Kocas Arkadam aldatyor...

vayyyy ülkemin kadınları
baştan 1-0 geride olduğumuzu kabul ediyoruz
hemde biz
bazı yorumları kanım donarak okudum
her erkek aldatır....
erkektir aldatır...
sorarım size aşkın,sadakatin,merhametin yani bir ilişkinin temelini oluşturanların cinsiyeti olur mu?
benim kocam herşeyimdir
ama beni reel yada sanal aldatsın artık o benim kocam olmazki
benim arkadaşımın başına gelseydi bu şöyleyapardım;
eğer boşanabilicek bir kadınsa söylerdim bu rezalete son versin diye
ama sineye çekecek bir tipse söylemez yüreğine bir paslı çivi daha çakmazdım

vayyyy ülkemin kadınları
baştan 1-0 geride olduğumuzu kabul ediyoruz
hemde biz
bazı yorumları kanım donarak okudum
her erkek aldatır....
erkektir aldatır...
sorarım size aşkın,sadakatin,merhametin yani bir ilişkinin temelini oluşturanların cinsiyeti olur mu?
benim kocam herşeyimdir
ama beni reel yada sanal aldatsın artık o benim kocam olmazki
benim arkadaşımın başına gelseydi bu şöyleyapardım;
eğer boşanabilicek bir kadınsa söylerdim bu rezalete son versin diye
ama sineye çekecek bir tipse söylemez yüreğine bir paslı çivi daha çakmazdım
Sönmezim,o paslı çiviyi alıp,o aldatan kocanın totosuna çakalım, afiyetle yesin,oturamasın :delphin:

bence bu kadın zavallı degıldır..
her aldatılan ınsan zavallı olmaz..

neden zavallı dedim biliyomusun,onun gururu hiçe sayılıp aleni bi şekilde aldatıldığı için.işte bu yüzden bilmeli.benim gibi bunu bilenler ona acıyarak bakacak yoksa.bilmiyo,yazık diyecekler.acınacak duruma düşecek aptal yerine konulduğu için.onu bu durumdan kurtarmak lazım..

arkadaşım sen o adamın facebookuna girip sevgilisine mesajları okumussan......
mutlaka akrabası yada tanıdık kişilerde okumuştur........hiçmi kimsede dememiş......kocan seni aldatıyor diye buda ilginç.....ama
bu olay gizli kalmaz......mutlaka
o zavallı kadın duyar ve kıyamette kopar bence...........
adam zaten karısının parasını yedigi için......karısından vaz geçemiyor.......
sonuçta karısı para kaynagı.......
o paralarıda kendini bilmez ............kadınlarla yiyor......allah akıl fikir versin.......

adamı uyarma taraftarı değilim.bana yapmıyo görünür başka yerde yapar.ayrıca eşime gidip karına sahip çık aile içine karışmasın falan derse daha kötü olur.adam düşünmüyomu benim eşim görüyo,bende görebilirim diye.demekki korkmuyo duyurmaktan.ayrıca kadın başka şehirdeymiş.arkadaşım iş için hafta sonları şehir dışına çıkıyo diyodu,muhtemelen kadının yanına gidiyodur.bide zavallı kadın daha fazla kazanmak için mecbur çıkacak ben evimde beklerim kocamı diyo..
..............................................................................................................................
eminim seninde için içini yiyordur nasıl kulağına su kacıra bilirim diye

ne yapmayı düsünüyorsun sence en mantıklı yolu ne olabilir bi fikir oluştumu

bilinmeyen tel nosundan mesaj çeksen KOCANA GÜVENİYORMUSUN gibilerinden

belki huylanırda kendiliğinden bulur ne dersin .... bence kesinlikle uyandırılmalı bu kadın aldatılma uykusundan!!!!!!!!!!!

