- 17 Aralık 2015
- 27.119
- 49.576
- 598
- Konu Sahibi Slayer Witch
-
Yok yaHahaha sonrada konu açsın kocam biracı, alkolik oldu sizden aldığım tavsiyelerle diye
Yumruk yemisliginiz varmi benim gibi daha iki gun oncebir tokat yedimBenim kocamın gece uyurken neler yaptığını anlatsam yemin ederim arkanıza bakmadan kaçarsınız, anlatırım anlatmasına ama benim bu hikayeleri herkes bilir kesin ifşa olurum.
Arkadaşım ben nörologtan tut hocaya bile götürdüm. Anlatınca düşün ki doktor epilepsi atağı geçiriyor olabilir mi diye bile şüphelendi
Biz hiçbir çözüm bulamadık, çok yorulduğu geceler özellikle sapıtıyor. Ama şunu söyleyebilirim 25 yaşında evlendik, ciddi ciddi yaş ilerledikçe azaldı. Şu an 37. Buna da sevinir misin üzülür müsün bilmem 12 sene olmuş
Ben piyasadaki en büyük boy yatağı aldım, yastıklarımızı yatağın iki ayrı ucuna koyuyorum ve araya mutlaka bir yastık koyuyorum ki engeli aşıp da bana ulaşmaya çalışmasın eli kolu çarpmasın
Böyle bir hastalık var bi nöroloji doktoru görsün mutlakaSelam, ben de her şeyi size soruyorum ama napim. Gerçekten alışamıyorum. Adam yatakta tek başına smackdown yapıyor hatta arada ben de kaynıyorum, gece sırtıma yediğim bir dirsekle aniden uyanabiliyorum ve o anın öfkesiyle elimin tersiyle bir tane çarpasım geliyor gerçekten... adam da farkında değil uyurken ne yapsın... yatağa mezarda gibi iki eli yanında giriyor gece beni rahatsız etmemek için :/ ama yok uykuya dalar dalmaz kolunu aniden arkaya atıyor zıplayarak dönüyor yatakta sağa sola resmen, ayaklarını birbirine sürtüyor falan. Böyle sorunu olup da çözebilen var mı ne bileyim böyle bir bitki çayı bilmemne vardır hani ölü gibi uyutur belki işe yarar denenmiş bi yönteminiz var mı hiç? Gece 10 kere uyanıyorum. Bana bi çare.
Yeni linçi de kendim açayım "ooooğvvv sen bize nasssı kocan nasıl uyuyor anlatırsınnnnn niye evlendinnnnn tanımadannnnn etmedennnn zır zır zır" arkadaşlar aynı yatakta uyuyamadım evlenmeden valla napim nerden biliyim napacağımı da bilmiyorum şimdi.
belki uyku hastaligi vardir, bir uzmana gozuksun. demir eksikligi de boyle seyler yapabiliyor.Selam, ben de her şeyi size soruyorum ama napim. Gerçekten alışamıyorum. Adam yatakta tek başına smackdown yapıyor hatta arada ben de kaynıyorum, gece sırtıma yediğim bir dirsekle aniden uyanabiliyorum ve o anın öfkesiyle elimin tersiyle bir tane çarpasım geliyor gerçekten... adam da farkında değil uyurken ne yapsın... yatağa mezarda gibi iki eli yanında giriyor gece beni rahatsız etmemek için :/ ama yok uykuya dalar dalmaz kolunu aniden arkaya atıyor zıplayarak dönüyor yatakta sağa sola resmen, ayaklarını birbirine sürtüyor falan. Böyle sorunu olup da çözebilen var mı ne bileyim böyle bir bitki çayı bilmemne vardır hani ölü gibi uyutur belki işe yarar denenmiş bi yönteminiz var mı hiç? Gece 10 kere uyanıyorum. Bana bi çare.
Yeni linçi de kendim açayım "ooooğvvv sen bize nasssı kocan nasıl uyuyor anlatırsınnnnn niye evlendinnnnn tanımadannnnn etmedennnn zır zır zır" arkadaşlar aynı yatakta uyuyamadım evlenmeden valla napim nerden biliyim napacağımı da bilmiyorum şimdi.
Böyle bir hastalık var bi nöroloji doktoru görsün mutlaka
Yumruk nedir arkadaşım suratıma tükürülmüşlüğüm var benimYumruk yemisliginiz varmi benim gibi daha iki gun oncebir tokat yedimmanyak ruyasinda kavga ediyormus bende dokunuca uyansin diye.sanki sanane birak kavga etsin diyicemde daha oncede uykumda yapistirmisligi var
Esprine bayıldımSelam, ben de her şeyi size soruyorum ama napim. Gerçekten alışamıyorum. Adam yatakta tek başına smackdown yapıyor hatta arada ben de kaynıyorum, gece sırtıma yediğim bir dirsekle aniden uyanabiliyorum ve o anın öfkesiyle elimin tersiyle bir tane çarpasım geliyor gerçekten... adam da farkında değil uyurken ne yapsın... yatağa mezarda gibi iki eli yanında giriyor gece beni rahatsız etmemek için :/ ama yok uykuya dalar dalmaz kolunu aniden arkaya atıyor zıplayarak dönüyor yatakta sağa sola resmen, ayaklarını birbirine sürtüyor falan. Böyle sorunu olup da çözebilen var mı ne bileyim böyle bir bitki çayı bilmemne vardır hani ölü gibi uyutur belki işe yarar denenmiş bi yönteminiz var mı hiç? Gece 10 kere uyanıyorum. Bana bi çare.
Ayy nasil yapiyorsun gi, demekki uykusu agirKocaları gömmeye geldik kızlar. Benimki de yorgun olduğunda uykusunda konuşur, hatta kavga eder, hatta ve hatta ben sorarım eşim cevap verir, sabah kalkınca da hiç birini hatırlamaz. Geçen geceki sohbetimiz şöyle
O oraya konur mu ya.
Ne konur mu canım,
Baksana şu köşeye koymuşlar
Neyi koymuşlar
Fırçaları, oradan kaybolur onlar
Kaybolsun ne olacak
Hooom (anlaşılmayan kelimeler)
Şikayetçi miyim hayır, en azından kadın isimleri duymadım şimdiye kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?