- 20 Ekim 2014
- 1.778
- 1.431
- 333
- Konu Sahibi Slayer Witch
-
amerikan güreşiSmackdown ne ola ki ?
Melisa ya da papatya cayi ise yarayabilir belki, bi deneyin. Hic olmadi mumyalayin adamiSelam, ben de her şeyi size soruyorum ama napim. Gerçekten alışamıyorum. Adam yatakta tek başına smackdown yapıyor hatta arada ben de kaynıyorum, gece sırtıma yediğim bir dirsekle aniden uyanabiliyorum ve o anın öfkesiyle elimin tersiyle bir tane çarpasım geliyor gerçekten... adam da farkında değil uyurken ne yapsın... yatağa mezarda gibi iki eli yanında giriyor gece beni rahatsız etmemek için :/ ama yok uykuya dalar dalmaz kolunu aniden arkaya atıyor zıplayarak dönüyor yatakta sağa sola resmen, ayaklarını birbirine sürtüyor falan. Böyle sorunu olup da çözebilen var mı ne bileyim böyle bir bitki çayı bilmemne vardır hani ölü gibi uyutur belki işe yarar denenmiş bi yönteminiz var mı hiç? Gece 10 kere uyanıyorum. Bana bi çare.
Yeni linçi de kendim açayım "ooooğvvv sen bize nasssı kocan nasıl uyuyor anlatırsınnnnn niye evlendinnnnn tanımadannnnn etmedennnn zır zır zır" arkadaşlar aynı yatakta uyuyamadım evlenmeden valla napim nerden biliyim napacağımı da bilmiyorum şimdi.
Gaza geldim ben anlatıcamBenim kocamın gece uyurken neler yaptığını anlatsam yemin ederim arkanıza bakmadan kaçarsınız, anlatırım anlatmasına ama benim bu hikayeleri herkes bilir kesin ifşa olurum.
Arkadaşım ben nörologtan tut hocaya bile götürdüm. Anlatınca düşün ki doktor epilepsi atağı geçiriyor olabilir mi diye bile şüphelendi
Biz hiçbir çözüm bulamadık, çok yorulduğu geceler özellikle sapıtıyor. Ama şunu söyleyebilirim 25 yaşında evlendik, ciddi ciddi yaş ilerledikçe azaldı. Şu an 37. Buna da sevinir misin üzülür müsün bilmem 12 sene olmuş
Ben piyasadaki en büyük boy yatağı aldım, yastıklarımızı yatağın iki ayrı ucuna koyuyorum ve araya mutlaka bir yastık koyuyorum ki engeli aşıp da bana ulaşmaya çalışmasın eli kolu çarpmasın
Ben beklentiyi çok yüksek tutmusum..amerikan güreşi
Tövbe yarabbim başıma bir bu gelmedi diyeceğim demeye korkuyorum benimkinde de var uyurgezerlik, gece dolaba hallenmez inşallahGaza geldim ben anlatıcamifşa olsam da amaaan nolacak biz yeni evliyken eşimin bir de uyurgezerlik huyu vardı azalarak bitti şükür. Allahtan benim uykum hafif. Bir gece kalktı uyandım ben de ve tuvalete gidiyor diye düşündüm. Ayak sesleri uygun olmayan bir noktada kesildi. Gözümü açıp baktığımda gardrobun kapağını açmış karşısında anlamsız bir şekilde duruyordu. “Tuvalete mi gidecektin canım?” dedim. “Ha evet” diye yoluna devam etti. Ertesi sabah konuştuğumuzda “sen uyarmasaydın dolabı tuvalet gibi kullanacaktım” dedi
King size boyuda 200x200 cm yatak öneriyorumSelam, ben de her şeyi size soruyorum ama napim. Gerçekten alışamıyorum. Adam yatakta tek başına smackdown yapıyor hatta arada ben de kaynıyorum, gece sırtıma yediğim bir dirsekle aniden uyanabiliyorum ve o anın öfkesiyle elimin tersiyle bir tane çarpasım geliyor gerçekten... adam da farkında değil uyurken ne yapsın... yatağa mezarda gibi iki eli yanında giriyor gece beni rahatsız etmemek için :/ ama yok uykuya dalar dalmaz kolunu aniden arkaya atıyor zıplayarak dönüyor yatakta sağa sola resmen, ayaklarını birbirine sürtüyor falan. Böyle sorunu olup da çözebilen var mı ne bileyim böyle bir bitki çayı bilmemne vardır hani ölü gibi uyutur belki işe yarar denenmiş bi yönteminiz var mı hiç? Gece 10 kere uyanıyorum. Bana bi çare.