guubişim burayı okuyan erkekler olduğunu düşünerek
her erkek aldatırmış, haydin fırsat aramaya hobaaaa diyeceklerin olabileceğini düşünerek belirtmek istedim
isterse aldatsın, sonucuna da katlanır...
çok kadın hiç kadındır :dilcikar:

çenom......bu kırmızılı yer için alkışlarım.......alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

..............................................................................................................................
eminim seninde için içini yiyordur nasıl kulağına su kacıra bilirim diye

ne yapmayı düsünüyorsun sence en mantıklı yolu ne olabilir bi fikir oluştumu

bilinmeyen tel nosundan mesaj çeksen KOCANA GÜVENİYORMUSUN gibilerinden

belki huylanırda kendiliğinden bulur ne dersin .... bence kesinlikle uyandırılmalı bu kadın aldatılma uykusundan!!!!!!!!!!!

olabilir aslında CADIARZU hiç aklıma gelmemişti..

neden zavallı dedim biliyomusun,onun gururu hiçe sayılıp aleni bi şekilde aldatıldığı için.işte bu yüzden bilmeli.benim gibi bunu bilenler ona acıyarak bakacak yoksa.bilmiyo,yazık diyecekler.acınacak duruma düşecek aptal yerine konulduğu için.onu bu durumdan kurtarmak lazım..
bence yuvasında esını bekleyen ona bı cocuk veren
ve ıkıncı ıcın mucadele eden bı kadın aldatılsa bıle zavallı degıldır..
dısarda ben baksam ne kadar guclu bı bayan derım
guclukı aldatıldgnı bılıyodur belkı genede mucadele edıyodur yuvasını dagıtmak yerıne bunun yerıne yapıcı cozumler arıyodur..olamazmı olur hemde bal gıbı olur..aldatılan kadınlar asla zavallı degıllerdır asıl aldatan zavallıdır ve kendını aldatıyodur..ruhunu tatmın edıyodur..

aldatan kişi zavallı değil ş...... dir. offf ya bak gene cinlerim tepeme geldi.beyfendi evine geldi şimdi gördüm.gıcık,boğasım geliyo ya..

ben ciddiyim ya. kadının parası varsa temiz bi dayak attırsın. hatta param olsa ben adam tutup dövdürmek istiyorum böle adamları.

aldatan kişi zavallı değil ş...... dir. offf ya bak gene cinlerim tepeme geldi.beyfendi evine geldi şimdi gördüm.gıcık,boğasım geliyo ya..

Ya arkadasım senın bı sekılde anlatman lazım durumu.senın gıcık olman bişeyı degıstırmıcekkı..valla bende dellendım sabahtan berı takıp edıyorum ama..sen durumu aktarman lazım kadıncagıza yaaafisfisfis

Ya arkadasım senın bı sekılde anlatman lazım durumu.senın gıcık olman bişeyı degıstırmıcekkı..valla bende dellendım sabahtan berı takıp edıyorum ama..sen durumu aktarman lazım kadıncagıza yaaafisfisfis

evet ama bunu nasıl yapıcama hala karar veremedim.arkadaşlar sağolsun değişik fikirler önerdi ama ben çok kararsızım hala..pazartesiye kadar bi çözüm bulup öğrenmesini sağlamalıyım.yoksa uyuyamam geceleri..

valla böle bir durum da bırakın arkadaşımı yesi kat yabancı da yaşasa en en en kısa zaman da herşeyi anlatırım.ve ALLAH korusun böle bişi benim başıma gelmiş olsa ve ben anlamamış olsam(ki böle bişi imkansız yinede büyük konuşmayım)bana da en kısa zaman da anlatılmasnı isterim.anlatanın kim olduğu veya yakınlık derecesi önemli değil.anlattıklarını ispatlasın yeter:)

ben olsam alır interneti herşeyi gosterirdim.bana kuserse de kussun burda cok cok onemli bir arkadaşliği kurtarmaya çalişmiyoruz arkadaşlık her turlu buunur da bu kadının hak ettiği hayat bu mu kimsenin onunde ikinci bir hayat niye o hayatta yalandan ibaret olsun.

