- 29 Ocak 2017
- 1.025
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi Slayer Witch
-
ahaahah sus kız kudursunlar bırakSelam, ben de her şeyi size soruyorum ama napim. Gerçekten alışamıyorum. Adam yatakta tek başına smackdown yapıyor hatta arada ben de kaynıyorum, gece sırtıma yediğim bir dirsekle aniden uyanabiliyorum ve o anın öfkesiyle elimin tersiyle bir tane çarpasım geliyor gerçekten... adam da farkında değil uyurken ne yapsın... yatağa mezarda gibi iki eli yanında giriyor gece beni rahatsız etmemek için :/ ama yok uykuya dalar dalmaz kolunu aniden arkaya atıyor zıplayarak dönüyor yatakta sağa sola resmen, ayaklarını birbirine sürtüyor falan. Böyle sorunu olup da çözebilen var mı ne bileyim böyle bir bitki çayı bilmemne vardır hani ölü gibi uyutur belki işe yarar denenmiş bi yönteminiz var mı hiç? Gece 10 kere uyanıyorum. Bana bi çare.
Yeni linçi de kendim açayım "ooooğvvv sen bize nasssı kocan nasıl uyuyor anlatırsınnnnn niye evlendinnnnn tanımadannnnn etmedennnn zır zır zır" arkadaşlar aynı yatakta uyuyamadım evlenmeden valla napim nerden biliyim napacağımı da bilmiyorum şimdi.
pusahdahh yaa espri tarzına bayıldımm süpersin.. adamda yapacak bişey yok kimisi boza ayı gibi kükrer kimisi yatakta rovaşata atar. düzeltmesi zor ya.. allah sabır vere bacımmSelam, ben de her şeyi size soruyorum ama napim. Gerçekten alışamıyorum. Adam yatakta tek başına smackdown yapıyor hatta arada ben de kaynıyorum, gece sırtıma yediğim bir dirsekle aniden uyanabiliyorum ve o anın öfkesiyle elimin tersiyle bir tane çarpasım geliyor gerçekten... adam da farkında değil uyurken ne yapsın... yatağa mezarda gibi iki eli yanında giriyor gece beni rahatsız etmemek için :/ ama yok uykuya dalar dalmaz kolunu aniden arkaya atıyor zıplayarak dönüyor yatakta sağa sola resmen, ayaklarını birbirine sürtüyor falan. Böyle sorunu olup da çözebilen var mı ne bileyim böyle bir bitki çayı bilmemne vardır hani ölü gibi uyutur belki işe yarar denenmiş bi yönteminiz var mı hiç? Gece 10 kere uyanıyorum. Bana bi çare.
Yeni linçi de kendim açayım "ooooğvvv sen bize nasssı kocan nasıl uyuyor anlatırsınnnnn niye evlendinnnnn tanımadannnnn etmedennnn zır zır zır" arkadaşlar aynı yatakta uyuyamadım evlenmeden valla napim nerden biliyim napacağımı da bilmiyorum şimdi.
Ben aynı böyle uyuyorum aynısı ve ben annem söyleyince fark etmiştim bazen yüzüyor gibisin bazen sürekli tekme atıyorsun der.Selam, ben de her şeyi size soruyorum ama napim. Gerçekten alışamıyorum. Adam yatakta tek başına smackdown yapıyor hatta arada ben de kaynıyorum, gece sırtıma yediğim bir dirsekle aniden uyanabiliyorum ve o anın öfkesiyle elimin tersiyle bir tane çarpasım geliyor gerçekten... adam da farkında değil uyurken ne yapsın... yatağa mezarda gibi iki eli yanında giriyor gece beni rahatsız etmemek için :/ ama yok uykuya dalar dalmaz kolunu aniden arkaya atıyor zıplayarak dönüyor yatakta sağa sola resmen, ayaklarını birbirine sürtüyor falan. Böyle sorunu olup da çözebilen var mı ne bileyim böyle bir bitki çayı bilmemne vardır hani ölü gibi uyutur belki işe yarar denenmiş bi yönteminiz var mı hiç? Gece 10 kere uyanıyorum. Bana bi çare.
aaah ah işe yarasa... bi bakıyorum yastık yerde, bacağı tepemde..... ben de işte belki benim bilmediği,m tecrübeli arkadaşların çaresi vardır da faydalanırım dedimAraya minder koyun
Ay Allah yardımcınız olsun umarım bir çözüm bulabilirsiniz, varsa tabiSelam, ben de her şeyi size soruyorum ama napim. Gerçekten alışamıyorum. Adam yatakta tek başına smackdown yapıyor hatta arada ben de kaynıyorum, gece sırtıma yediğim bir dirsekle aniden uyanabiliyorum ve o anın öfkesiyle elimin tersiyle bir tane çarpasım geliyor gerçekten... adam da farkında değil uyurken ne yapsın... yatağa mezarda gibi iki eli yanında giriyor gece beni rahatsız etmemek için :/ ama yok uykuya dalar dalmaz kolunu aniden arkaya atıyor zıplayarak dönüyor yatakta sağa sola resmen, ayaklarını birbirine sürtüyor falan. Böyle sorunu olup da çözebilen var mı ne bileyim böyle bir bitki çayı bilmemne vardır hani ölü gibi uyutur belki işe yarar denenmiş bi yönteminiz var mı hiç? Gece 10 kere uyanıyorum. Bana bi çare.
bira çözüm oluyorda bu seferde benimki gibi yatağı ortalayıp yatarsa yatakta yatacak yer kalmazB
Ben aynı böyle uyuyorum aynısı ve ben annem söyleyince fark etmiştim bazen yüzüyor gibisin bazen sürekli tekme atıyorsun der.
Şimdi linç yiyeceğim ama çözümü söylüyorum 1 ya da bünyeye göre 2 bira içsin yatsın miss sıfır hareket , tıpta yeri yok ama bira bazı şeylere çözümdür
B
Ben aynı böyle uyuyorum aynısı ve ben annem söyleyince fark etmiştim bazen yüzüyor gibisin bazen sürekli tekme atıyorsun der.
Şimdi linç yiyeceğim ama çözümü söylüyorum 1 ya da bünyeye göre 2 bira içsin yatsın miss sıfır hareket , tıpta yeri yok ama bira bazı şeylere çözümdür
Hahahahha ittirin düşsün yerebira çözüm oluyorda bu seferde benimki gibi yatağı ortalayıp yatarsa yatakta yatacak yer kalmaz
İçiliyor ya niye içilmesin bir serçe bira sarhoş etmez bir şey yapmaz, bira içemiyorsa bir iki kadeh şarap verin ama benim tecrübem biranın rahat uyutucu bir özelliği var zaten zamanla da su gibi geliyor insanaaaa bi deneyeyim yaa belki işe yarar da her akşam da içilmez kibelki de içilir yeter ki bir gece uyanmadan uyuyim
ah gücüm yetse bi kaç kere denedim milim oynamadı yerindenHahahahha ittirin düşsün yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?