kocası bayan ortamında çalışan kadınlardan fikirler bekliyorum.

Elmas hanım siz bu darboğazda ailenizin sıkıştırması içerisinde kaç saatlik mesafedeki adamı nasıl görüyorsunuz, nasıl konuşabiliyorsunuz,nasıl telefonunuzu elinizden almıyorlar da burada yazışabiliyorsunuz? Çok yonazlar ama internetiniz var, telefona el koymuyorlar, sevgilini bildikleri halde karışmıyorlar? 3 sene normal bir sene de askerlik oldu bize dört sene, dört senede bu adamı kaç defa görebildiniz? Markete çıkamayan siz, Sevgilim sen Sevgilim dediğiniz beyle nasıl görüşebiliyorsunuz? Yani benim hafsalam alamıyor, eğer siz bunca ezayı çekip bunu başarabiliyorsanız, isteyen niyetlenen her birey kuralları yıkabilir değil mi? Yeter ki içinde olsun.
Biraz beklediğiniz olgunluğu gösterip mantıklı olunuz?
Güven yoksa evlemilmez
Herseyinize evet diyorum ama kendimle alakalı değil ve güvenim yok. Hiç bi erkeğe yok nerdeyse.
 
Kendimi sorgulamaya gerek yok çünkü sevgilim beni yaraladı. Ve çok yeni.

Sevgiliniz sizi yaraladıysa bütün kadınlardan uzak izole bir alan yaratmanın sizce faydası dokunur mu? Kırıldığınız için üzüldüm ama böyle bir durumda dış etkenlere değil ilişki yaşadığınız kişide bir sorun olup olmadığına bakmanız gerekiyor.
 
Hayalin ev hanımlığı mı?
Bu arada ben de çalışıyorum ama kimsenin yanlış bir hareketini görmedim y da kimseye farklı bir gözle bakmadım.
Evde evlendirme programları izlerken kafan bunlarla dolup taşacak haberin olsun.
Evet onlarda çok etkiliyor . Açıkçası uni okuyacağım ama çalışmak hayalim değil. Okumayı çok seviyorum ama eve bağlı yetiştim . Mesela ingilizcemi geliştirip evde ders vermek istiyorum. Yani dışarda değil . Aile yapım öyle yetiştirmedi
 
rahat rahat eşime hanımlık yapmak istiyorum yazısını okudukça bana bir gülme geliyor. :KK70:
Acaba benim aklıma gelen başkalarınında aklına geldi mi çok merak ediyorum :-)

Konuya yorumum;

İş hayatını geçtim hayatın içinden haberdar olsaydınız her zaman her yerde her çeşit insan olabileceğini bilirdiniz.
İş yerindeki kadınlar kocanızın üstüne atlayacak diye bir şey yok.:KK70:
Kocanın kanı bozuk değilse azıcık kendine ve sana saygısı varsa aldatmaz.
Bence siz eşinizi işe göndermeyin, o evde sizden habersiz tuvalete gitmesin en iyisi.
Ama olmaz o zamanda hayatınızın en büyük hayali ve sosyal statünün zirvesini göremezsiniz; rahat rahat eşinize hanımlık yapamazsınız. Çok yazık...:cry:
Yaşadığım hayatı yaşasaydınız gülmezdiniz.
Başka yorum yapmıyorum.
 
Kaç tane erkek tanıdın ki hiçbir erkeğe güvenin olmasın? Sorunun sevgilinle ilgili ve güven duymuyorsan devam ettirmemelisin
Zaten bu son şansı . Ya kendine gelir yada mecburen giderim. Hiç biseye tahammülüm kalmadı . Hiç kimseye
 
Evet onlarda çok etkiliyor . Açıkçası uni okuyacağım ama çalışmak hayalim değil. Okumayı çok seviyorum ama eve bağlı yetiştim . Mesela ingilizcemi geliştirip evde ders vermek istiyorum. Yani dışarda değil . Aile yapım öyle yetiştirmedi
Hiç kimse İngilizce öğrenmek için İngilizce öğretmeni olmayan birinden ders almaz,bunu aklının bir köşesine yaz.
 
Evet onlarda çok etkiliyor . Açıkçası uni okuyacağım ama çalışmak hayalim değil. Okumayı çok seviyorum ama eve bağlı yetiştim . Mesela ingilizcemi geliştirip evde ders vermek istiyorum. Yani dışarda değil . Aile yapım öyle yetiştirmedi
Anladım canım.
Yapacak olduktan sonra iş yerinde bayan olmasına gerek yok her şekilde yapar.
Ama içinde yoksa isterse 10 bayanın içinde tek çalışsın.
Ben de aşırı kıskancım böyle konuştuğuma bakma :)
Ama dediğim gibi yapacak olduktan sonra her şekilde yapar.
Allah kimseye yaşatmasın inşallah ama bunları düşünerek yaşayamayız yoksa paranoyak oluruz :)
İş konusuna gelince, bence çalışmaya bu şekilde bakma. Bir dene bence bir şey kaybetmezsin ;)
 
Hiç kimse İngilizce öğrenmek için İngilizce öğretmeni olmayan birinden ders almaz,bunu aklının bir köşesine yaz.
Ben büyük birine değil çocuklara vermek istiyorum. Küçükken ders aldığım hanımdan çok etkilenmistim
 
Beceri ile ne alakası var . Ben evli değilim ve ailem kısıtlıyor beni. Kim demiş evlenince bakımsız olacağım beceriksiz olacağım . Bence çok yanlış okumusunuz. Kırıldım ayrıca . Elimde olan bisey değil çünkü dışarı ya cikamamak tek çıkmamak.
Herşeye alınıyorsun sende. Alınacağına ders çıkar bence ve bahsettiğim kadınlardan olma
 
Söylenenlere alınma Elmas.
Herkes hayat tecrübesini paylaşıyor, vakit harcıyor sana bir şeyler anlatmak için
Bu kadar kırılgan olma, geçilen dalgadan bile ders çıkar.
Daha önce bir yorumda daha söylenmişti, hayatın boyunca birilerinin seni teselli edip pohpohlamasını bekleyemezsin
Bu böyle gitmez...
 
çalıştığım kurumda bi odada 8 erkek 2 bayan çalışıyoruz ben hergün erkenden buraya milletin kocasını ayartmak için değil çocuklarımın rızkını kazanmak için geliyorum. çalışan bayanların %90 nıda böyledir. ha aralarında 3-5 ahlaksız olanı vardır ama eşin sağlam olursa onlarda bişey yapamaz korkma.
 
Allah aşkına ya daha ortada bir de fol yok yumurta yok bir ihtimal üzerine yorum yapıyorsunuz. Anlamadım ki yani memur olunca hep kadınların olacağı yerde çalışacağını nereden biliyorsunuz ve şimdiden bunu dert ediyorsanız bu düpedüz kıskançlık. İyi bari kocanızı eve kilitleyin aman maazallah dışarı çıkıp sokakta falan kadın yüzü görmesin. Güvenmiyorsan evlenme bu kadar basit. Artık şu kadınlı erkekli çalışmaya alışın yaa. Sen çalışıyor olsan ve çalıştığın ortamda erkek olsa eşin bunu sorun yapsa hoşuna gider mi. Herhalde kadın evde oturmalı mantığındasınız ya da tüm kadınlar sizin eşinizi kapacak sırada bekliyorlar hey Allahım yaa.
 
Back
X