ister yakın ister uzak herkesin bilmeye ihtiyacı var.arkadaşliğini kaybetceksiniz diye bir insanın hayatını harcamayın.inanıp inanmamak ona kalmış

adamı uyarma taraftarı değilim.bana yapmıyo görünür başka yerde yapar.ayrıca eşime gidip karına sahip çık aile içine karışmasın falan derse daha kötü olur.adam düşünmüyomu benim eşim görüyo,bende görebilirim diye.demekki korkmuyo duyurmaktan.ayrıca kadın başka şehirdeymiş.arkadaşım iş için hafta sonları şehir dışına çıkıyo diyodu,muhtemelen kadının yanına gidiyodur.bide zavallı kadın daha fazla kazanmak için mecbur çıkacak ben evimde beklerim kocamı diyo..

Kızcağız bayağıda saftorozmuş yaaa... Bilmiyo ki herif ne cevizler kütürdetiyorÇok üzgünüm çoook...

Son düzenleme:
Şimdiki zaman, geçmiş zaman yok kızlar...Aldatılmamış kadın yoktur. Bu geçmiş ve gelecekte hep olacak. Ne yani her aldatılmada hemen bozulacak mı evlilikler. Kadın her zaman olgun, sabırlı, anaç davranmalı. Bu da benim fikrim.

Konuya gelince, kişiyi tanımıyorum. Söylenecek kadın var, söylenmeyecek var

duygusal ihanet fiziksel ihanet....

yeşilim kk da şunu anladım ki genel olarak bir çok kadın duygusal ihaneti yok sayıyor ya görmezden geliyor ya da görmezden gelmek istiyor....

gunaydın kıslar
caycan bişiler yapabildinmi dunden beri içim içimi yedi napardım diye
ama dayanamaz alır hatunu pcnin basına kendi gözleriyle gormesini sağlardım herhalde
direk soyleyemeyeceksen de facebook gibi bi sitenin nimetlerinden bahsederdim bak bole bole bi site var herkes uye falan diye tek tek anlatırdım sonrada kocasının hesabını gosterırdım . senın eşininde var flan fısman. gormesı bilmesilazım . o adam kendini akıllı sanıp karısını aldatıyor hemde bunu facebook gibi bi sitede afişe ediyor . kadını tanıyan ınsanlarda bunu biliyor. ne saf kadın dıyor.

o kadın bunu hakediyormu ?

gunaydın kıslar
caycan bişiler yapabildinmi dunden beri içim içimi yedi napardım diye
ama dayanamaz alır hatunu pcnin basına kendi gözleriyle gormesini sağlardım herhalde
direk soyleyemeyeceksen de facebook gibi bi sitenin nimetlerinden bahsederdim bak bole bole bi site var herkes uye falan diye tek tek anlatırdım sonrada kocasının hesabını gosterırdım . senın eşininde var flan fısman. gormesı bilmesilazım . o adam kendini akıllı sanıp karısını aldatıyor hemde bunu facebook gibi bi sitede afişe ediyor . kadını tanıyan ınsanlarda bunu biliyor. ne saf kadın dıyor.

o kadın bunu hakediyormu ?

canım akşam eşimle konuştum,ben dyanamıyom söylemem lazım dedi.çok kızdı,herşeye burnunu sokma dedi.eğer adam gelip bişey derse beni katil edersin dedi.o yüzden ben karar verdim eşimden gizlide olsa ona gerçekleri anlatmam lazım.yalnız şuan evlerinde misafir var.pazartesi gidecek diyodu.ben pazartesi onu kahve içmeye çağırıp önce bi ağzını yoklayım diye bi karar aldım.

ben olsam dayanamam hemen anlatırım delillerin var sonuçta kadın ne kadar yıkılırsa yıkılsın aptal yerine koyulmaktan kurtulmuş olcak ya...

Back
X