- 3 Mart 2015
- 1.788
- 17.262
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşime kendimi tam olarak adabte edebilmek . İçimden gelerek güleryüz göstermek. İçimden gelerek birşeyler yapabilmek .
Lütfen şu çalışma ortamında kadın erkek olayını bi aşın.Ya çalışan kadınlar kimsenin kocasını ayartmaya gitmiyor.Böyle sığ düşüncelerden kurtulsun artık şu kadınlar.Kadın doktor arıyorsunuz,aynı an da bulunduğu ortamda erkek doktor erkek hasta bakıcı erkek muhasebeci,güvenlik şu bu var.Napsın çalışmasın mı.Kadın öğretmenlerin olduğu ortamda erkek öğretmen de var olmasın mı?Nerde var bu sadece erkeklerin olduğu ortam.Tarlada,fabrikada,mağazada...Kocanın niyeti bozuksa,her şekilde aldatır.Sorum açık aslında.
Eşiniz bayan ortamında çalışırken içiniz rahat ediyor mu ?
Bekarım simdi evlilik düşünüyorum ama içimi bu çok kurdaliyor.
İnanın kıskançlık değil bu. Ama düşündükçe tedirgin oluyorum. Sevgilimin memur olma ihtimali var iyi hoş ama bi kadınla ayni ortamda çalıştığını bile bile evde nasıl vaktimi geçireceğim. Daha doğrusu zihnimi çok meşgul ediyor simdi Den.
Lütfen laf sokmadan olgun mesajlar verirseniz çok sevinirim.
Bilinç altıma o kadar işlemiş ki burdaki olaylar veya çevremdeki, dizilerdeki...
Bilinç altımı çok etkiliyor . İki gün sonra evlenince rahat rahat eşime hanimligimi yapmak istiyorum . Siz neler düşünüyorsunuz? Özellikle evli olanlardan rica ediyorum .
Hanımlık yapmaktan kastım :
Eşime kendimi tam olarak adabte edebilmek . İçimden gelerek güleryüz göstermek. İçimden gelerek birşeyler yapabilmek .
20 yaşındaysan bu çağda evliliği değil,okumayı düşünmelisin.Karakter bilinç altına yerleşmez.Çok etkileniyorsan okuma o zaman buraya yazılanları.Böyle yazilacagini biliyordum. Mesele özgüven de değil . Ama elimde olan bisey de değil . Misal ki korku film i izlemekten korkuyorsunuz. Hangi film olursa olsun korku içeriyorsa geri adım atarsınız tedirgin olursunuz değil mi.
Çünkü bilinç altınız korktugunuzu biliyor. Benimde öyle . İlla benimle alakalı değil sevgilimle de değil . Burda yazılıp çizilenler, ikinci kadınlar, cevremdeki duyumlar beni çok etkiledi . Halbuki daha bi işe başladığı da yok . Sadece ilerde sıkıntı yaşamayım burda beni rahatlatin diye yazdim . Bence olgun yorum yapmalısınız çünkü 20 yaşındayım. İhtiyacım var
Sorum açık aslında.
İnanın kıskançlık değil bu. Ama düşündükçe tedirgin oluyorum. Sevgilimin memur olma ihtimali var iyi hoş ama bi kadınla ayni ortamda çalıştığını bile bile evde nasıl vaktimi geçireceğim. Daha doğrusu zihnimi çok meşgul ediyor simdi Den.
Bilinç altıma o kadar işlemiş ki burdaki olaylar veya çevremdeki, dizilerdeki...
Bilinç altımı çok etkiliyor . İki gün sonra evlenince rahat rahat eşime hanimligimi yapmak istiyorum . Siz neler düşünüyorsunuz? Özellikle evli olanlardan rica ediyorum .
Şuanda calısmıyor öyleniortamda ama 3 yıl calıstıSorum açık aslında.
Böyle yazilacagini biliyordum. Mesele özgüven de değil . Ama elimde olan bisey de değil . Misal ki korku film i izlemekten korkuyorsunuz. Hangi film olursa olsun korku içeriyorsa geri adım atarsınız tedirgin olursunuz değil mi.
Çünkü bilinç altınız korktugunuzu biliyor. Benimde öyle . İlla benimle alakalı değil sevgilimle de değil . Burda yazılıp çizilenler, ikinci kadınlar, cevremdeki duyumlar beni çok etkiledi . Halbuki daha bi işe başladığı da yok . Sadece ilerde sıkıntı yaşamayım burda beni rahatlatin diye yazdim . Bence olgun yorum yapmalısınız çünkü 20 yaşındayım. İhtiyacım var
Şimdi burda yazmışlar ya namuslu kadınlar â laf atılıyor diye. Hayır benimde çalışan akrabalarim var kadın. Çok değil gerçi . Ama bi olayı olmadı . Ama şimdi diyorsun ki arıyolar cilveli konuşuyorlar diye. Simdi kimse bu tip kadınların bana namuslu olmasından bahsetmesin . Çünkü kadınları kimse kimseye anlatmasin.Şuanda calısmıyor öyleniortamda ama 3 yıl calıstı
Kızlar cok bakımlı ve full dekolteli oluyordu
Çogu sarısın incecik
Ve bunların hepsi tatlı diilli idi
Eşime canım bitanem tatlımm vs :)
Bastan cok sinir oluyordum tartısıyordum
Snr alıstım
Şimdiki işi erkek agırlıklı ama yıne bayanlar var
Bazen evde iken arıyo bayanlar valla çok cilveli konusuyorlar ama kıskandıgımı asla belli etmıyorım