Kocası kuduz gibi deli yatanlar, çare bulabildiniz mi??

valla bende yatağa duz bir sekilde sola donuk yatiyorum,sabah kalktigimda genelde ya enine ya basim enine yatarken assagi sarkmis, yada ayak ucunda uyaniyorum.
nasıl oluyo bende anlamadim ama

ben artık dönüşünden anlıyorum nefes alış verişinden bile anlıyorum başıma gelecekleri ve dürtüyorum kendisini normal zamanda aşırı ağırkanlı olan kocam uykuda adeta çekirge gibi, sanırım stresli iş yaşantısı onlara bunu yaptırıyor .arkanı dön yat diyorum sırt üstü bile yatmasına müsade etmiyorum artık yoksa dirsek kol tekme girdiriyor tırpan gibi tırmalamışlığıda var

Daha iki gun once uyurken esimin inilti sesini duydum yahu biliyon once yuzunu gozunu kapat manyak da kavga ediyordur biriyle belliki bir sıkintisi varona seslenip dokunmamla tokati yemm bir oldu.ustelik bu kacinci.yumrukmu dersin kiricak birgun yuzumi gozumu o olacak.bazen oglum bizle yatiyor diyirum yatma burda baban vurur felan ki bir kerede ona vurmuslugu var .oysaki uyaninca cok uzulup pisman oluyor oyle biride degil ama.

Yumruk yemisliginiz varmi benim gibi daha iki gun oncebir tokat yedimmanyak ruyasinda kavga ediyormus bende dokunuca uyansin diye.sanki sanane birak kavga etsin diyicemde daha oncede uykumda yapistirmisligi var

Ahahahhs yazık ya sana yatağın altına bir döşek ser deli yattığında tekmeyi salla düşsün asıl yerine ahajsja benim este bazen deli yatıyor kalkıp cocugun odasında uyuyorum valla miss sabahta uyanınca surat bes karıs sen niye yanımdan kalktın diye. Ulan yatakta capraz yatıyon nere sıgım

Böyle bir hastalık var bi nöroloji doktoru görsün mutlaka

belki uyku hastaligi vardir, bir uzmana gozuksun. demir eksikligi de boyle seyler yapabiliyor.

Yumruk yemisliginiz varmi benim gibi daha iki gun oncebir tokat yedimmanyak ruyasinda kavga ediyormus bende dokunuca uyansin diye.sanki sanane birak kavga etsin diyicemde daha oncede uykumda yapistirmisligi var
Yumruk nedir arkadaşım suratıma tükürülmüşlüğüm var benim

Eşim öyle bir uyuyor ki, üstümüzde ne battaniye kalıyor ne de altımızda çarşaf. Bazen elini kolunu yüzüme çarpıyor bide horluyor yani en az 5 10 kez falan uyanıyorum, bide kocaman yatakta öyle bi alanı kaplıyor ki bi uyaniyorum elim kolum disarda kalmis neredeyse yataktan dusecegim, e hal böyle olunca sabah dayak yemiş gibi uyanıyorum. 8 senenin sonunda tak etti, ara ara başka odada uyuyorum. (Bende nasıl yattıysam öyle kalkarım) Mesela şuan oturma ortasındayım ama öyle bir horluyor tv sesini duyamıyorum

Esprine bayıldım
Vallah benimki mezarda uyur gibi uyur, ama yatakta ayısı olan benim maalesef istedigin kadar saydirabilirsin sorun yok.. sabah erken kalkarsam gece mezar gibi uyuyabiliyorum ya o da ayı gibi hareket etmedigimden sadece hafifce hareket ederdim bu onu uyandırmamis olurdu.

Ayy nasil yapiyorsun gi, demekki uykusu agir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…