı onlarda. Neden hala görüşmediğimi sorduğunda söylemiştim. Hala da yeri gelince bahsederiz.

Son düzenleme:
bende anlattım iyikide anlatmışım....mesela halamın oğlu bana aşkı ilan etti eşimle konuşuyorduk anlattım ona..tabi evlendiğimiz ilk yıllarda kıskandı şimdi kıskandığını sanmıyorum.halamın oğluda evlendi düğününe gönderdi..hiç söz konusu bile olmadı daha..

tabiki de ben de eşimde evlenmeden önce hayatlarımızda neler olduğunu konuştuk. biz iki sevgiliden önce çok iyi iki arkadaş olduk zaten. iyi arkadaşlar nasıl hayatlarını birbirleriyle paylaşırsa bizde paylaştık ve paylaşırız da.

ben acık olunması ve ilişkinin başınnda konuşulmasından yanayım

Ikimizde anlattik ama evlendikten sonra degil, ilk asamada bunu konusmak daha dogru bence...

eski ilişkilerimizi karşılıklı olarak anlattık, şimdi eski erkek arkadaşımla karşılaşsam bile hiç çekinmem eşime söylerim.böyle şeyler her zaman konuşulmalı.

benim eşimde bi anormallik var sanırım
her estikçe anlatır çok matah bi şeymiş gibi
ben ilk zamanlar flört zamanlarında 1 kez anlattım okadar.
ama o ,aklına estikçe anlatır
geçen gene anlattı benim şarteller attı tabiiii.
aaa ben sana anlatmışmıydım kiii demez mi
al taşı yar başını işte oan
nan sayende huyunu suyunu ezberledim beee
5 yıl flört 3 yıldırda evliyiz.

ewliliğimde en çok güwendiğim şey açık iletişim becerilerimiz.
herşeyi saatlerce konuşabiliriz,çenemizin ne zaman düşeceğine bağlı.
bazen gece,bazen yemekte,bazen film seyrederken,zamanlı,zamansız..
bütün bunları da konuştuk,hayattaki en ıwır zıwır şeyler gibi.
ben de bilirim önceki ilişkilerini,o da bilir.
ikimizde ilk duyduğumuzdan beri saygı duyduk.
çok nadir de olsa eski ortak arkadaşlarla sohbet esnasında eski
sewgililerimin adı bile geçse rahatsız olmaz.
geçmişime çok saygılıdır.geçmiş geçmiştir,benim içimde bitmiştir.
bunu iyi bilir.hep özgürlükler içinde aşığız biz zaten..

evet konuştuk bunları....zaten sevgili olmadan önce arkadaş olduğumuz için o bana anlattı ben ona anlattım....

[sıze="3"]
bana hiç sormadı ama tabi onunla çıkmadan önce hiç kimseyle çıkmadığımı biliyordu
ilk çıktığım kişi nerdeyse iki yıl oldu hala beraberiz. Ama tabi etrafımdaki arkadaşlarıma bu soru sevgilileri tarafından yöneltiliyo ya anlatıyorlar yada bunu takıntı yapıp ewlendikten sonra başlarının ağrıcagını düşünerek hayır diye cevaplıyorlar
bana kalırsada söylemezdim herhalde oh onlar istedikleriyle gezsin tozsun bize gelince bir iki kişiyle flört etmemiz suç olsun yıllarca takıntı yapıp sorsunlar bu erkekler böle şekerim en iyisi herkese anlayacağı dilden söylemek​
[/sıze]

anlattım tabii ki ama yani anlattım derken detay duymak istemedi aslında hiçbirşey duymak istemi ama bilmesi gerekiyordu,o hiç sormadı öyle sorulur,geçmiş geçmişte kaldı der her zaman,kendi de hoşlanmaz eski ilişkilerinden bahsetmeyi

flört ettiğimiz zamanlarda konuşmuştuk..
biz ilk 1 yıl içinde zaten doğru dürüst flört edemedik.hep birlikte ama ayrıydık..
o dönemde onunda sevgilileri oldu..benimde..
her barıştığımızda birbirimize anlatırdık..
çocukluk işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…