Cidden inanamadim, üyelik de yeni olunca, iyice kurtlandim.
Bana hic normal gelmedi.
Yatak odasina dalip, yaniniza uyanip havadan sudan konusmasi falan....
Sizin tepkiniz de cok tuhaf geldi, yani bana hic bu konu gercekmis hissi vermedi.
Özellikle de cocugumuz olursa ya babaanneye anne derse demissiniz falan, sanki oraya gelene dek hic sorun yokmus gibi.
Dogruysa da fazla sakinlik zarardir diyeyim tavsiye olarak.
bi dakka nasıl yani kocam da istemedi izlemesini ? kadın sizi izlemeyi mi istedi ?
kardeşim kv cinsel hayatınızı sorduğunda sanane diyip ağzını kapatamıyor musun? tövbe estağfurullah tasası ona mı düşmüş yaa
şaka gibi inan diiicek bişey bulamadım, ben de kendmle ilgili bişeyler yazacaktım bu konuya ama donmuş durumdayım....
hiç ama hiiiiiiç normal değil.
bize yardım edecek oldu bekleyeyim sizi dedi bende eşimde olmaz öyle şey dedik izin vermedik..
Şaşkınlıktan gözlerim kocaman kocaman açıldı okurken.
Bunun anneye düşkünlükle alakası yok, farklı bir olay ama çözemedim.
Ne garip ya, anne dudaktan öpülür mü? hele de koskoca evli barklı bir erkek öpermi?
Kardeşimi annemin dudağından öperken hayal bile edemem, tövbe yarabbi.
Hele evdeki her olayı bırak özelin anlatılması... şaşkınlık içindeyim.
Birde evlendiğiniz gece yardım için yanınızda duraktı öyle mi? pardon ama neye nasıl yardım edecekti?
Filim izler gibi sizi mi izleyecekti?
bize yardım edecek oldu bekleyeyim sizi dedi bende eşimde olmaz öyle şey dedik izin vermedik..
ya nasıl olur ya şaka yaptığını söyle lütfen bu nasıl iştir bu nasıl bir sapıklıktır senin annen baban yok mu bu olanları bilmşyorlar mı seni nasıl o evde tutuyorlar sen nasıl duruyorsun ya
ayy inanamıyorum okuduklarıma. bunlar sapıklık resmen. hele ilk gece size yardım edeyim demesi
o dudaktan öpüşme nedir ya, ne iğrenç sapıkça birşey bu böyle
midem kalktı yaaa.......
offff Yarabbim daha neler duyacağız, bunlar nasıl iş böyle...
bu olanlara ses çıkaramıyorum diyorsunuz, kocam beni boşar yoksa diye.
aman boşasın yaa, böyle bir sapıklığın içinde olacağınıza boşanın yani.
söylersiniz hakime ana oğul dudaktan öpüşüyorlar, annesi gece odamıza girip yatağımıza uzanıyor.
bana sürekli cinsel hayatımla ilgili sorular soruyor ve ilk gecemizi izlemek istedi dersin.
inan tek celsede biter..
nası sinir oldum yaaaaaa
annemi 2 sene önce kaybettim babamda geçen sene yeniden evlendi kimseden fayda yok bana... sadece eşimden var. benim tek derdim bunlardı bağlılık ve saçmalıkları bunlarıda ben düzelteceğim ama elimden gelenide yapacam kocam beni çok seviyor bende onu.. anne konusunda düzeleceğini umuyorum beni kaybetmektende korkuyor kedi gibi adam aslında ama daha çocuk büyümemiş.. derdimi babama anlatamam malesef zaten oda 2. eşine tapıyor.. şöyle bakıyorumda hayatta kimse için ilk planda değilim.. ahhh annem ah keşke yaşasaydı bana her konuda akıl verirdi..
cnm kocamdan yana başka sıkıntım yokki.. adamı deli gibi seviyorum oda beni.. sorunum anneci olması işte... boşanma konusunu aklımdan bile geçirmem.. zaten eşimden başka kimsem yok beni tek seven sayan o. babam kendi karısı ile ordada ikinci plandayım.
Güzel kardeşim sen hala kocam anneci, anneci olmasından başka sıkıntım yok diyorsun.
Anneye düşkün olmak demek, sevmek demek, saymak demek...
Anneye düşkün olmak demek, dudaktan öpmek, 24 saatin raporunu vermek, cinsel hayatı anlatmak değildir.
Sayın konu sahibi...
Bu kadar insan anlatmaya çalışıyor.
Anlamıyor musun, anlamak mı istemiyorsun?
Bütün bu anlattıkların
SAPIKÇA
Başka bir izahı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?