• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocası gece çalışanlar

İ
Bende öyle diyorum tanıdık diye ama evimize gelen kişiler belli benim ailem zaten ayda bir defa ancak gelir eşimin ailesi biraz geliyor öyle. İnsan tanıdık olma ihtimaline daha çok sinirleniyor sanki beni takip etmiş ve koyduğum yeri bıkıyor oradan farkettirmeden aldı. Daha 3 aylık evliydim bana bunu yasattiran ile ahirette muhakkak karsilasacagim tanıdık ise zaten vay haline :halay::confused::confused::KK8:
illaki şüphelendiğin biri vardır altınların yerini evini iyi bilen biri alır zaten cokmuydu

Altınların yerini bilendir alan yanlış anlamada senin ailende veya eşinin ailesinde uyuşturucu falan kullanan varmı genelde bu tip aile içi hırsızlıklar ondan dolayı oluyor

Altınların yerini bilendir alan yanlış anlamada senin ailende veya eşinin ailesinde uyuşturucu falan kullanan varmı genelde bu tip aile içi hırsızlıklar ondan dolayı oluyor
Ayy yok canım yaa. herkes işinde gücünde temiz insanlardir bilemiyorum ki hangi amaçla çalındı.

Ayy yok canım yaa. herkes işinde gücünde temiz insanlardir bilemiyorum ki hangi amaçla çalındı.
Altın ne için calıncak paraya ihtiyaç olduğu için eşinin ailesiyle aran nasıl peki seviyolarmı seni çalınınca ne tepki verdiler

Altın ne için calıncak paraya ihtiyaç olduğu için eşinin ailesiyle aran nasıl peki seviyolarmı seni çalınınca ne tepki verdiler
Hepsi seviyor ve Üzüldüler ama bilemeyiz ki milletin içini muhakkak para için ama düşmanlığına da yapılmış olabilir bir dr anahtar degistirmemistik biz ondan da şüpheleniyorum aman geçen yılda konu geçti gitti ama mal canın yongası imiş fazlasıyla üzüldük tabii bir dr yatırım değil düğün takisi insan heves ediyor.

Hepsi seviyor ve Üzüldüler ama bilemeyiz ki milletin içini muhakkak para için ama düşmanlığına da yapılmış olabilir bir dr anahtar degistirmemistik biz ondan da şüpheleniyorum aman geçen yılda konu geçti gitti ama mal canın yongası imiş fazlasıyla üzüldük tabii bir dr yatırım değil düğün takisi insan heves ediyor.
Walla bn herşeyi satıp hesaba yatırdım evde tutamazdım ne olur ne olmaz die setimi bile sattım altın zaten kullanmıyorum

Emniyet :KK43: geçici değil maalesef sürekli böyle mucıze olursa sistemi değişiyor sürekli gündüz calışıyo en fazla 2 hafta suruyo sonra tekrar gündüz gece gündüz gece iğrenç dengem bozuldu 26 haftalık hamileyim zor oluyo geceleri
Allah kolaylık versin. Bebeğinizi hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah. Yalnızlığınıza güzel bir çare olacak inşallah. :anne:

Emniyet :KK43: geçici değil maalesef sürekli böyle mucıze olursa sistemi değişiyor sürekli gündüz calışıyo en fazla 2 hafta suruyo sonra tekrar gündüz gece gündüz gece iğrenç dengem bozuldu 26 haftalık hamileyim zor oluyo geceleri
Allah kolaylık versin. Bebeğinizi hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah. Yalnızlığınıza güzel bir çare olacak inşallah. :anne:

Selam arkadaşlar eşleri gece çalışanlar varmı nasıl uyuyorsunuz ben cok zorlanıyorum alışamadım bi türlü sis neler yapıosnz

eşim gece çalışmıyor da, 2-3 sene ayrı yaşadık iş yüzünden
bi tek gece çok gök gürültüsü ve elektrik kesintisi varsa korkuyodum bi de deprem olduğunda
depreme yapacak bişey yok da
elektrik kesintisi için şarjlı ışıldak almıştım gece açık bırakıp yatıyodum
kapıyı da kitliyodum
film izleyerek uyuyodum

Ye iç gez :) dün 2 yaşındaki kızımla evdeydik bugün ya avm ye gitcez ya arkadaşın evine karar vermedik henüz :) 5 yıllık evliyim önceleri sabaha kadar otururdum çocuktan sonra alıştım mecbur uyuyorsun. Tek sknti hasta yorgun falan olursam yada çocuk hasta olursa çok zor geçiyor tek başına vakit

