kocası aşırı ana kuzusu olanlar buyrun dökün içinizi rahatlayın...

bi dakka nasıl yani kocam da istemedi izlemesini ? kadın sizi izlemeyi mi istedi ?

kardeşim kv cinsel hayatınızı sorduğunda sanane diyip ağzını kapatamıyor musun? tövbe estağfurullah tasası ona mı düşmüş yaa

annemin bir sözü vardı bu devirde geçinmek kolay değil derdi sabır ve herşeye sus derdi ama kendinide ezdirme derdi. ben şuan susuyorum ve son aşamalara geldim artık bundan sonra aynı şey olursa herşey farklı olacak kırmayacam ama güzellikle uyaracam ikisinide..

Şaşkınlıktan gözlerim kocaman kocaman açıldı okurken.

Bunun anneye düşkünlükle alakası yok, farklı bir olay ama çözemedim.

Ne garip ya, anne dudaktan öpülür mü? hele de koskoca evli barklı bir erkek öpermi?

Kardeşimi annemin dudağından öperken hayal bile edemem, tövbe yarabbi.

Hele evdeki her olayı bırak özelin anlatılması... şaşkınlık içindeyim.

Birde evlendiğiniz gece yardım için yanınızda duracaktı öyle mi? pardon ama neye nasıl yardım edecekti?

Filim izler gibi sizi mi izleyecekti?

Son düzenleme:
kardeşim kv cinsel hayatınızı sorduğunda sanane diyip ağzını kapatamıyor musun? tövbe estağfurullah tasası ona mı düşmüş yaa

öyle demeyi çok isterdim ama eşim beni terk eder dedim ya çok anacı tek laf ettirmiyor yorum yaptırmıyor bir yorum yapsam bana tuhaf tuhaf bakıyor bende alttan alıyorum kapaştırıyorum konuyu

bize yardım edecek oldu bekleyeyim sizi dedi bende eşimde olmaz öyle şey dedik izin vermedik..

ya nasıl olur ya şaka yaptığını söyle lütfen bu nasıl iştir bu nasıl bir sapıklıktır senin annen baban yok mu bu olanları bilmşyorlar mı seni nasıl o evde tutuyorlar sen nasıl duruyorsun ya

aslında kayınvalidem biraz cahil, hep herşeyde kendini önde tutmak istiyor eşime bir nedenle kızsam hemen soruyor ne oldu falan filan araştırıyor. kocamda biraz öyle yetişmiş aslında kocamda sorun yok ailesinin yetiştirme tarzında sorun var sizede dedim ya babanneside babasına soruyormuş ama kocamın annesi normal karşılamış ki demekki kendiside öyle. ben sevmiyorum fazla bize burunlarını sokmalarını.. sizlerde kendi sorunlarınızı yazın varsa içim ferah olsun karamsarlıktan simsiyah oldum. ayrıca derdimi dinlediğiniz için ve verdiğiniz fikirlerden dolayı çokk teşekkür ederim. bir mesaj gördüm ama bulamadım yoğunluktan. benim 2 üyeliğim var bunu dertleşmek için açmıştım. bir üyede bahsetmiş kayın validesinden yatak odasına dalmasından. bende yeni üyelikten yazmak istedim öbür üyeliğimle akşam eşim varken bazen yeni konulara bakıyorum..

ayy inanamıyorum okuduklarıma. bunlar sapıklık resmen. hele ilk gece size yardım edeyim demesi
o dudaktan öpüşme nedir ya, ne iğrenç sapıkça birşey bu böyle
midem kalktı yaaa.......

offff Yarabbim daha neler duyacağız, bunlar nasıl iş böyle...
bu olanlara ses çıkaramıyorum diyorsunuz, kocam beni boşar yoksa diye.
aman boşasın yaa, böyle bir sapıklığın içinde olacağınıza boşanın yani.
söylersiniz hakime ana oğul dudaktan öpüşüyorlar, annesi gece odamıza girip yatağımıza uzanıyor.
bana sürekli cinsel hayatımla ilgili sorular soruyor ve ilk gecemizi izlemek istedi dersin.
inan tek celsede biter..
nası sinir oldum yaaaaaa

konu basligini gorunce hemen gelip okumak istedim aneci olan cok erkek var olmayanlar bile anesini farkli tutabilir benim esim aneci degildir ama bir kere cvp vermemek icin ters ters baktigimda bile darilmisti birkac saat konusmadi bile benle ve hicbiseye kusmeyen bir es diye yazmak istiyordum ama canim seninki anecilik degil anesine bagli erkek boyle degildir yani bu iliskide sen biraz pasif kalmissin ilk gece kiyamet koparirdim isterse bitsin bende esimi cok seviyorum ama cinsel hayatimi anesine anlatir yada benim anlatmami beklerse isterse bitsin zaten oyle bise olabilirmi dudaktan opmesi icin zaten yorum bile yapmiyorum

ya nasıl olur ya şaka yaptığını söyle lütfen bu nasıl iştir bu nasıl bir sapıklıktır senin annen baban yok mu bu olanları bilmşyorlar mı seni nasıl o evde tutuyorlar sen nasıl duruyorsun ya

annemi 2 sene önce kaybettim babamda geçen sene yeniden evlendi kimseden fayda yok bana... sadece eşimden var. benim tek derdim bunlardı bağlılık ve saçmalıkları bunlarıda ben düzelteceğim ama elimden gelenide yapacam kocam beni çok seviyor bende onu.. anne konusunda düzeleceğini umuyorum beni kaybetmektende korkuyor kedi gibi adam aslında ama daha çocuk büyümemiş.. derdimi babama anlatamam malesef zaten oda 2. eşine tapıyor.. şöyle bakıyorumda hayatta kimse için ilk planda değilim.. ahhh annem ah keşke yaşasaydı bana her konuda akıl verirdi..

cnm kocamdan yana başka sıkıntım yokki.. adamı deli gibi seviyorum oda beni.. sorunum anneci olması işte... boşanma konusunu aklımdan bile geçirmem.. zaten eşimden başka kimsem yok beni tek seven sayan o. babam kendi karısı ile ordada ikinci plandayım.

( Allah yardımcın olsun

iyide bu da öyle az buz bi sorun değil ki......

Güzel kardeşim sen hala kocam anneci, anneci olmasından başka sıkıntım yok diyorsun.

Anneye düşkün olmak demek, sevmek demek, saymak demek...

Anneye düşkün olmak demek, dudaktan öpmek, 24 saatin raporunu vermek, cinsel hayatı anlatmak değildir.

annesi eğer oğluna mesafeli davransa böyle olmazdı.. kayınıma karşıda böyle rahat, konuşmalarını özellerini dinlemediğim için bilemiyorum..

Sayın konu sahibi...

Bu kadar insan anlatmaya çalışıyor.

Anlamıyor musun, anlamak mı istemiyorsun?

Bütün bu anlattıkların

SAPIKÇA

Başka bir izahı yok

Sayın konu sahibi...

Bu kadar insan anlatmaya çalışıyor.

Anlamıyor musun, anlamak mı istemiyorsun?

Bütün bu anlattıkların

SAPIKÇA

Başka bir izahı yok

anlıyorum ama eşime kondurmak istemiyorum.. eşiminki dediğim gibi yetişme tarzı. düzelecek inşallah düzeltecem kendime inanıyorum ama sizlerde duanızı esirgemeyin benden Rabbim hepimizin dertlerinin dermanınıda versin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…