Kocanizla tartistiginizda ayrı yatiyo musunuz?

kesınlıkle ayrı yatmak en ıyısı cunku cok cıvık oluyorlar en ezından benımkısı oyle

Buna çok basit bir çözümümüz var, küsmemek.
Her evli çift gibi dönem dönem anlaşamadığımız konular, tartışmalarımız oluyor bizimde. Ama tartışıp, sonuca bağlayıp, barışıp öyle yatıyoruz.

bilmediğimden soruyorum.
tartışmışsınız. Konu ailedir, hakarettir, kısıtlamadır vs vs.
böyle olunca nasıl gidip beraber uyuyabiliyorsunuz? sırf konuyu kapatmak için uzamasın ayrı yatmamak adına inanmadığın birşey içinde alttan almak bana mantılı gelmiyor?

ben kendi adıma cevap vereyim genel bir soruysa
kavgaydı küsmekti barışmaktı bunlar değilde yatak rahat olduğu için yatakta yatıyoruz yani bu alttan almak değilde uyku konforundan ödün vermemek bizim için, çok mu ruhsuzuz be

ben de kendi adıma yanıt vereyim.
problem neyse sonuna kadar kavga ederim, ama eşimle kavgalıyken uyuyamam zaten, onu da uyutmam,
o problem çözülür, gece artık kaç olmuşsa ondan sonra yatılır.
gerçi çok ciddi sorunlarımız da olmadı bugüne kadar,
o durumda yatak ayırmak normaldir belki de.

genel olarak bir sorun var. üstünün kapatılmamasından yanayım. eğer üstü kapatırsa ileri deki günlere davetiye çıkarır
tamam aynı yatakta uyuyun ama sarılmak nedir

en azından öyle olmalı. üstü kapatılıp beraber yatılması mantıklı gelmiyor benim zaten 2 3 gün geçmesi lazım olayı sindirmem için

genel olarak bir sorun var. üstünün kapatılmamasından yanayım. eğer üstü kapatırsa ileri deki günlere davetiye çıkarır
tamam aynı yatakta uyuyun ama sarılmak nedir

yok bizde üstünü kapatma vs yok, sorun çözülür çözülmez, küs olur oluruz olmaz yani romantik sebeplerden değil, zaten insan küsse neden sarılsın ki, yada çok sinirliysen neden sarılıp yatarsın, ama kanepede yatıp bel ağrısıyla uyanmak kimseye bi fayda sağlamayacağı için yatakta yatıyoruz, küssek sinirliysek bir birimize temas etmeden yatıyoruz tabii ki, hatta genelde aynı yatakta yatsakta, biri diğeri uyuduktan sonra geliyor
bu yatağa küs girilmez olayıda çocuklar duymasından sonra popüler oldu bence, ve buna genelde de kadınlar takılıyordur gibime geliyor, erkekler yatar uyur kadınlarda kanepede bi sağa bi sola kendine eziyet eder tam tersi olanlarda vardır tabii genelleme için demiyorum

Yatak ayırmak evlilikte en kötüsü..
Mesela biz aşırı tartışınca eşim salona gidiyor sakın benim yanıma gelme diyorum yastığımı alıyorum hole taşın üstüne yatıyorum saçmalama diyor ya bırak beni istediğim yerde yatarım git yanımdan falan diyorum arada da sonra dersin çocuğumuz niye olmuyo gör işte falan diyorum
Tamam kalk odaya diyor ikimiz de sırtımızı dönsek te aynı yatakta yatmış oluyoruz

Ben küsmesem bile ayri yatiyorum.

Sicak hava yahu... o klimali odada yatamiyor ben klimasiz... napayim piseyim mi :)

Ceza olarak degil konfor olarak kullaniyoruz biz ayri yatmayi

Ayrı uyumak saçma kaldiki dinimiz ce de iyi değil

1.5 yıllık evliyim kus olsak büyük kavga bile etsek hep aynı yatakta yatariz sizinki değişik bence ne diyeceğimi bilemedim

bilemiyorum.
ben küs olduğum kişiyle aynı yatakta uyumam bekara kadın boşamak kolay derler ya onun gibi birşey herhalde benimkide

Bizim tartışmalar bir sona baglanmadan bitmez. O son da genelde mutlu son olur bu yüzden ayrı yatmayiz

Biz kız bizim yatakta uyudugunda ayrı yatmak zorunda kalıyoruz. Kocam kızımı eziyorda. .

Biz tartismis olsak da ayni yatagi herzaman paylasiriz.Gece kolunu bana atar sarilir sabaha bi bakariz barismisiz...

Asla ayri yatmayiz bu sayede hic küs başladığımız günümüz olmaz. Yatak ayırmanın dogru olmadığını dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…