kocası bayan ortamında çalışan kadınlardan fikirler bekliyorum.

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
Sorum açık aslında.
Eşiniz bayan ortamında çalışırken içiniz rahat ediyor mu ?
Bekarım simdi evlilik düşünüyorum ama içimi bu çok kurdaliyor.
İnanın kıskançlık değil bu. Ama düşündükçe tedirgin oluyorum. Sevgilimin memur olma ihtimali var iyi hoş ama bi kadınla ayni ortamda çalıştığını bile bile evde nasıl vaktimi geçireceğim. Daha doğrusu zihnimi çok meşgul ediyor simdi Den.

Lütfen laf sokmadan olgun mesajlar verirseniz çok sevinirim.
Bilinç altıma o kadar işlemiş ki burdaki olaylar veya çevremdeki, dizilerdeki...
Bilinç altımı çok etkiliyor . İki gün sonra evlenince rahat rahat eşime hanimligimi yapmak istiyorum . Siz neler düşünüyorsunuz? Özellikle evli olanlardan rica ediyorum .

Hanımlık yapmaktan kastım :
Eşime kendimi tam olarak adabte edebilmek . İçimden gelerek güleryüz göstermek. İçimden gelerek birşeyler yapabilmek .

Son düzenleme:
kocam bayan olan ortamda çalışmıyor
ben erkek olan ordamda çalışıyorum
eşimin güveni tam
ne sanıyorsun ki orda iş yapılıyor gerçekten
öyle ince iş değil :D bildiğin devletin işi yahu
kımsenin kımseye fingirdediği yok
eşin kendisini bilirse hiçkimse yaklaşamaz
şimdiden böyle kıskançlığa girdiysen
evlenince bu işler sarpa sarabilir

Eşimle iş yerinde tanıştık. Buna rağmen asılır mı diye rahatsız olmuyorum. Hani adamın ofis ilişkisi tecrübesi de var.

Ne bileyim kadın erkek artık her yerde bir arada. Neden rahatsız olalım ki?

İş ya da sosyal ortamda her gördüğümüz adama asılmıyoruz ki herkes de kocamıza asılsın? Eşime zaten güveniyorum.

İşin doğrusu evlendiğimizden beri (ki alyans falan takmayız) ikimize de kimse hallenmedi.

Ha yine de olursa ayrılırız biter, zaten yapacak olan evden çıkmasa da yapar. Fıtrat meselesi.

Is ortamimda kadindan cok erkek var , nasil bi dusuncedir bu insanlar calisip para kazanmaya gidiyorlar sizin kocaniza bakmaya degil .

Rahat rahat hanımlık yapmak ne demek?
Ortamda kadınlar çalışınca özgüveniniz mi eksiliyor?

Çok ayıp gerçekten, ben size çok kızdım. O yüzden olgun bir yorum yapamayacağım.
Böyle yazilacagini biliyordum. Mesele özgüven de değil . Ama elimde olan bisey de değil . Misal ki korku film i izlemekten korkuyorsunuz. Hangi film olursa olsun korku içeriyorsa geri adım atarsınız tedirgin olursunuz değil mi.
Çünkü bilinç altınız korktugunuzu biliyor. Benimde öyle . İlla benimle alakalı değil sevgilimle de değil . Burda yazılıp çizilenler, ikinci kadınlar, cevremdeki duyumlar beni çok etkiledi . Halbuki daha bi işe başladığı da yok . Sadece ilerde sıkıntı yaşamayım burda beni rahatlatin diye yazdim . Bence olgun yorum yapmalısınız çünkü 20 yaşındayım. İhtiyacım var

Sorum açık aslında.
İnanın kıskançlık değil bu. Ama düşündükçe tedirgin oluyorum. Sevgilimin memur olma ihtimali var iyi hoş ama bi kadınla ayni ortamda çalıştığını bile bile evde nasıl vaktimi geçireceğim. Daha doğrusu zihnimi çok meşgul ediyor simdi Den.

Bilinç altıma o kadar işlemiş ki burdaki olaylar veya çevremdeki, dizilerdeki...
Bilinç altımı çok etkiliyor . İki gün sonra evlenince rahat rahat eşime hanimligimi yapmak istiyorum . Siz neler düşünüyorsunuz? Özellikle evli olanlardan rica ediyorum .
İş hayatında sadece erkeklerin olduğu bir ortam yok ki,hadi diyelim oldu ama bir sürü görüşeceği insan olacak müşterisi olacak kadın, kafanızı bununla meşgul etmeyin.Aldatmak isteyen erkek her türlü aldatır isterse iş yeri komple erkek olsun,İnternetten bulur,gitmiş olduğu kafeden bulur,dışarıda tanışır vs.

Böyle yazilacagini biliyordum. Mesele özgüven de değil . Ama elimde olan bisey de değil . Misal ki korku film i izlemekten korkuyorsunuz. Hangi film olursa olsun korku içeriyorsa geri adım atarsınız tedirgin olursunuz değil mi.
Çünkü bilinç altınız korktugunuzu biliyor. Benimde öyle . İlla benimle alakalı değil sevgilimle de değil . Burda yazılıp çizilenler, ikinci kadınlar, cevremdeki duyumlar beni çok etkiledi . Halbuki daha bi işe başladığı da yok . Sadece ilerde sıkıntı yaşamayım burda beni rahatlatin diye yazdim . Bence olgun yorum yapmalısınız çünkü 20 yaşındayım. İhtiyacım var
Eski konularınıza baktım, anneniz sebebiyle böyle bu.
Sokakta gezen kadının yollu olması mottosuyla büyütüldüğünüz için, bu kadar baskı gördüğünüz için bunlar.

