hani yanaktan bir kez öpersiniz ya.. annesinide o şekilde 1 kez ama dudaktan öpmeye çalışıyor kaynanam öptürmüyor kafasını çevirip gülüyor. valla burası olmasa kimseyle paylaşılacak gibi değil tam bi sinir..
hani yanaktan bir kez öpersiniz ya.. annesinide o şekilde 1 kez ama dudaktan öpmeye çalışıyor kaynanam öptürmüyor kafasını çevirip gülüyor. valla burası olmasa kimseyle paylaşılacak gibi değil tam bi sinir..
çok güzel söylemişsin eşimin büyümesi lazım evet. ama büyütmekte bana düşüyor ona aile reisi olmayı aşılamam lazım.. anne babaya bağlı olmak iyidir ama aşırısı iyi olmuyor malesef.. Allah korusun kaybettiğinde nasıl kendini toparlar.. ne kadar mesafe o kadar iyidir her zaman saygıda sevgide her zaman mesafe ile yerini korur..
yani nasıl ben anlamadım sizi mi annesini öptüğü gibi öpüyor yoksa annesini mi sizi öptüğü gibi öpüyor :S yani ne bileyim ağzıma almaktan bile çekiniyorum ama nasl yani nasıl öpüyor dudağından falan mı üfff
:S şimdi tabii hemen konduramıyor insan ama acaba çocukluğundan kalan birşey mi çocukken annesini dudaktan öpüyorsa o mu alışkanlık yaptı acaba ?
ama nasıl yatak odanızı soruyor kaynana nasıl bir kadın ya ne tuhaf bir aile ilişkisi bu
Yani eşinizin annesini sevgili gibi sevmesi cinsel ilişkinizin ayrıntısını pembe dizi gibi anlattırması hatta siz söylemeyince oğluna sorması onun da gayet güzel bie şekilde anlatması sorun değil, çocuğun babaannesine anne demesi sizi korkutuyor. Dilimin ucuna bişeyler geliyor da uygunsuz içerik olur diye korkuyorum anlayın sizDiyorum ki sapık bunları sapık! Ne çocuğu ne doğurması hemde böyle sapkın bir aileye!
Çocukken öper anlarımda kazık kadar adam da kalkıp anansının dudaklarından öpmez ya..
İnsan karısından çekinir utanır biraz..
Nerde görülmüş bu olay..
Eşinizi ne kadardır tanıyorsunuz? Yaşlarınızı öğrenebilir miyim?
Var bir tuhaflık eşinizde,hangi erkek annesini dudaktan öpmek isterki :26:
Eşiniz özel yaşantınızı annesine mi anlatıyor yoksa.benmi yanlış anladım
ben sadece kendi ailem olsun istiyorum eşim ben ve Allah nasip ederde olursa çocuğumuz... eşimi çok uyardım bir daha yapmaması için şakada olsa kaldırılmaz dedim uyardım bakalım yapmayacak oldu birazda benim kıskandığımı düşünüp kırıldı ama yapmayacak oluyor.. inşallah görecez bakalım memlekete gittiğimizde tekrar devam ederse artık eşime ben kızıp küsecem yapacak birşey yok. gerekirse kaynanamıda uyaracam sormaması için kırılmasın diye hep konu saptırdım ama artık sıkıldım..
kayın pederimede annesi sorarmış önceden halada soruyormuş sanırım kaynanam söyledi sanırım bu bulaşıcı birşey inşallah banada bulaşmaz sinirlerim bozuldu :):S şimdi tabii hemen konduramıyor insan ama acaba çocukluğundan kalan birşey mi çocukken annesini dudaktan öpüyorsa o mu alışkanlık yaptı acaba ?
ama nasıl yatak odanızı soruyor kaynana nasıl bir kadın ya ne tuhaf bir aile ilişkisi bu
Sorunun nerede olduğunu göremiyorsunuz. Eşiniz siz bunu yapmayın dediğinizde kıskançlık yaptığını düşünüyor yani annesini dudağından öpmesi cinsel ilişkinizin ayrıntısının sorulmasında bir yanlışlık görmüyor. Annesi oğluna fazla bağlı (yanlış yerden) oğlunu da öyle tuhaf yetiştirmiş. Kabul etsen oğlu annesini ilk gece kendisini izletecek. İnan ki yanlış yerden bakıyorsun.
malesef bır cogumuz kayınvalıde sorunları yasıyoruz ancak senınkını duyunca bızımkıler bıraz daha masumlaştı :)
evlılıgın baslarında erkekler annelerını hala 1. kadın olarak gormeye devam ederler,sana bekle duzelır demıycem eğer sen ıplerı elıne almazsan bu durum aşla değişmeyecek
annesınden baskın bır karakter olmalısın ve gerekırke rest çekmelısın,zaten sımdı restını cekmez agırlıgını koyup rahatsızlıklarını duzgun bır sekılde dıle getırmezsen ılerde memlekete gıttıgınızde cocugunuz olsa dahı cok daha buyuk sıkıntılar yasayacaksınız.cocuk ıcın sakın acele etme bekle hersey senın ıstedıgın gıbı olana kadar bekle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?