kocası aşırı ana kuzusu olanlar buyrun dökün içinizi rahatlayın...

yani ne diyecegimi bilemedim,
biraz ozel olmali boyle seyler
cnm yarin araniz azicik bozulsa duymayan kalmaz cok zor
kaynim seninki kadar olmasada herseyini nanlatiyor
cocuklari ile arasinda gecen problemleri bile annesine anlatiyor biz bunu bile garipserken
senin ki baya bi abartiyor.

yani nasıl ben anlamadım sizi mi annesini öptüğü gibi öpüyor yoksa annesini mi sizi öptüğü gibi öpüyor :S yani ne bileyim ağzıma almaktan bile çekiniyorum ama nasl yani nasıl öpüyor dudağından falan mı üfff

Var bir tuhaflık eşinizde,hangi erkek annesini dudaktan öpmek isterki :26:

Eşiniz özel yaşantınızı annesine mi anlatıyor yoksa.benmi yanlış anladım

:S şimdi tabii hemen konduramıyor insan ama acaba çocukluğundan kalan birşey mi çocukken annesini dudaktan öpüyorsa o mu alışkanlık yaptı acaba ?

ama nasıl yatak odanızı soruyor kaynana nasıl bir kadın ya ne tuhaf bir aile ilişkisi bu

Size bir büyük tavsiyesi benden,ne kadar uğraşırsanz uğraşın eşiniz asla annesinden kopamaz..
Bughün özel yaşantısını anlatan bir erkekten büyüme beklemeyin sakın..

Annesini yanaktan öpüyormuş sonra dudaktan öpmek isteyince annede kafasını çeviriyormuş..

Çocukken öper anlarımda kazık kadar adam da kalkıp anansının dudaklarından öpmez ya..

İnsan karısından çekinir utanır biraz..

Nerde görülmüş bu olay..

ben sadece kendi ailem olsun istiyorum eşim ben ve Allah nasip ederde olursa çocuğumuz... eşimi çok uyardım bir daha yapmaması için şakada olsa kaldırılmaz dedim uyardım bakalım yapmayacak oldu birazda benim kıskandığımı düşünüp kırıldı ama yapmayacak oluyor.. inşallah görecez bakalım memlekete gittiğimizde tekrar devam ederse artık eşime ben kızıp küsecem yapacak birşey yok. gerekirse kaynanamıda uyaracam sormaması için kırılmasın diye hep konu saptırdım ama artık sıkıldım..

k.validen hiç normal deil kaç kez birlikte oluyorsunuz adet gördün mü ?gibi sorular şaşırdım kaldım doğrusu bu sorularına cevap verme bunlar özel konular sadece beni ilgilendirir de.eşine ise diyecek söz bulamıyorum şaka gibi valla sakın altlı üstlü falan oturma hayatın zehir olur

Çocukken öper anlarımda kazık kadar adam da kalkıp anansının dudaklarından öpmez ya..

İnsan karısından çekinir utanır biraz..

Nerde görülmüş bu olay..

evet Hakan Ural da kznı dudağından öptüğü fotoprafları yansıyınca çok eleştiri almıştı ama onun kızı küçük. bu kocaman adama ne oluyor annesine bağımlı resmen sevgicankurtun dediği gibi oedipus sendromu gibi bu ne böyle

Var bir tuhaflık eşinizde,hangi erkek annesini dudaktan öpmek isterki :26:

Eşiniz özel yaşantınızı annesine mi anlatıyor yoksa.benmi yanlış anladım

doğru anladın cnm.. eşim annesini öpüyor ama kısa öpücük şakalaşmak içinmiş valla kısada olsa benim kitabımda yazmaz fazla samimiyeti sevmiyorum o kadar..

