Kocanizla tartistiginizda ayrı yatiyo musunuz?

Çok saolsun cavabiniz icin

Oluyo bazen öyle bnde öyle yapıyorum bu ara fazlalattim hemde hic bisey yokken olay çıkartır oldum;( ve sanırım oda
biliyo musuniz. Bnde bu yaptiginizi cok
esimde huy değişikliğine sebebiyet verdi bna bagirmayan kizmayan adam artik bağıran adam haline geldi
İkimizde inatçı keçinin tekiyiz ,gurur abidelerilah.ama evlilikte tek becerdiğimiz şey kavgadan sora sarılıp yatmak.bazen o adım atar bazen ben.eşinizle tekrar konuşmayı deneyin.
haklisiniz bu konuya bnm el tamam lazim BN ona gelme yatma yanimda diyorum bide;(ki çokta istiyorum gitmesin ..defalarca gitmiyorum ya de diyorum istediğinde kendini dinletiyosun koy ağırlığını karışma yaticam burda de diyorum ...farkındayım BN bu ara iyi değilim sıkıntılı biri oluverdim

Bi defa yeni evliyken yattim ama gece bi uyandim kucagindayim odaya gdyorm bende hic sesimi cikarmadan odaya gttik sarildigindada karsilik vermistm ve nezaman kussek o biliyoki ben onun attgi adimlara karsilik vericem o yuzden gelir illa.
Ama ben de ilk zaman cok gtmeye kaalkiodum kolumdan tutyodu nereye die. Ama simdi diyrm iyiki de ole olms birbirmzn suratina bakmicak drrcede kavgaa etsk o yataga yatyorz sonuc sabah uyandigimda ya sarilmis oluyorz yada .. öhhööm .. öhhöömm neyse

Ölüm gerçeğinin olduğu bu dünya da inatmış kibirmiş gururmuş HİİİİÇÇÇ yapmam yapamam.Eşimden 1 gece ayrı yatsam Allah korusun eşime bişey olsa o vicdan heabını ömrümce ödeyemem.
Ben haklı da olsam Nazlı eşime "Hadi aşkım yatağımıza gidip uyuyalım" derim. zaten 1 dakika küs kalmam sanki hiçbirşey olamamış gibi davranırım.
Hayat KÜSEMEYECEK kadar kısa aslın da.Aldığımız nefes bile emanetken bu İnatlar kime ve niçin?
Sevdiklerinizin kıymetini bilin sizin kıymetinizi bilmeyeni de def edin

Ne diyim cok haklisiniz...sizin olaylar karşısinda ki durusunuzdan nasip olsun bizede...

Tartışıp ayrı yatmk başka bisey zaten yok yok bu durumu düzeltme kararı almış bulunuyorum an itibariyle

Ben cocuk yastan berı tv sesı duymadan uyuyamıyıorum...Kendimi zor tutuyorum uyuyamıyorum hala.. Ama kendımı zorluyorum.. Arada esimle birlikte tv karsısında uyuyoruz.. En mutlu oldugum en rahat ettıgım an sanırım..

Ayrıca yataga gelmek icin eşinizin sizden izin almaması gerekli.. Siz bunu tatlı anlarınızda belirtin.. Aranızdaki sogukluk uzamamıs olur boylelıkle..

Hahaha maşallah size
Ohoo ohhu Hahaha maşallah size) sakası bi yana esinizde sizde iyi dengelemissiniz

Genelde küsmeyiz ciddi küsersek ben yatak odasında yatarım hiç konuşmadan kalkmadan oda gelir yatar yanıma uykusu gelince, ama ayrı yatmak sorun değil bizim için zaten

Büyük bi sorun yoksa ayrı yatmayın bence. Öyle olunca öfke daha da büyüyor, birbirinizi sakinleştirin böyle durumlarda. Hiç gerek yok yatak ayırmaya, sevdiğinden ayrı geçirdiğin gecenin hiç bir kıymeti yok bence.

Hiç bir zaman yatağa küs girilmemeli ki yatak ayırmak nesidir ?
Ben nişanlıyım şuan aynı evde bile olmasak kendi yatağıma bile küs yatamıyorum telefondan illa ki konuşturup ,gönüllerimizi alarak uyuruz çünkü bir kere o yatağa küs girildimi ,yatak ayrıldımı hep aynısı olur.

Benim kocam bu konuda cok somut davraniyor. Ben onu yataktan kovsam bile ayri yatmaz. Yani bizde 5 senelik evliyiz belkide sirf 1 kere ayri yattik oda ilk seneydi ikimizde daha acemiydik evlilik konusunda

Biz de nişanlıyken öyle derdik. İlk yıllar ayrı yattığımız olmuştur güya küsüz ya. Şimdi deli gibi kavga etsek de ayrı yatmayiz. Ne rahatımı bozacam ya

Biz yatarız, günlerce de konuşmayız.
Hatta şu an küçük odayı düzenliyorum, yatağını alırsam oraya geçebilirim.

1 bucuk yillik evliyiz sanirim tartisma yüzünden 2 kez ayri uyuduk onlarda baya kırıcı şeylerdi o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…