- 9 Şubat 2016
- 39
- 28
- 18
- Konu Sahibi Onun gulusu
-
Çok saolsun cavabiniz icinEvli degilim evlenince sonuc ne olur bisey diyememde bi soz duymustum yillar once karıkocanin ayagi uyurken bir birine degmezse araya soguluk girer buyurmus (bundan kasit yatak ayırmak sanirim) cevremde ne yazik ki bu tezi dogrulayacak bi kac kotu ornek var o yuzden ne yapip edip bu ayri yatma olayini hayatin bir parcasi haline getirmeden vazgecin bence bu sacma gurur olayindan
Degerlerime ve aileme haksret edilmedigi surece hicbirsey benim icin affedilmez degil sanirim
İste ama BN dedim git yatma yanimda diyeMümkün değil.
Sizinki de gurur değil inat.YATAKTAN ÇIKAN KİŞİYİ YATAĞA ÇAĞIRMAM.
Oluyo bazen öyle bnde öyle yapıyorum bu ara fazlalattim hemde hic bisey yokken olay çıkartır oldum;( ve sanırım odaben mi hiç ayri yatamadik tartiştik.. zaten ben uyuyamam kus olarak birlikte uyuyup sabahladiğimiz oldu.
darbe olayı gününde eşimle çok tartiştik boşyere.. hamileyim bide..
bagirdik çagirdik sinirlendim ne yaptıysam.. eşim tokat atmadi elimi tuttu. sakin ol dedi bişey yapmadi..
birbirmizi kirmiştik.. evden gidiyordum az kalsin babami ariycaktim beni alin diye.. eşim göndermedi.. ağladi bende ağladik bu şekilde bariştik.. ayri yatmadik..
suçum bende... nedeni ben başlattim. onda hiç bi suçu yok.. hamilelik hormonlarim yüzünden ya off
biliyo musuniz. Bnde bu yaptiginizi cokbir arkadaş çok güzel sölemiş.şimdi buna gurur yapan yarın başka şeylere gurur yapar.o yüzden gururnu kır çağır eşini yatağa.emin ol gururndan bişi kaybetmessin ilerde sana bu yol su olarak dönecek.bizdede oluyordu eşim salonda yatardı evi başına yıkardım ayrı yattı için haklı olsam dahi çeke çeke getirirdim.başlarda gururusuz gibi algılasada başka davalarda da o gurur yapmamaya başladı sonrları gurur falan kalmadı hiç bi konuda.
haklisiniz bu konuya bnm el tamam lazim BN ona gelme yatma yanimda diyorum bide;(ki çokta istiyorum gitmesin ..defalarca gitmiyorum ya de diyorum istediğinde kendini dinletiyosun koy ağırlığını karışma yaticam burda de diyorum ...farkındayım BN bu ara iyi değilim sıkıntılı biri oluverdimİkimizde inatçı keçinin tekiyiz ,gurur abidelerilah.ama evlilikte tek becerdiğimiz şey kavgadan sora sarılıp yatmak.bazen o adım atar bazen ben.eşinizle tekrar konuşmayı deneyin.
Ölüm gerçeğinin olduğu bu dünya da inatmış kibirmiş gururmuş HİİİİÇÇÇ yapmam yapamam.Eşimden 1 gece ayrı yatsam Allah korusun eşime bişey olsa o vicdan heabını ömrümce ödeyemem.Evet bayanlar iyi sabahlar herkese..şöyle ki esimle atismalarimizin büyük bi kısmında ayrı yatıyoruz ki nisanliyken ve evlendikten sonrada kus olsak dahi beraber ayni yatakta yatilcak diye çok konusmamiza rağmen bi turlu brceremiyoruz ..sanırım ikimizde de korelesi bi gurur var;(sizde nasıl oluyo bu durum ...ayni yatakta yatsak kus duramiyoruz en azından bi şekilde sarılıp barisiyorz ama bn inat edip cagirmiyorum oda inat edip BN cagirmasikca gelmiyor sonuç mu ayrı ayrı sabah ediyoruz ilimizde geceyi deliksiz uyku ile geçirmemişse halde
Ne diyim cok haklisiniz...sizin olaylar karşısinda ki durusunuzdan nasip olsun bizede...Ölüm gerçeğinin olduğu bu dünya da inatmış kibirmiş gururmuş HİİİİÇÇÇ yapmam yapamam.Eşimden 1 gece ayrı yatsam Allah korusun eşime bişey olsa o vicdan heabını ömrümce ödeyemem.