Yeni linçi de kendim açayım "ooooğvvv sen bize nasssı kocan nasıl uyuyor anlatırsınnnnn niye evlendinnnnn tanımadannnnn etmedennnn zır zır zır" arkadaşlar aynı yatakta uyuyamadım evlenmeden valla napim nerden biliyim napacağımı da bilmiyorum şimdi.
Benim kocam da banyonun kapısına gitmiş kapıyı açmış ama içeri girmeden yerdeki paspasa yapmış aynı muameleyi. Biz sabah fark ettik. Hiç hatırlamıyor bi deGaza geldim ben anlatıcamifşa olsam da amaaan nolacak biz yeni evliyken eşimin bir de uyurgezerlik huyu vardı azalarak bitti şükür. Allahtan benim uykum hafif. Bir gece kalktı uyandım ben de ve tuvalete gidiyor diye düşündüm. Ayak sesleri uygun olmayan bir noktada kesildi. Gözümü açıp baktığımda gardrobun kapağını açmış karşısında anlamsız bir şekilde duruyordu. “Tuvalete mi gidecektin canım?” dedim. “Ha evet” diye yoluna devam etti. Ertesi sabah konuştuğumuzda “sen uyarmasaydın dolabı tuvalet gibi kullanacaktım” dedi
Ben de kocan gibi yatarımSelam, ben de her şeyi size soruyorum ama napim. Gerçekten alışamıyorum. Adam yatakta tek başına smackdown yapıyor hatta arada ben de kaynıyorum, gece sırtıma yediğim bir dirsekle aniden uyanabiliyorum ve o anın öfkesiyle elimin tersiyle bir tane çarpasım geliyor gerçekten... adam da farkında değil uyurken ne yapsın... yatağa mezarda gibi iki eli yanında giriyor gece beni rahatsız etmemek için :/ ama yok uykuya dalar dalmaz kolunu aniden arkaya atıyor zıplayarak dönüyor yatakta sağa sola resmen, ayaklarını birbirine sürtüyor falan. Böyle sorunu olup da çözebilen var mı ne bileyim böyle bir bitki çayı bilmemne vardır hani ölü gibi uyutur belki işe yarar denenmiş bi yönteminiz var mı hiç? Gece 10 kere uyanıyorum. Bana bi çare.
Benim eşimin de tuhaf huyu var. korkulu ruya gorunce ruyada oyle bir çiglik atar, oyle bir sesler çikarirki kaç kere korkudan dudagimda uçuk çikti. Korktugu ruya da hirsiz girmiş eve falan. Ben ruyada cinler, cani katil haydutlar goruyorum hiç sesim çikmaz. Ama eşim herseyde aşiri tepki veriyor ruyasinda. Ben degiştiremedim. Şüuraltina inerek oyle ruyalardan korkmamasini da denedim) sizinki de kolay kolay değişmez. Ama belki psikolojik bir rahatsizligi vardir. "Uykuda periyodik hareket bozukluğu" teşhisine benzettim. Şayet sorunsa çozule bilirSelam, ben de her şeyi size soruyorum ama napim. Gerçekten alışamıyorum. Adam yatakta tek başına smackdown yapıyor hatta arada ben de kaynıyorum, gece sırtıma yediğim bir dirsekle aniden uyanabiliyorum ve o anın öfkesiyle elimin tersiyle bir tane çarpasım geliyor gerçekten... adam da farkında değil uyurken ne yapsın... yatağa mezarda gibi iki eli yanında giriyor gece beni rahatsız etmemek için :/ ama yok uykuya dalar dalmaz kolunu aniden arkaya atıyor zıplayarak dönüyor yatakta sağa sola resmen, ayaklarını birbirine sürtüyor falan. Böyle sorunu olup da çözebilen var mı ne bileyim böyle bir bitki çayı bilmemne vardır hani ölü gibi uyutur belki işe yarar denenmiş bi yönteminiz var mı hiç? Gece 10 kere uyanıyorum. Bana bi çare.
En azından paspas kabul edilir bir zaiyat olmuş buna da şükürBenim kocam da banyonun kapısına gitmiş kapıyı açmış ama içeri girmeden yerdeki paspasa yapmış aynı muameleyi. Biz sabah fark ettik. Hiç hatırlamıyor bi de
Hahaha sonrada konu açsın kocam biracı, alkolik oldu sizden aldığım tavsiyelerle diyeB
Ben aynı böyle uyuyorum aynısı ve ben annem söyleyince fark etmiştim bazen yüzüyor gibisin bazen sürekli tekme atıyorsun der.
Şimdi linç yiyeceğim ama çözümü söylüyorum 1 ya da bünyeye göre 2 bira içsin yatsın miss sıfır hareket , tıpta yeri yok ama bira bazı şeylere çözümdür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?