• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocanzn yada sevgilinizin yalann yakaladnz m?

1 tane yalanını yakaladım o da çok önemli birşey değildi
yeni barışmıştık ve ben kaç dersten okulu uzattığını bilmiyordum sorduğumda uzattığı ders sayısının 3 aşağısını söylemişti saftirik
sonra ben de yakaladım bir şekilde ve burnundan getirdim utanmış da ondan söyleyememiş
başka yalanını yakalamadım yalan söylediğinden şüphelendiğim anlar oldu ama şüphede kaldı sadece belki yalan değildi belki de profesyonelce söyledi

yakaladım, gözmezden geldim.
yakaladım, yüzüne vurdum.
yakaladım, kavga çıkardım.
sonuç terketti.
Zaten kendine güveni olan insan yalan söylemez. Yalan söleyerek durumu kurtarmaya çalışıyorlar ama yakalanabilcekleri ihtimalini düşünmüyorlar hiç. Halbuki doğruyu söylemeleri yalan söylediğini bilmekten daha az canımızı yakacak.

Bizimki de eskiyle alakalı yalan söylemiş...
Bir süre sonra fardekip yüzüne vurdum ama...
Bir diğerini kaldırmam tabii.
:1ninca:

Bizimki de eskiyle alakalı yalan söylemiş...
Bir süre sonra fardekip yüzüne vurdum ama...
Bir diğerini kaldırmam tabii.
:1ninca:

benim basımada gelmisti eskiyle ilgili yalan soylemeler.. yalan soylemeyn insan yok zaten ama ne hakkaında yalan soyledigide iliskiyi etkiler tabi

yakaladım ilişkimizin ilk zamanlarıydi ama intikamamım acı oldu aylarca surundurdumkötükedihüso
gecmişiyle ilgiliydi ama olsun burnu fena surtuldu

benim basımada gelmisti eskiyle ilgili yalan soylemeler.. yalan soylemeyn insan yok zaten ama ne hakkaında yalan soyledigide iliskiyi etkiler tabi

Haklısın aslında kırıldım çünkü beni etkilemek üstüne söylenmiş olumlu bir yalandı...
Neden yaptın diye sordum, beni yanlış anlamandan korktum demişti.
:oklava:
Neyse ki, yeni söyleyecek cesareti yok, olursa parçalarım.
:mymeka:

Haklısın aslında kırıldım çünkü beni etkilemek üstüne söylenmiş olumlu bir yalandı...
Neden yaptın diye sordum, beni yanlış anlamandan korktum demişti.
:oklava:
Neyse ki, yeni söyleyecek cesareti yok, olursa parçalarım.
:mymeka:

Aynisini ben nisanliyken yasadim, ama bu benim yalanimi yakaladigi an olmustu..
Bi olay olmustu ve bunu ben saklamak durumunda kalmistim, o da yakaladi..
Sonra o da sakladigi biseyi anlatti, eskiyle ilgili.. Tahmin etmistim ama daha once..

Cok buyuk sorun olmadi, ama o yalan zamaninda soylenmeseydi kararimi etkilemis olabilirdi..

Evliligimizde hiiic yakalamadim. Hic cekinmez herseyi acik acik soyler. Yani benim gibi bin dereden su getirmez kaydirigubbakcemile3

Back
X