Hayır gerçek hayatta böyle değil, burası bdv olduğu için hep ikinci kadınlar, aldatmalar görüyorsunuz.
Birçok alanda kadın ve erkek çalışıyor, ben de öyle. Düşünebildiğim tek şey akşam olsun eve gideyim.

Kaldı ki bir gün aldatılacaksanız, bu bakkalın kızıyla bile olabilir. O yüzden üzülmeyin.

Iciniz niye rahat olmasin ki?

Esinize guvenmiyorsunuz o zaman?

Ayrica sadece erkeklerin oldugu ortamlarda daha pis muhabbetler donuyor.

O zaman ne yapacaksiniz "ya erkekler aklina girerse kocanizin?"

Erkekli ortam kadinli ortam farketmez onemli olan esinizin karakteri.

Esinize guvenmiyorsaniz eve kapatsanizda iciniz rahat etmez.

benim esimde esnaf gelen giden kadında var erkekde aklıma gelmiyor bu tarz seyler egerki sizi rahatsız edecek bir davranıs olursa uzerine gidin ortada hicbirsey yokken kendini kurmayın simdiden

kocam bayan olan ortamda çalışmıyor
ben erkek olan ordamda çalışıyorum
eşimin güveni tam
ne sanıyorsun ki orda iş yapılıyor gerçekten
öyle ince iş değil :KK70: bildiğin devletin işi yahu
kımsenin kımseye fingirdediği yok
eşin kendisini bilirse hiçkimse yaklaşamaz
şimdiden böyle kıskançlığa girdiysen
evlenince bu işler sarpa sarabilir
Ya inanın bende sarpa sarmasın diye farkına vardığım için yazdım.
Ama daha simdiden burda değişik yorumlar çıkmaya başladı .
Erkeklere güvenim kalmadı. Kendi babama bile yapar mi yapar gözüyle bakabilirim . Benim psikopatligimdan değil ki bu duyduklarım gördüklerimden. Elimde olan bisey değil. Hanımlık yapmak meselesine de niye taktılar anlamadım . Sorduğum soru ne milletin taktiği şey ne . Garip .

eften püften şeylerle kafanızı doldurmayın gidin kitap okuyun film izleyin bir kursa gidin acaba adam şuan ne yaptı yanındaki kız bir şey mi dedi o mu oldu bu mu oldu deyip hem adamın hemde kendi hayatınızı zehir etmeyin. çalışan kadınlar yeni bir adam gelse de ağımıza düşürsek diye düşünmüyor. şuan çalıştığım yerde çok fazla erkek var. daha yeni bu işe girdim 4 bayan 25 erkek. eski çalıştığım yerdeki arkadaşlarımla hala görüşürüz eşimde çok sever kadın erkek fark etmez hepsi bize gelir gideriz onlara. herkesin bir hayatı var kimisi evli kimisinin çocuğu var ya da karısı hamile. bana saçma geliyor böyle kıskançlıklar. tabi önceden sevgilin bir vukuat işlediyse güvenin azaldıysa orasını bilemem ama ben eşime güvenirim o da bana güvenir. adam yüzüğünü evde unuttu diye kıyamet koparamam

Sorum açık aslında.

Hanımlık yapmaktan kastım :
Eşime kendimi tam olarak adabte edebilmek . İçimden gelerek güleryüz göstermek. İçimden gelerek birşeyler yapabilmek .
Laf sokmayın demişsiniz ya, kusura bakmayın o lafı sokucam ben.
Ben memurum, burada benimle aynı odada çalışan erkeklere saldırıyorum. Baştan çıkarmak için elimden geleni yapıyorum.
Zaten sizin gibi bayanların eşleri çok namuslu ya, onlar değil çalıştıkları kadınlar baştan çıkarır ya.
Allah aşkına yahu, çalışan kadınları potansiyen ........ görmekten vazgeçin. Yanınızdaki adama bakın. Adam sizi seviyorsa aldatmaz, sevmiyorsa aldatmaya meyli varsa hapse koysanız aldatır ruhunuz duymaz.

Ne kadar berbat bir zihniyet bu..
Ne demek "bayan ortami"?
Ne demek "hanimlik yapmak"?
Ne eşiniz sizin köleniz ne de siz onun.
Hem kadınlar eşinizin üstüne atlamak için sirayami girecekler sanıyorsunuz?
Sizde bir kadınsiniz bir kadın bunu hemcinsine nasıl yakistirir?
Neyse ya daha fazla yazıp ban yemeyeyim.
Ciddi anlamda sinir bozucu bir düşünceniz var bunu bilin yeter.

benim esimde esnaf gelen giden kadında var erkekde aklıma gelmiyor bu tarz seyler egerki sizi rahatsız edecek bir davranıs olursa uzerine gidin ortada hicbirsey yokken kendini kurmayın simdiden
Doğru söylüyorsun da inan ki bende ilerde sıkıntı olmasın diye o işe başlamadan çözmeye çalışıyorum. Benim babam da esnaf ve milletin evine girip çıkıyor. Yapsa yapar mi yapar. Ama erkeklere güvenim hiç kalmadı. Ve sevgilimin de çok payı var bu düşüncemde .

Back
X