Kocası kuduz gibi deli yatanlar, çare bulabildiniz mi??

Benim kocamın gece uyurken neler yaptığını anlatsam yemin ederim arkanıza bakmadan kaçarsınız, anlatırım anlatmasına ama benim bu hikayeleri herkes bilir kesin ifşa olurum.
Arkadaşım ben nörologtan tut hocaya bile götürdüm. Anlatınca düşün ki doktor epilepsi atağı geçiriyor olabilir mi diye bile şüphelendi
Biz hiçbir çözüm bulamadık, çok yorulduğu geceler özellikle sapıtıyor. Ama şunu söyleyebilirim 25 yaşında evlendik, ciddi ciddi yaş ilerledikçe azaldı. Şu an 37. Buna da sevinir misin üzülür müsün bilmem 12 sene olmuş
Ben piyasadaki en büyük boy yatağı aldım, yastıklarımızı yatağın iki ayrı ucuna koyuyorum ve araya mutlaka bir yastık koyuyorum ki engeli aşıp da bana ulaşmaya çalışmasın eli kolu çarpmasın

Melisa ya da papatya cayi ise yarayabilir belki, bi deneyin. Hic olmadi mumyalayin adami

Gaza geldim ben anlatıcam ifşa olsam da amaaan nolacak biz yeni evliyken eşimin bir de uyurgezerlik huyu vardı azalarak bitti şükür. Allahtan benim uykum hafif. Bir gece kalktı uyandım ben de ve tuvalete gidiyor diye düşündüm. Ayak sesleri uygun olmayan bir noktada kesildi. Gözümü açıp baktığımda gardrobun kapağını açmış karşısında anlamsız bir şekilde duruyordu. “Tuvalete mi gidecektin canım?” dedim. “Ha evet” diye yoluna devam etti. Ertesi sabah konuştuğumuzda “sen uyarmasaydın dolabı tuvalet gibi kullanacaktım” dedi

Tövbe yarabbim başıma bir bu gelmedi diyeceğim demeye korkuyorum benimkinde de var uyurgezerlik, gece dolaba hallenmez inşallah

King size boyuda 200x200 cm yatak öneriyorum

Benim kocam da banyonun kapısına gitmiş kapıyı açmış ama içeri girmeden yerdeki paspasa yapmış aynı muameleyi. Biz sabah fark ettik. Hiç hatırlamıyor bi de

Ben de kocan gibi yatarım Malesef bir çaresi yok büyük yatak kullanacaksınız maxi boy, mümkün olduğu kadar ötede takılacaksınız uyurken belki tepiklerimiz ulaşmaz Ama uyurken gerçekten kontrol edilebilen bir özellik değil vallahi bak

Uyku tulumunda uyusun veya battaniye/pike/yorgana sarılıp da uyusun. Sıkıyorsa kolu bacağı oynasın.

Kocaları gömmeye geldik kızlar. Benimki de yorgun olduğunda uykusunda konuşur, hatta kavga eder, hatta ve hatta ben sorarım eşim cevap verir, sabah kalkınca da hiç birini hatırlamaz. Geçen geceki sohbetimiz şöyle

O oraya konur mu ya.
Ne konur mu canım,
Baksana şu köşeye koymuşlar
Neyi koymuşlar
Fırçaları, oradan kaybolur onlar
Kaybolsun ne olacak
Hooom (anlaşılmayan kelimeler)

Şikayetçi miyim hayır, en azından kadın isimleri duymadım şimdiye kadar.

Bende malesef cok deli yatarim hatta bu sebeple yorganlari ayirdik biraz rahat ettik

On kere uyanmak yine iyiymiş benimki hor hor hiç uyutmuyor dişimi sıkmaktan baş-boyun ağrısından duramıyorum. İlk aylarda birlikte uyumaya alışıncaya kadar el ayak darbelerini ben de aldım zamanla alıştı ama horlamaya çözüm bulamadık. Araya bariyer at hatta ona dar bi alan bırak, çarpa çarpa durmayı öğrenir.
Horlamaya çözüm bilen varsa yazsın
Hatt bebek oldu onun uykusuzluğu horlama uykusuzluğu kadar yormadı beni öyle söyliyim. Zaten gebeyken odayı bi ayırdım daha birleştirmedim. Uykusuz kalınca tahammül seviyem iyice düşüyor.

Son düzenleme:
Benim eşimin de tuhaf huyu var. korkulu ruya gorunce ruyada oyle bir çiglik atar, oyle bir sesler çikarirki kaç kere korkudan dudagimda uçuk çikti. Korktugu ruya da hirsiz girmiş eve falan. Ben ruyada cinler, cani katil haydutlar goruyorum hiç sesim çikmaz. Ama eşim herseyde aşiri tepki veriyor ruyasinda. Ben degiştiremedim. Şüuraltina inerek oyle ruyalardan korkmamasini da denedim) sizinki de kolay kolay değişmez. Ama belki psikolojik bir rahatsizligi vardir. "Uykuda periyodik hareket bozukluğu" teşhisine benzettim. Şayet sorunsa çozule bilir

Ne yazık ki ben de uyurken böyleyim. İlk evlendiğimiz sıralar eşim epey şikayetçiydi. Bazen yorgan başımın altında yastık bacağımın arasında olabiliyor. Geceleri eşimin ah uh sesine uyanıyordum meğer dirsek atıyormuşum, tekme atıyormuşum. Aslında dibimde olduğu için rahat uyuyamıyordum. Elimi kolumu atacak yer kalmayınca uyku içinde bir şekilde uzaklaştırmaya çalışıyormuşum. Hala sarmaş dolaş uyuyamıyoruz. Yatağa girdikten bir süre sonra ikimiz de kendi köşemize kayıyoruz ben peluşa sarılarak uyumaya başladım dirsek atma bitti. Birlikte uyumaya alıştığım için daha uysalım artık

Benim kocam da banyonun kapısına gitmiş kapıyı açmış ama içeri girmeden yerdeki paspasa yapmış aynı muameleyi. Biz sabah fark ettik. Hiç hatırlamıyor bi de
En azından paspas kabul edilir bir zaiyat olmuş buna da şükür bizimkinin açtığı tarafta takım elbiseleri vardı
Ay gülüyoruz ama onlar açısından da çok zor bir durum. Adamlar uyuduklarında dünya değiştiriyorlar resmen. Ben ne kadar yorgun olsam da gece ne yaşadığımı bilirim. Lohusalığın ilk günlerinde biraz saçmalamıştım sadece. Beşikteki bebeyi ararken kafayı yedim. Çizgi filmlerdeki gibi yastığın altına filan baktığımı hatırlıyorum

Hahaha sonrada konu açsın kocam biracı, alkolik oldu sizden aldığım tavsiyelerle diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…