11 yıldır eşim ayda 1 hafta bazsen tabi 15 gün olmuyor ilk tayinden dolayı doğudaydık.Korktum bi göreve gidecekti 1 haftalıgına, yalnız kalma dedi arkadaşında kaldım onun eşiyle göreve gidiyolardı zaten.Ama hep böyle mi olacak diye soruyordum kendime nere kadar, arkadaşım sabaha kadar telde konusmustu bi keresinde benle korkuyom diye :)Sonra kızım oldu korkum kalmadı evde ses nefes vardı sonuçta.Şimdi hala gider ,oglumda var şükür ama hiç korkmuyorum sadece tv açık tuttuyorum ses olsun diye bir de telefon oyunları vardır okey vb oyunlar, yataga geçip onla oynuyorum tlf elimde sabah uyanıyorum nasıl uyumusum anlamıyorum bile.

Hayırlısı olsun hakkınızda. Ben de hiç yalnız kalmadım herhalde avantajım kendimi hep olumlu yönlendirmem oldu. Hırsızlık olayı ciddrn kötü hatta o olayı yaşadığımda hol ışıkları açık yatak odasının kapisi kilitli uyumuştum ilk gece. Bir de ne zaman girdiğini bilmiyoruz ama muhtemelen tanıdık biriydı Evi dağıtmadan takılarımi bulmuş.
Geçmiş ılsun,fakat altınlarınızın ev dağlmadan çalınması,akla yakınlardan birini getirse de öyle olmayabilir.Artık hırsızlıkta,hani şu toprakta define aramakta kullanılan dedektörler var ya,onlarla evler soyuluyormuş,hem zaman kazanma,hem hedef şaşırtma açısından...Altına yaklaşınca sinyal veriyorlar bildiğim kadarıyla ve de miktarına kadar gösteriyormuş...

Canım tam olarak neyden korkuyorsun? Dua edip yatıp uyumaya çalış sonuçta Allah korusun eve hırsız ya da katil filan girecek olsa yani böyle şeylerden korkuyorsan eşin evdeyken de girer yani olacak şeylerin önüne geçemeyiz zaten..
en iyisi duadır ..

Canım tam olarak neyden korkuyorsun? Dua edip yatıp uyumaya çalış sonuçta Allah korusun eve hırsız ya da katil filan girecek olsa yani böyle şeylerden korkuyorsan eşin evdeyken de girer yani olacak şeylerin önüne geçemeyiz zaten..
en iyisi duadır ..
Tam olarak yanlız kalmaktan Sonuçta daha önce ailemle yasıyodum evlenince yanlız kaldığım zamanlar alışık olmadığım için uyuyamıyorum.

11 yıldır eşim ayda 1 hafta bazsen tabi 15 gün olmuyor ilk tayinden dolayı doğudaydık.Korktum bi göreve gidecekti 1 haftalıgına, yalnız kalma dedi arkadaşında kaldım onun eşiyle göreve gidiyolardı zaten.Ama hep böyle mi olacak diye soruyordum kendime nere kadar, arkadaşım sabaha kadar telde konusmustu bi keresinde benle korkuyom diye :)Sonra kızım oldu korkum kalmadı evde ses nefes vardı sonuçta.Şimdi hala gider ,oglumda var şükür ama hiç korkmuyorum sadece tv açık tuttuyorum ses olsun diye bir de telefon oyunları vardır okey vb oyunlar, yataga geçip onla oynuyorum tlf elimde sabah uyanıyorum nasıl uyumusum anlamıyorum bile.
Bende senin gibi olurum umarım aylar kaldı artık evladımı kucağıma almama

Aylardır yalnızım evde 7 Ayetel kürsi okuyorum Çok şükür Rabbim kızımıda benide evide koruyor. Herkesden ve herşeyden büyük Allah var diyorum korku falan kalmıyor. Ama buna getçekten inanmak getekiyor.ve çok şükür böylece lohusalıkta bile korkmadım

Aylardır yalnızım evde 7 Ayetel kürsi okuyorum Çok şükür Rabbim kızımıda benide evide koruyor. Herkesden ve herşeyden büyük Allah var diyorum korku falan kalmıyor. Ama buna getçekten inanmak getekiyor.ve çok şükür böylece lohusalıkta bile korkmadım

İnan bende cok okuyorum tamamen pskolojik bnmki

Back
X