- Konu Sahibi istanbul3434
ben gerçekten tamamen sizin mutluluğunuzu düşünerek yorum yapıyorum sakın yanlış anlamayın beni...
ben de evliyim 4 yıl olacak neredeyse bir de kızımız var 2 yaşında...
kameraya çeker benim de eşim bazen hatta ben fazla kıskanç olduğum için tatile giderken bilgisayarına takip programı kurmuştum, açmış onları izlemiş... öyle dediğiniz gibi sitelerde paylaşacak kadar midesiz olamaz o azgınlıkla ilgili değil ki, insan karısını kıskanmaz mı normal şartlarda hepsini geçtim... benim eşim dizimde etek giysem rahatsız olur, hatta bikere yemeğe giderken giydim gittik bana pantolon aldık onu giydim öyle gittik...o bambaşka bişi yani ona bakarsanız karısını paylaşanlar bile var iş o boyuta geldikten sonra...işin içine başkalarını katmak başka, karı-koca arasında sınır olmaması başka benim için...
asla istemiyorsanız zaten yapacak bişey yok ben sadece deneyin belki sizin de hoşunuza gidecek diyorum... o sorduğunuz soruyu da cevapladım sandım atladım demekki, ben kabul ederim ki eşim de yapar bana bu teklif etme-kabul etme den ziyade olayın akışı ile gelişen bişey ben seviyorum eşimle sınır koymamayı bunu eşim için değil kendim için yapıyorum...
herneyse herkezın kendı hayatı,anlayısı,yasam tarzı farklı,bişey dıyemıyecegım daha.bısey sorucam o takıp programının adı nedır,nerden ındırebılırım ? bende pcye kurmak ıstıyorum.