- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
kesinlikle.böyle şeylerde mantıklı olmak lazım.ya okadar karışık işlerki.kadında öyle fena bi kadında değil.aceba diyorum duysa terkedermi,yoksa çekermi yapılanları.bilmiyorumki ne yapacağını..
evle arabayı evlendikten sonra aldılarsa zaten kadının da hakkı olmuyo mu mallar üstündeCADIARZU
Bunları yaparken tabi kendi aileni evliliğini de düşün hatta eşinle paylaş diycem sonuçta senin bunları bildiğini biliyor sonra bi de senin huzurun bozulmasın
şöyle birşey de var eşinizin böyle bir adamı koruması da bir handikap.. benim kocam karısını aldatan arkadaşını bana koruyacak..
ne yapıp edip o kadının duymasını sağlamak lazım.. gidip direk konuşarak değil de işte mektupla ya da tesadüfen görmüş gibi falan...
evet oluyor.
kadın kıyameti kopardıktan sonra adam uyanıklık edip arabayı bi arkadaşının yada sevgilisinin üstüne gecirebilir
bunun hukuki yaptırımı nedir bilmiyorum ama her olumsuzlugu ince ince hesaplayarak hareket etmek lazım
slm bence eşinin duymasını sağla ama senin söylediğini adam bilmesin. çünkü işler iyice kötüye giderse adam kapına dayanır sen yaptın ettin der kendi yediği haltları unutur. Bizim burda öyle bi olay oldu arkadaş eşini bırakıp annesinin yanına gitti adam ise karısının samimi olduğu arkadaşlarının evine gidip sizin yüzünüzden oldu diye söyleyip tehditler etti. Kendi yaptığı pislikleri hatırlamadı kendisi hariç herkesi suçlu ilan etti.
bnce yeni bi facebook alın
adamın sevgilisini ekleyin ve korkutun
eğer adamın peşini bırakmazsa karısına söyleyeceğini falan söyleyin
önce bir avukatla görüşmek lazım o zaman mal kaçırmayı önlemek için ne yapmalı onu sormalı..illa bir yöntemi vardır..
sonra da kıyameti koparmak lazım ama her kadın bu kadar dirayetli olabilir mi bilmem.. benim ilk işim adamın yüzüne gözüne atlamak olurdu heralde:bbo:
esine de hak veriyorum ben ortalikta alenen seni seviyorum diyolarsa birbirlerine bir yerden cikacak bunun kokusu kadinin burnuna gelcek
o adam seni suclu cikartabilir basin cok agrayabilir yuvaniz huzursuz olabilir.
o yuzden haber verenin sen oldugunu bence kimse bilmemeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?