İnan anlamadım bir erkek nasıl annesini eşini öptüğü gibi öper :44: Hayretler içindeyim ,eşine bahsettin mi sıkıntılarından?
Uzak durmak en iyisi bu aileden...
Yok artıkBu nasıl bir sevgi yahu? Cinsel hayatınıza hatta adet gününüze kadar giriyor çok rahat. E oğluyla öyleyse... Şok durumdayım. Hiç normal değil.
evlendiğimiz gecede yanımızda duracak oldu yardım için bu şaka gibi ama değilmi.. ipleri bir türlü elime alamadım kocamı çok seviyorum ama bu sorunuda çözemiyorum bu yüzden ailesinden son derece soğudum
İşin iyi tarafından bakmaya çalışıcam : )
Daha çok yeni evlisin..Erkekler yeni evlendiklerinde daha bi ailelerini kıymete bindiriyor..Hemen evlendide değişti demesinler diye..
Tipik erkek psikolojisi işte..
Ama kaynananın sana kaç kere yaptınız : ) vs .. diye sorması çok çok anormal bi durum hele öpüşme olayı Allah muhafaza : )
Bence sen hemen çocuk düşünme evliliğinin normale dönmesini bekle..
Çok saçma geldi bana bunlar ..
Peki sen kaynanana ne cvp veriyorsun öyle sorular sorduğunda ?
Valla ben olsam eşimden soğurum. Annesiyle sevgili gibi öp.... karşımda duracaklar bende bakıcam.Yanınızda olupta ne yardımı edecekmiş? Aklıma hiç iyi şeyler gelmiyor. Siz içinde olduğunuz için görmüyorsunuz ama sapık bunlar. Çocuk falan yapmayın maazallah ..........
hani bir dizi izlersinizde merak edersiniz ne olacak diye.. aynen kayın validemde böyle işte.. geçen bize geldi 10 gün kaldı bazı akşamlar yatak odamıza daldı yanımıza uzandı konuşmaya başladı havadan sudan sonra odasına gitti. aynı şekilde gündüzleride öyleydi.. bana sorduğunda lafı geçiştiriyorum ama çok üsteliyor sonra eşim anlatıyor inanın ben utanıyorum
hani bir dizi izlersinizde merak edersiniz ne olacak diye.. aynen kayın validemde böyle işte.. geçen bize geldi 10 gün kaldı bazı akşamlar yatak odamıza daldı yanımıza uzandı konuşmaya başladı havadan sudan sonra odasına gitti. aynı şekilde gündüzleride öyleydi.. bana sorduğunda lafı geçiştiriyorum ama çok üsteliyor sonra eşim anlatıyor inanın ben utanıyorum
Ya cnm sen ne yazdığının farkındamısın ? Bunlar normal şeyler mi ki normal bi şekilde geçiştirmeye çalışıyosun ?
Ben olsam yıkardım dünyayı ! Bu ne saçma bi ilişki !
Bence sen tepkisiz kaldığın için davet veriyorsun başka saçmalıklarına ..
Hiç hiç normal diil korktum açıkcası böyle bi aileden
Sakın çok seviyosun kocanı diye göz yumma böyle şeylere !
sizi nasıl öpüyor eşiniz?
hiç bişey anlamadım kusurabakmayın ama :44::44::44:
Anladığım şeyi de konduramıyorum bi ana-oğul ilişkisine!
herhalde düşündüğüm gibi annesinin dudaklarına yapışmıyordur.
kayın validem öptürmek istemiyor gülüyor kafasını çeviriyor ama kocam inat yapıyor.. benim endişem çocuğumuz olursa kendisine çeker anne dedirtir. bundan korkuyorum ama bi yandanda çocuk olsa eşim aile babası olduğunu anlar ve daha çok bizi benimser diyede düşünüyorum. ah bi olgunlaşsa kafam karışık :S
Ne eşiniz normal nede annesi...
Kusura bakmayında haddim değil ama bu insanlarla bir arada olmak bile ürkütücü..
Eş gbi öpmek,odaya gelmek,adet gününü sormak..
Sakın çocuk bile düşünmeyin,evvela eşinizin büyümesi lazım ki sonra baba olabilsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?