Kocası eve geç gelenler..

Karsiliksiz sevgi

Bittim ben
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
860
428
103
Yaa kızlar benim eşim çok geç geliyo eve işi gereği ve bu benim canımı sıkıyo şöyle akşam 7 gibi evde olsada doya doya oturabilsem onunla.
İşten 11 gibi geliyo yemek yiyo sonra bir bardak çay içip uyku hazırlıklarını yapar ve uyur. sabahda ben uyurken işe gider. yani ben kocamı neredeyse hiç göremiyorum bide işkolik adam işinide çok seviyo nerdeyse kıskanmaya başlicam işini.
Bu konuda benim gibi dertli olanlar var mı?

Son düzenleme:
benimkide oyle
çok ozeniyorum kocaisyla aksamlari oturup çay içip dizi izleyenlere
nefret ettigim kurtlari bile izlerim yeterki evde olsun ama çalismasida lazim
yapabilecek fazla bisey yok maalesef

gunduz goruyorum ben,n kahvalti ve ogme yemeginde evde,
sabah geç gidiyor ama gece geç yattigi için sabahda geç kalkmak istiyor oturup benle sohbet etmiyor ne yazikki sabahin korunde :)

benimkide oyle
çok ozeniyorum kocaisyla aksamlari oturup çay içip dizi izleyenlere
nefret ettigim kurtlari bile izlerim yeterki evde olsun ama çalismasida lazim
yapabilecek fazla bisey yok maalesef

gunduz goruyorum ben,n kahvalti ve ogme yemeginde evde,
sabah geç gidiyor ama gece geç yattigi için sabahda geç kalkmak istiyor oturup benle sohbet etmiyor ne yazikki sabahin korunde :)
Bazı insanları görüyorum da "off kocam bi evden çıksında rahat oturayım" falan diyo çok şaşırıyorum bende kocam eve erken gelsin diye bekliyorum :KK51:

Bazı insanları görüyorum da "off kocam bi evden çıksında rahat oturayım" falan diyo çok şaşırıyorum bende kocam eve erken gelsin diye bekliyorum :KK51:
benimki gecen gun dedi belki bu aksam erken gelirim
bende sevindim kaçta dedim
11 i geçer dedi :)))

ama bende3 çocuk var
SIKILACAK zamaim olmuyor da yinede evde olsun isterdim

İşten geç gelmesi ayrı, işkolik olması ayrı konu. Ekmek paradı deyip de mi geç geliyor işten yoksa işkolik olduğu için mi?
Birileri anladı mı ne anlatmak istediğimi?
Bi dokunuş, bi bakış... Anlarsınız sevgisini. Aşk başka birşey, aşk tükenmez mi? Acaba bu aralar çok mu takıyorsunuz eşinizi kafanıza ben böyle anladım.

İşten geç gelmesi ayrı, işkolik olması ayrı konu. Ekmek paradı deyip de mi geç geliyor işten yoksa işkolik olduğu için mi?
Birileri anladı mı ne anlatmak istediğimi?
Bi dokunuş, bi bakış... Anlarsınız sevgisini. Aşk başka birşey, aşk tükenmez mi? Acaba bu aralar çok mu takıyorsunuz eşinizi kafanıza ben böyle anladım.
Bu aralar değil hep takıyorum sanırım çünkü başka işim yok.
Eşime diyorum bana bir iş bul çalışayımda vazgeçeyim senden yok diyo

Eşimde mesai de 11 gündür, yılbaşı akşamı bile 10:30 a kadar çalıştı. Bu sabah tekrar gitti işe, sanırım 1,5-2 gibi gelecek, hafta sonu da çalışacak. Hafta içi bende çalışıyorum bir şekilde idare ediliyor da tatilde hiç çekilmiyor. Aynı evde birbirimizin yüzünü görmüyoruz resmen

Back
X