olabilir ama kargoda endi bilgilerimi vermem geremiyomu ki :uhm:
yanlış veririsin hiç kullanılmayan bir isim ve gsm numarası. doğru vermek zorunda değilsin :jeyyar:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanlış veririsin hiç kullanılmayan bir isim ve gsm numarası. doğru vermek zorunda değilsin :jeyyar:
kargoyu takip etmek için teli doğru vermem lazım ama onu napıcaz?
hayır :icecream: atf fişinden takip edilebilirsin...
çıktıları al kızın evine git kargoya filan verme posta kutunda bunu buldum de yada kendi mutfaktayken bunu kapı eşğinden atılar de
ben ordayken kapı eşiğine bırakmak olabilir belki CADIARZU
ben olsam yeni bi mail adresi alir bir dost imzasıyla kocasının facebookta yedigi haltları içeren linkleri yollarım arkadaşıma
hayatta susamam bu durumda
adam o kadar rahat ki
facebook gibi dingonun ahırı bi ortamda dahi ilişkisini afise etmekten cekinmemiş
bence esinin duymasından zerre korkusu yok
kadına yazık...
o cigeri 5 para etmez heriften 2. cocugu mu doguracak
hiç birşey için olmasa bile 2. cocugu engellemek icin işe koyulurdum doğrusu...
karaktersiz herif....
bence de... ya da kapısına bırakıp 3-5 dk sonra arayıp canım senin oralardayım evdeysen uğrayayım falan de.. gidince de hiç yerden alma kapıyı açınca bu ne falan dersin...
Arkadaşlar ne yaptığnızın farkındamısınız?
Belki kadın bitirmek istemeyecekte,arkadaşına mahcubiyetinden buna mecbur kalacak.
Bir yuvayı yerle bir etmek üzeresiniz,vebali büyük olur.
Kocasını savunmuyorum ama böylede yapmak gerekmiyor bence
bişekilde öğrenmesi gerekmiyomu sence.ben ona ayrıl demem asla,tamamen olumlu konuşurum ama adam kadını aptal yerine koyuyo,buna bi son vermek lazım..
Kadinin bunu bilmesi gerektigini dusunuyorum, ayrilir ayrilmaz kendisine kalmis
ama bilmesi gerekiyor...
Siz ordayken kargoyla gelmesi, yahut ciktilari kapini esigini birakmak vs bunlar suphe uyandirabilir,
sizin yaptiginiz bisekilde anlasilir ki okudugum kadariyla esinizden de cekiniyorsunuz...
Bence 3. bir kisinin agzindan ev telini aratin ve olanlari anlatin facebook a bir sekilde girip bakmasi
gerektigini, olan biteni gozuyle kendisinin gorecegini soyleyin( pc kullanmayi bilmiyorsa illa ki birinden yardim alir!) ayrica strawberry arkadasin dedigine onlem olarak da(size karsi mahcubiyetinden ayrilmak durumunda kalabilir vs) bu sekilde onlem almis olabilirsiniz, yani olaylar bir nevi sizin disinizda gelisecek...
Tatlım iyide ortada bir yuva söz konusu
Birde bebek var
Bu yıkımdan başka ne işe yararki
İlle birşey yapmak istiyorsan eşiyle konuş
Arkadaşına yanlış yaptığını anlat ona
Böyle postayla mesaj atsan ne olacak,arkadaşını perişan etmekten başka ne işe yarıyacak
Bence çok çocukça bir tutum olur