kocaniza eski iliskilerinizden hic bahsettiniz mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi acromion
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
flört zamanımızda anlattık o pek normal karsılamadı cunku benım esım asırı kıskanctır
ama ben gayet normal karsıladım cunku geçmıste yasanmıs gayet dogal

kocam benim herşeyde ilkim cok şükür..
ama öle bişey olsaydı da anlatmazdım heralde..
ne gerek var ki...

ilk çıktığımız zamanlarda eskilerimizi anlattık birbirimize...
zaten komşumuz olduğu için beni başkasıyla daha önce görmüştü yalan söyleyemezdim...
insanlar o kadar fesatki çıktığımız zaman eşime arkadaşları 'o kız x le çıkıyodu biliyomusun' diye konuşmuşlar..eşimde biliyorum demiş terslemiş arkadaşını..
iyiki anlatmışım..

evliliğimizde en büyük sorun geçmiş ilişkiler..
biz şu anda bu sorunlardan dolayı.
evliliğimizde sorunlar yaşıyoruz..
ben bu yüzden depresyon yaşıyorum..10
ay ilaç kullandım ve hala iyi değilim..
yine zor günler geçiriyoruz..
kafamdan atamadığım o geçmişş..
şimdi karşımda kale gibi duruyo..
geleceğimi karartıyo..

ben anlattım zaten bir kişi olmuştu ve eşimtanıyordu..
İşarkadaşım malum eşim...
Ben de bazı kızarkadaşlarını biliyordum, işyerinden olanları ve dışarıda gördüklerimi...
Onun bana detaylı anlatmasını istemedim, onu çok sevdiğim için kafama çok takıcaktım...
İlk başlarda ikimizde birbirimize çok eziyet çektirdik ama şimdi hatırlamıyoruz bile görsek bile sallamıyoruz, biribirimize olan sevgimizle ve sürekli kafaya takarak çok mutsuz olacağımızı düşünerek atlattık çok şükür

ben olsam asla eskileri eşime anlatmazdım
olmuş bitmiş hepsi ne gerek var
bu yüzden ayrılan bir çift tanıyorum
bana da eşimin anlatmasını isterdim ama
çokda sinir olurdum
en iyisi geçmişi hiç karıştırmamak

Evli değilim ama kısmetse evliliğe giden bi ilişkim var.
Ve biz ilişkimize başladığımız zaman eskileri açtık ve sonra bir daha açmamak üzere kapadık.
Herşeyin baştan konuşulması bence en iyisi.

Ayrıca evlendikten sonra değilde sevgililik döneminde anlatılması daha iyi olur.

evet anlattim.. hatta adaslar esim ve eski sevgilim.. ama adas olduklarini anlatmadim tabiki, adama her seslendigimde delirirdi artik =)

Ben anlattim, o da bir daha hic sormadi ve kapandi, belki gerek yok anlatmaya evet, ama baskasindan duysa daha køtu bence.

Nişanlım benim ilk aşkımdı ve o dönemde yaşı sorun ederek beni reddetmişti kısmet bu ki seneler sonra tekrar karşılaştık ve başladık.Ondan sonra ki dönemler de benim de bir ilişkim oldu ve çıkmaya başladığımızda oturup anlattık birbirimize ama ne yazık ki hata yapmışım ne zaman bir şarkıya içtenlikle eşlik etsem aklın onda diyor bunu 2 gün önce tekrar yaşadık ve şimdi aramız bozuk

şu anda evli değilim. 3 yıllık bir beraberliğim var. daha tanıştığımız gün boşanmış olduğumu öğrenmiş zaten:dance: ilişkimizin benim tarafımdan rahatlıkla başlayabilmesi açısından bu çok etkili olmuştu! :asigim:

ilk günlerde, haftalarda ikimiz de anlatmıştık öncesinde söz konusu olan olayları. arada çıkar hala aklımıza gelen, hoşlaşmalar vb. anlatırız aklımıza geldikçe, çok didiklemeden tabii ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…