- 12 Nisan 2015
- 3.217
- 23.731
- 308
- 33
- Konu Sahibi Onun gulusu
-
Evet bayanlar iyi sabahlar herkese..şöyle ki esimle atismalarimizin büyük bi kısmında ayrı yatıyoruz ki nisanliyken ve evlendikten sonrada kus olsak dahi beraber ayni yatakta yatilcak diye çok konusmamiza rağmen bi turlu brceremiyoruz ..sanırım ikimizde de korelesi bi gurur var;(sizde nasıl oluyo bu durum ...ayni yatakta yatsak kus duramiyoruz en azından bi şekilde sarılıp barisiyorz ama bn inat edip cagirmiyorum oda inat edip BN cagirmasikca gelmiyor sonuç mu ayrı ayrı sabah ediyoruz ilimizde geceyi deliksiz uyku ile geçirmemişse halde
Kesinlikle ayrı yatmayız. Yoksa tartışma uzar araya soğukluk girer vs vs. Tut ki sabah biriniz uyanamadınız son gecenız ayrı ve kus geçti ben o acıyla yaşayamam herhalde. Son geceniz gibi düşününEvet bayanlar iyi sabahlar herkese..şöyle ki esimle atismalarimizin büyük bi kısmında ayrı yatıyoruz ki nisanliyken ve evlendikten sonrada kus olsak dahi beraber ayni yatakta yatilcak diye çok konusmamiza rağmen bi turlu brceremiyoruz ..sanırım ikimizde de korelesi bi gurur var;(sizde nasıl oluyo bu durum ...ayni yatakta yatsak kus duramiyoruz en azından bi şekilde sarılıp barisiyorz ama bn inat edip cagirmiyorum oda inat edip BN cagirmasikca gelmiyor sonuç mu ayrı ayrı sabah ediyoruz ilimizde geceyi deliksiz uyku ile geçirmemişse halde
Mümkün değil.Evet bayanlar iyi sabahlar herkese..şöyle ki esimle atismalarimizin büyük bi kısmında ayrı yatıyoruz ki nisanliyken ve evlendikten sonrada kus olsak dahi beraber ayni yatakta yatilcak diye çok konusmamiza rağmen bi turlu brceremiyoruz ..sanırım ikimizde de korelesi bi gurur var;(sizde nasıl oluyo bu durum ...ayni yatakta yatsak kus duramiyoruz en azından bi şekilde sarılıp barisiyorz ama bn inat edip cagirmiyorum oda inat edip BN cagirmasikca gelmiyor sonuç mu ayrı ayrı sabah ediyoruz ilimizde geceyi deliksiz uyku ile geçirmemişse halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?