Sorunun nerede olduğunu göremiyorsunuz. Eşiniz siz bunu yapmayın dediğinizde kıskançlık yaptığını düşünüyor yani annesini dudağından öpmesi cinsel ilişkinizin ayrıntısının sorulmasında bir yanlışlık görmüyor. Annesi oğluna fazla bağlı (yanlış yerden) oğlunu da öyle tuhaf yetiştirmiş. Kabul etsen oğlu annesini ilk gece kendisini izletecek. İnan ki yanlış yerden bakıyorsun.

kayın pederimede annesi sorarmış önceden halada soruyormuş sanırım kaynanam söyledi sanırım bu bulaşıcı birşey inşallah banada bulaşmaz sinirlerim bozuldu :)

malesef bır cogumuz kayınvalıde sorunları yasıyoruz ancak senınkını duyunca bızımkıler bıraz daha masumlaştı :)
evlılıgın baslarında erkekler annelerını hala 1. kadın olarak gormeye devam ederler,sana bekle duzelır demıycem eğer sen ıplerı elıne almazsan bu durum aşla değişmeyecek
annesınden baskın bır karakter olmalısın ve gerekırke rest çekmelısın,zaten sımdı restını cekmez agırlıgını koyup rahatsızlıklarını duzgun bır sekılde dıle getırmezsen ılerde memlekete gıttıgınızde cocugunuz olsa dahı cok daha buyuk sıkıntılar yasayacaksınız.cocuk ıcın sakın acele etme bekle hersey senın ıstedıgın gıbı olana kadar bekle.

kocamda istemedi izlemesini. köy yerinde yaşıyorlar kayın validem biraz medeniyetten geriler. birde hepmi beni bulur bilmem benim bir komşum var kadın oda kızına sorardı böyle şeyleri.. onada kızardım tam tersi başıma geldi :S

Cidden inanamadim, üyelik de yeni olunca, iyice kurtlandim.
Bana hic normal gelmedi.
Yatak odasina dalip, yaniniza uyanip havadan sudan konusmasi falan....
Sizin tepkiniz de cok tuhaf geldi, yani bana hic bu konu gercekmis hissi vermedi.
Özellikle de cocugumuz olursa ya babaanneye anne derse demissiniz falan, sanki oraya gelene dek hic sorun yokmus gibi.

Dogruysa da fazla sakinlik zarardir diyeyim tavsiye olarak.

4 duvar arasında olması ve orada kalması gereken yaşamını annesine anlatan adamdan ne eş olur, ne baba olur ne mutluluğa vesile olur...

Bugüne kadar kayınvalidenizle bu konuyu konuşmamız olmanız bence kabul edilemez..
Nasıl tuttunuz kendinizi, ben burda fena oldum.
Sürekli eşinizi kırmamaktan bahsediyorsunuz ama bazı kavramlar ,değerler var ki anlaması için kavgada edilir, kalpte kırılır.
Bu kadar naif olmayın bu konuda, sınırları çizilmemiş sağlıksız anne- oğul her türlü ilişki çok kötü sonuçlar doğurabilir.

Çok net, kararlı, soğukkanlı bir şekilde bu konuları sizinle konuşmamasını söyleyin kayınvalidenize.
Eşinize de Sizin özel hayatınızı sorarasa yanınızda tepkinizi hemen vermelisiniz.
Mahremiyeti bilmiyorlarsa, Size saygı duyup sorun çıkmasın diye susmayı öğrenebilirler umarım...
Allah yardımcınız olsun.

benide çok seviyor eşim fakat anne dedinmi akan sular durur.. küçükken eşimin ayağı kırılmış annesi günlerce sırtında taşımış onun için annesine karşı kendisini borçlu biliyor. valla benim annemde babamda benim için çok şeyler yaptı herkesin yapıyor.. bizim ailemize yapacağımız en önemli görev saygı ve sevgi çerçevesi altında olup iyi davranmak Allah korusun yaşlandıklarında birşey olursa zaten biz bakacaz. kendimden örnek vereyim ben annemle gayet normaldim.. hasta olduğunda ben annemi kucağımda taşıdım yapılmayacak birşey değil bu bizim ve ailemizin görevi bunlar ama eşim bunu başka türlü anlıyor. annesini mutlu edeceğini sanıyor ama bir yandanda beni kızdırıyor hatalarıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…