- 11 Ağustos 2015
- 333
- 284
- 23
- 42
- Konu Sahibi Onun gulusu
-
kesınlıkle ayrı yatmak en ıyısı cunku cok cıvık oluyorlar en ezından benımkısı oyle
Evet bayanlar iyi sabahlar herkese..şöyle ki esimle atismalarimizin büyük bi kısmında ayrı yatıyoruz ki nisanliyken ve evlendikten sonrada kus olsak dahi beraber ayni yatakta yatilcak diye çok konusmamiza rağmen bi turlu brceremiyoruz ..sanırım ikimizde de korelesi bi gurur var;(sizde nasıl oluyo bu durum ...ayni yatakta yatsak kus duramiyoruz en azından bi şekilde sarılıp barisiyorz ama bn inat edip cagirmiyorum oda inat edip BN cagirmasikca gelmiyor sonuç mu ayrı ayrı sabah ediyoruz ilimizde geceyi deliksiz uyku ile geçirmemişse halde
ben sewmıyorum yaa 1 sat sonra hıcbırsey olmamıs gıbı cıvımasını
e cıvık olsun işte iyi değil mi
ben kendi adıma cevap vereyim genel bir soruysabilmediğimden soruyorum.
tartışmışsınız. Konu ailedir, hakarettir, kısıtlamadır vs vs.
böyle olunca nasıl gidip beraber uyuyabiliyorsunuz? sırf konuyu kapatmak için uzamasın ayrı yatmamak adına inanmadığın birşey içinde alttan almak bana mantılı gelmiyor?
bilmediğimden soruyorum.
tartışmışsınız. Konu ailedir, hakarettir, kısıtlamadır vs vs.
böyle olunca nasıl gidip beraber uyuyabiliyorsunuz? sırf konuyu kapatmak için uzamasın ayrı yatmamak adına inanmadığın birşey içinde alttan almak bana mantılı gelmiyor?
ben kendi adıma cevap vereyim genel bir soruysa
kavgaydı küsmekti barışmaktı bunlar değilde yatak rahat olduğu için yatakta yatıyoruzyani bu alttan almak değilde uyku konforundan ödün vermemek bizim için, çok mu ruhsuzuz be
en azından öyle olmalı. üstü kapatılıp beraber yatılması mantıklı gelmiyorben de kendi adıma yanıt vereyim.
problem neyse sonuna kadar kavga ederim, ama eşimle kavgalıyken uyuyamam zaten, onu da uyutmam,
o problem çözülür, gece artık kaç olmuşsa ondan sonra yatılır.
gerçi çok ciddi sorunlarımız da olmadı bugüne kadar,
o durumda yatak ayırmak normaldir belki de.
genel olarak bir sorun var. üstünün kapatılmamasından yanayım. eğer üstü kapatırsa ileri deki günlere davetiye çıkarır
tamam aynı yatakta uyuyun ama sarılmak nedir
Evet bayanlar iyi sabahlar herkese..şöyle ki esimle atismalarimizin büyük bi kısmında ayrı yatıyoruz ki nisanliyken ve evlendikten sonrada kus olsak dahi beraber ayni yatakta yatilcak diye çok konusmamiza rağmen bi turlu brceremiyoruz ..sanırım ikimizde de korelesi bi gurur var;(sizde nasıl oluyo bu durum ...ayni yatakta yatsak kus duramiyoruz en azından bi şekilde sarılıp barisiyorz ama bn inat edip cagirmiyorum oda inat edip BN cagirmasikca gelmiyor sonuç mu ayrı ayrı sabah ediyoruz ilimizde geceyi deliksiz uyku ile geçirmemişse halde
Ayrı uyumak saçma kaldiki dinimiz ce de iyi değilEvet bayanlar iyi sabahlar herkese..şöyle ki esimle atismalarimizin büyük bi kısmında ayrı yatıyoruz ki nisanliyken ve evlendikten sonrada kus olsak dahi beraber ayni yatakta yatilcak diye çok konusmamiza rağmen bi turlu brceremiyoruz ..sanırım ikimizde de korelesi bi gurur var;(sizde nasıl oluyo bu durum ...ayni yatakta yatsak kus duramiyoruz en azından bi şekilde sarılıp barisiyorz ama bn inat edip cagirmiyorum oda inat edip BN cagirmasikca gelmiyor sonuç mu ayrı ayrı sabah ediyoruz ilimizde geceyi deliksiz uyku ile geçirmemişse halde
yok bizde üstünü kapatma vs yok, sorun çözülür çözülmez, küs olur oluruz olmaz yani romantik sebeplerden değil, zaten insan küsse neden sarılsın ki, yada çok sinirliysen neden sarılıp yatarsın, ama kanepede yatıp bel ağrısıyla uyanmak kimseye bi fayda sağlamayacağı için yatakta yatıyoruz, küssek sinirliysek bir birimize temas etmeden yatıyoruz tabii ki, hatta genelde aynı yatakta yatsakta, biri diğeri uyuduktan sonra geliyor
bu yatağa küs girilmez olayıda çocuklar duymasından sonra popüler oldu bence, ve buna genelde de kadınlar takılıyordur gibime geliyor, erkekler yatar uyur kadınlarda kanepede bi sağa bi sola kendine eziyet edertam tersi olanlarda vardır tabii genelleme için demiyorum
bilemiyorum.
ben küs olduğum kişiyle aynı yatakta uyumambekara kadın boşamak kolay derler ya onun gibi birşey herhalde benimkide
o gitsin işteuyku konforumdan hiç bişey için ödün veremem valla : D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?