canım bende evlilik yıldönümüz için süpriz yaptım
ama bir fakla,
ikimizde aynı anda kadın masajçı tarafından masaj yapıldı.
eşim çırılçıplak soyundu, fakat ben utandım soyunamadım.
ikimizde misler gibi masaf yaptırdık.
hatta ben kız işini yapabilsin diye kafamı bile çevirdim:)
ama tekte göndermek istemem
canım bende evlilik yıldönümüz için süpriz yaptım
ama bir fakla,
ikimizde aynı anda kadın masajçı tarafından masaj yapıldı.
eşim çırılçıplak soyundu, fakat ben utandım soyunamadım.
ikimizde misler gibi masaf yaptırdık.
hatta ben kız işini yapabilsin diye kafamı bile çevirdim:)
ama tekte göndermek istemem
yaaa benim eşimde intden grupfonimi şehirfırsatı mı ne öyle biyerden ayak masajı almış bayan masör yapacakmış. randevuda aldı iki hafta sonra gidecek. sinir oluyorum. ayak masajı ama yinede gitmesini istemiyorum. bende geleyim bakayım nasıl yaptığına falan dedim, hem bak öğrenir sonrada ben yaparım dedim.. yok daha neler dedi, tuhaf tuhaf baktı.. :26: puff yaaa..
hmm evet yaa haklisin aslinda,, ben obur odada kucak dansi ogrenecem baska kadinda kocama masaj yaparak bastan cikartcak sonrada ohhhh yanima gelsin bilmem neee... sanirim cok abartiyoruz su erkek milletiniiiya gidin allah askina böyle süpriz olmaz olsun icerde baska kadin tarafindan esinize masaj yapilcak adami bastan cikarip size göndercekler.bana göre asla olmuyacak seyler ben kiskancliktan cildirrim bunun süprizi romantizmi birseysi kalmaz sac basa gireriz sonra
yokkk yokk vazgectim ben bu masaj isinden, cok simartmamak gerekkkkkay kızlar sizlerden korkulur mübarek:)))))
canım çiftlere masajlar var onlardan al, hem sana hem ona süpriz olur.
hmm aslinda bu masaj koltugu fena fikir degilo zaman uzaksak eğer kusura nbakmasın masöslere falan gönderemem ben onu alsın kendine bir masaj koltuğu oturup oturup rahatlasın işte banane
kafasını kırarım oklavam nerde benim uleynnnn
yaa ilk baslarda bende masaj yapmasini hic becermezdim ama esime yapa yapa yapmayi ogrendimsen yapabiliosan iyi benim elimden pek gelmez hemen yoruluyorum zaten sıkılıyorum ne yaptırıyorum ne de yapmasını biliyorum :)
yaa aslinda masaj yagi almistim ama kullanmak nasip olmadi, ve haklisin daha kolay olur masaj yaparkenhaziran alemsin yaaa
msaj yağıyla daha iyi olur diyosun yani kaygan kaygan ficütttttttttttttt
abooooowww ben hayatta yaptırmam göndermem bide kız rahat yapsın diye kafamı çevircem kafayı yerim vallaaa.............
bak canımm masajıda bence sen yap kucak dansınıda masaj dansı masaj eğitimi al o paketin içindende masajı çıkarttır bence o şekilde yap madem böyle bir süpriz yapmak istiyorsun
nedir bu masaj sevdası yaw çok istiyolarsa gitsin erkek masörlere yaptırsınlar yok çırılçıplak soyuncakmışda orasını burasını mıncıklatcakmışkeserim adamı vallaaaa
gitsin diyen varmıdırki??
yaa amac aslinda masaj yap yada dans yap degil. bi kac sayfadada yazmisim asil nedenini.. benim amacim aslinda supriz bi gun yasatmak ve bu supriz gunun icinde erkege masaj yapiliyo ve kadinada o arada lapdanc ogretiliyo ve daha sonra muazam bi romantik kokan odada basbasa kalmak.pole dancing ve lapdance olarak aratırsanız bir sürü video var bu konuda, öğrenin madem öyle
helal kim tutarrr seni yaaaaao masajci kadini da kocamida yolarimmm beeeee
anaaaa fuhusmukesinlikle olmaz!
hele tv de mutlu sonla biten masaj solanlarına fuhuştan baskın yapıldıktan sonra
yaa evimiz olsa o ortami kendim yaratacam ama malesef daha henus bize ayit bir evimiz yokmasajyapmanın püf noktalarını videolardan öğrenip,eşinize kendiniz yapın derim.şahsen yollamam :)
ya bosver sen masaji falan git dans mi ogreniyon ne yapiyon yapvala bu gidisle bu isin sonu iyi gelmedi bana .sana baska suprizler bulmak lagzim:44:
topiğin başlığını sesli okuduktan sonra yanımdaki annemin cevabıyla güldüm gece gece;'ben kızılcık sopasıyla masaj yaparım' dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?