Ben haklı da olsam Nazlı eşime"Hadi aşkım yatağımıza gidip uyuyalım" derim. zaten 1 dakika küs kalmam sanki hiçbirşey olamamış gibi davranırım.
Hayat KÜSEMEYECEK kadar kısa aslın da.Aldığımız nefes bile emanetken bu İnatlar kime ve niçin?
Sevdiklerinizin kıymetini bilin sizin kıymetinizi bilmeyeni de def edin
Tartışıp ayrı yatmk başka bisey zaten yok yok bu durumu düzeltme kararı almış bulunuyorum an itibariyletartıştığım zaman değil de genelde ayrı yatıyorum, o yatana kadar yanındayım o uykuya geçince ben kanepeme gidiyorum. gece atraksiyonumuz olmuyor zaten, boşuna horlama sesi dinlememe gerek yok, bir misophaniak olarak büyük işkence birinin yanında uyumak, saat olan odada uyumak, su sesinde vs uyumak.. eşim zaten nöbet usülü çalışıyor bir gece evde öbüründe işte oluyor, tek yatmaya iyice alıştım uyku tutmuyor onla yatınca
bunu hiç sorun etmedik, ama özellikle tartışma sırasında yatak ayırmak pek hoş gelmiyor kulağa...
Bunu beğendimaynı yatakta temassız yattığımız oldu bir kez. =)
Hahaha maşallah sizeBi defa yeni evliyken yattim ama gece bi uyandim kucagindayim odaya gdyorm bende hic sesimi cikarmadan odaya gttik sarildigindada karsilik vermistm ve nezaman kussek o biliyoki ben onun attgi adimlara karsilik vericem o yuzden gelir illa.
Ama ben de ilk zaman cok gtmeye kaalkiodum kolumdan tutyodu nereye die. Ama simdi diyrm iyiki de ole olms birbirmzn suratina bakmicak drrcede kavgaa etsk o yataga yatyorz sonuc sabah uyandigimda ya sarilmis oluyorz yada .. öhhööm .. öhhöömm neyse
Ohoo ohhu Hahaha maşallah sizeBi defa yeni evliyken yattim ama gece bi uyandim kucagindayim odaya gdyorm bende hic sesimi cikarmadan odaya gttik sarildigindada karsilik vermistm ve nezaman kussek o biliyoki ben onun attgi adimlara karsilik vericem o yuzden gelir illa.
Ama ben de ilk zaman cok gtmeye kaalkiodum kolumdan tutyodu nereye die. Ama simdi diyrm iyiki de ole olms birbirmzn suratina bakmicak drrcede kavgaa etsk o yataga yatyorz sonuc sabah uyandigimda ya sarilmis oluyorz yada .. öhhööm .. öhhöömm neyse
bir arkadaşımdada böle olduğunu duymuştum.bizde öle olmadı ama.egoları dahada şişiyo demekki.biliyo musuniz. Bnde bu yaptiginizi cok
esimde huy değişikliğine sebebiyet verdi bna bagirmayan kizmayan adam artik bağıran adam haline geldi
Biz de nişanlıyken öyle derdik. İlk yıllar ayrı yattığımız olmuştur güya küsüz ya. Şimdi deli gibi kavga etsek de ayrı yatmayiz. Ne rahatımı bozacam yaEvet bayanlar iyi sabahlar herkese..şöyle ki esimle atismalarimizin büyük bi kısmında ayrı yatıyoruz ki nisanliyken ve evlendikten sonrada kus olsak dahi beraber ayni yatakta yatilcak diye çok konusmamiza rağmen bi turlu brceremiyoruz ..sanırım ikimizde de korelesi bi gurur var;(sizde nasıl oluyo bu durum ...ayni yatakta yatsak kus duramiyoruz en azından bi şekilde sarılıp barisiyorz ama bn inat edip cagirmiyorum oda inat edip BN cagirmasikca gelmiyor sonuç mu ayrı ayrı sabah ediyoruz ilimizde geceyi deliksiz uyku ile geçirmemişse halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?