Kocanizla tartistiginizda ayrı yatiyo musunuz?

Sevgiliyken de nisanliyken de bu konunun konuşmasını yaptik. Bir kere yaparsak devamı gelecek ve bir birimize uzak kalmamıza adım olcak diyoduk. 5 yıldır evliyim Ama çok sukur hic ayri yatmadik, hiç kus yatmadik kendimize adet edinmek istemedik. Hatta bir sorun olunca özellikle yatmadan önce konuşur halleder oyle yatariz gönül rahatlığıyla yatmak adına :) size de bu konuda esinizle konuşmanızı tavsiye ederim :)

Evli degilim evlenince sonuc ne olur bisey diyememde bi soz duymustum yillar once karıkocanin ayagi uyurken bir birine degmezse araya soguluk girer buyurmus (bundan kasit yatak ayırmak sanirim) cevremde ne yazik ki bu tezi dogrulayacak bi kac kotu ornek var o yuzden ne yapip edip bu ayri yatma olayini hayatin bir parcasi haline getirmeden vazgecin bence bu sacma gurur olayindan

Degerlerime ve aileme haksret edilmedigi surece hicbirsey benim icin affedilmez degil sanirim

Biz hiç yatak ayırmadık ama bir kaç defa ben sırtımı döndüm ama hemen gelip arkadan sarılıyor böyle yapması hoşuma gidiyor :) küsmeye fırsatımız olmuyor yani :)

1-2 kere yaptık ama sorunları derinleştirmekten başka bir işe yaramıyor. Allahtan eşim sorunu uzatmayı seven bir tip değil, sinirlenince 1-2 saat ayrı takılırız sonra gelir normal bir şekilde konuşmaya başlar. Konuyu genellikle sündürmeyiz. Ama çok ciddi bir mevzuysa sakinleştikten sonra başka bir bakış açısıyla çözmeye çalışırız

Yatak ayırmak hiç aklımıza gelmedi.

Yatağı iyi benimsemiş olabiliriz, yatağım dururken kanepede ne işim var.

Küs yatar küs kalkarız ne olacak ki

Yani fiziksel olarak aynı yatakta yatmış olmak o tartışmayı çözmez

Önce ya iyice kavga edilir konuşulur ya birkaç gün soğuk savaş devam eder sonra birisi laf atar vs öyle barışılır

Yattık gece sabah barıştık gibi bir durum yok bizim için yatak bir mekandır özel bir anlamı yok

Dün akşam deli gibi kavga ettik
Bana boğdurtacaksın kendini bana dedi
Yine birlikte yattık o uyumadı ben de uyumadım ve gece üçte dayanamadık sakin sakin konuşmaya başladık sonra barıştık sarıldık uyuduk
2 yıllık evliyiz ne kadar kavga edersek edelim bir gece bile ayrı yatmadık

bir arkadaş çok güzel sölemiş.şimdi buna gurur yapan yarın başka şeylere gurur yapar.o yüzden gururnu kır çağır eşini yatağa.emin ol gururndan bişi kaybetmessin ilerde sana bu yol su olarak dönecek.bizdede oluyordu eşim salonda yatardı evi başına yıkardım ayrı yattı için haklı olsam dahi çeke çeke getirirdim.başlarda gururusuz gibi algılasada başka davalarda da o gurur yapmamaya başladı sonrları gurur falan kalmadı hiç bi konuda.

İkimizde inatçı keçinin tekiyiz ,gurur abideleriz maşAllah.ama evlilikte tek becerdiğimiz şey kavgadan sora sarılıp yatmak.bazen o adım atar bazen ben.eşinizle tekrar konuşmayı deneyin.

Hayır hiç ayrı yatmadık.
Küs yatmaktan zaten hoşlanmayız mutlaka o konu o akşam çözülür ama tripli yattıysak da uyandığımızda barışmış oluruz.
Adamın omzuna salyam akmış, bacaklarını beni felç etme pahasına üstüme atmış falan daha kimse trip yapamaz o saatten sonra.

tartıştığım zaman değil de genelde ayrı yatıyorum, o yatana kadar yanındayım o uykuya geçince ben kanepeme gidiyorum. gece atraksiyonumuz olmuyor zaten, boşuna horlama sesi dinlememe gerek yok, bir misophaniak olarak büyük işkence birinin yanında uyumak, saat olan odada uyumak, su sesinde vs uyumak.. eşim zaten nöbet usülü çalışıyor bir gece evde öbüründe işte oluyor, tek yatmaya iyice alıştım uyku tutmuyor onla yatınca

bunu hiç sorun etmedik, ama özellikle tartışma sırasında yatak ayırmak pek hoş gelmiyor kulağa...

4 yıllık evliyim hiçbir tartışmada ayrı yatmadık. biz hep diyoruz ayrı yatmak boşanma aşamasına adımdır. o yüzden asla yeltenmiyoruz böyle bişeye.

beraber yatmak ödül/ceza mekanizması mı? bana çok saçma geliyor.

Kesinlikle ayrı yatmayız. Yoksa tartışma uzar araya soğukluk girer vs vs. Tut ki sabah biriniz uyanamadınız son gecenız ayrı ve kus geçti ben o acıyla yaşayamam herhalde. Son geceniz gibi düşünün

ben mi hiç ayri yatamadik tartiştik.. zaten ben uyuyamam kus olarak birlikte uyuyup sabahladiğimiz oldu.
darbe olayı gününde eşimle çok tartiştik boşyere.. hamileyim bide..
bagirdik çagirdik sinirlendim ne yaptıysam.. eşim tokat atmadi elimi tuttu. sakin ol dedi bişey yapmadi..
birbirmizi kirmiştik.. evden gidiyordum az kalsin babami ariycaktim beni alin diye.. eşim göndermedi.. ağladi bende ağladik bu şekilde bariştik.. ayri yatmadik..
suçum bende... nedeni ben başlattim. onda hiç bi suçu yok.. hamilelik hormonlarim yüzünden ya off

Mümkün değil.
Sizinki de gurur değil inat.YATAKTAN ÇIKAN KİŞİYİ YATAĞA ÇAĞIRMAM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…